2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Rocsu ogluma kullanıyorum canım. Bende sıkıntı yok sımdılık sukur.

Günaydın herkese,evet cnm ben uzun bi süre lavaboda yıkadım:) 2aydan sonra ara ara normal banyo da ahizenin altnda yıkadım küvet işi zor suyu ayarla doldur ortamı ısıt,geri dök.
Ayy canım küvet, kova, maşrapa almaktansa ben de lavaboda yıkayacağım galiba. Kışın banyoyu isıtmak için de uğraşmak gerekiyormuş. Hem yeni lavaboların ağzı da itince kapanıyor.

Kızceler bu midesi bulananların Allah bin yardımcısı olsun. Bir kaç gündür sabahları çok midem bulanıyor. Yani mide bulantısı koku hassasiyeti vardı ama kusma yoktu.. Oda başladı.. İnşallah çabuk geçer... Aldığım 4/5 kilonun 2 si gitti bu sebepten ..

Bu arada cinsiyeti pek de mrk etmiyordum ama sizlerin heyecanını görünce ve artık belli olmalar başlayınca bende meraklandım ama daha kontrole çok var. . ben 2. Yide erkek istiyorum sanki ama Allah hayorlısını versin bana ve herkese...

Ben de az ince ip almaya gittim. Şu modellerden birini örmeyi istiyorum. Altlarına ipek astar da geçireceğim.

Eklentiler

• 20170405_095328_resized.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 56
  • 20170407_124532_resized.webp
    12 KB · Görüntüleme: 58
  • 20170407_124618.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 60
Biz bakmayacağız cinsiyete,çok heyecanlı olacak bu süreç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…