2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Cikolata yiyince hareketleniyormus sanirim oyle duydum ben de :)

Kizlar ben Bursa'da medikabil Recep doğanlara gidiyorum.ikili test icin 40 tl ödedim ve muayene ücreti 100 tl.sonuclarda bir hafta sonra çıkıyor
Ozel saglik sigortaniz mi var yoksa normal sgk mi ben hayat hastanesine sordum 200 lira dediler normal de dorukla hayata gidiyorum bir de doruka soracagim bakalim :)

Canim su kadife ipler var kalin yumusacik onlarla battaniye orebilirsin hem kolay hem de guzel oluyor:)

Canım bende o dıs problemlıydı zaten ama bı gıdıyım bakıyım ne yapcak
Canim ben de evelsi gun gittim dişim kırıldı. Cok cok cok aci cekmiyorsan hicbirsey yapmayalim dedi ve gonderdi. Gecici bisi koydu ustune aksama duser dedi. Bir de rocs diye bi dismacunu verdi çürüğü tamir etme ozelligi varmis.
Günaydın herkese,evet cnm ben uzun bi süre lavaboda yıkadım:) 2aydan sonra ara ara normal banyo da ahizenin altnda yıkadım küvet işi zor suyu ayarla doldur ortamı ısıt,geri dök.
Ben de kuvet yerine icine konan sunger kaliplardan alip lavaboda yikamayi düşünüyorum. Hergün yikamak istiyorum kuvetle tek basima zor.
Aa cidden mi canım.Ozel sağlık sigortam var doğum ücretleri nasıl baktin mi.acibadem de 14 binlerden bahsediyorlar sigortam olsa bile pek ise yaramıyor o rakamlarda.
Gecenlerde yeni dogum yapan bi arkadasimla konustum. Acibademin uygun fiyatli bi sigortasini yaptirmis hamileyken. Herseyden 50% indirimli yararlanmis dogum dahil. Ben memoriala basladim bana yakin diye. Isteyenler ilgilenir belki.

haftasonu bakayım o iplere teşekkür ederim canım. En kolay hangi model yapılabilir sence?
Canim o iplerden alirsan zaten cok kolay ya hepsini duz oruyorsun ya da kesme seker modeli var ben ondan yapiyorum.Baslamasini bilmiyordum anneme baslattim:) O da soyle oluyor 10 tane duz 10 tane ters orup sirayi bitiriyorsun obur siraya gectiginde de ters ordugun 10 tanenin ustunu duz,duz ordugun 10 tanenin ustunu ters orup gidiyorsun.hepsini duz ordugunde guzel olur bitince kurdeleyle falan susleyebilirsin:)

aa tamam çok kolaymış. teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…