Günaydın topigimizin admini değişmiş hayırlı olsun ozlmlvnt
ya ben 2017 nisan anneleri topigine girdimdimde ilk sayfalarında listeleri çok güzel olmuş bakın isterim herşeylerini yazmışlar bebeklerinin cinsiyetleri b ile ekli
Gunaydin annislerrr uzun zamandir baya duzensiz bir hayatim oldu malesef hamileligimin basindan beri kari koca yalniz evimizdeyiz artik okuyorumda cevap veremiyorum yakalayamiyordum bir turlu ne guzel cinsiyetler baslamis benim bu doktordan supheliyim ya 19/04 randevum ama sanki yine soylemiycek gibi geliyor bana
Günaydın herkese,evet cnm ben uzun bi süre lavaboda yıkadım:) 2aydan sonra ara ara normal banyo da ahizenin altnda yıkadım küvet işi zor suyu ayarla doldur ortamı ısıt,geri dök.
Ayy canım klomen rahatsızlık yoksa kullanılmıyor. Yani yumurtanın üretilmesi, büyümesiyle ilgili rahatsızlık varsa veriyorlar. Doktor bana hiç takip yapmadan klomen verdi, 10 tane yumurta oluştu, oturup kalkarken bile yumurtalıklarım acıyordu. Neyse zaten gerek kalmamış
canım ben de hiç problem yoktu çatır çatır yumurtluyor ve çatlıyordu yumurtam sırf 1 seneyi geçti diye olmayınca öncelik klomenle başlattı ve o ay hamile kaldım bence herşey vesile nasip.
Aa cidden mi canım.Ozel sağlık sigortam var doğum ücretleri nasıl baktin mi.acibadem de 14 binlerden bahsediyorlar sigortam olsa bile pek ise yaramıyor o rakamlarda.
günaydın hayırlı cumalar tatlı annişlerr. ben de unuttum ense kalınlığı iyi dedi ama kaç olduğunu sormayı unuttum. ama 1,4 gibi bişeyler duyduğumu hatırlıyorum
günaydın hayırlı cumalar tatlı annişlerr. ben de unuttum ense kalınlığı iyi dedi ama kaç olduğunu sormayı unuttum. ama 1,4 gibi bişeyler duyduğumu hatırlıyorum
Günaydın cnm benim doktorum muayene sırasında kayıt aldırıyor.Siz de alırsanız unutmazsınız o anda heyecandan unutulabiliyor.Ben bazen ses kaydı da alıyorum,yasal değil ama kötü niyetle değil unutmayayım diye
Günaydın topigimizin admini değişmiş hayırlı olsun ozlmlvnt
ya ben 2017 nisan anneleri topigine girdimdimde ilk sayfalarında listeleri çok güzel olmuş bakın isterim herşeylerini yazmışlar bebeklerinin cinsiyetleri b ile ekli
Günaydın hayırlı cumalar benimde öğlen randevum var 2 haftadır görmüyorum bebeğimi ayrıca ikili testte yapılacak bugün çok evhamlıyım dua edin bize de inşallah herşey güzel çıkar
Günaydın cnm benim doktorum muayene sırasında kayıt aldırıyor.Siz de alırsanız unutmazsınız o anda heyecandan unutulabiliyor.Ben bazen ses kaydı da alıyorum,yasal değil ama kötü niyetle değil unutmayayım diye
Günaydın hayırlı cumalar benimde öğlen randevum var 2 haftadır görmüyorum bebeğimi ayrıca ikili testte yapılacak bugün çok evhamlıyım dua edin bize de inşallah herşey güzel çıkar