• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Oyy kuzucukk ayakların güzelliğine bak :-) ben de bazen temiz çim bulabilirsem bastırıyorum birazcık malum parklarda temiz çimen bile bulmak zor bazen :-/
Teşekkür ederiz canım :)))
Evet bende korkarak bastiriyorum ayağına bişi batar diye vs diye.elimle baya yokluyorum sonra bastiriyorum ;)

zafrina89 zafrina89 canım çok geçmiş olsun..kıyamam kuzuya çok çekti bu gripten :( ishal de antibiyotik yapmıştır.bnm kuzu da kullandıktan sonra olmuştu.Rabbim şifa versin iyilessin bı an önce çok zor hele bu sıcaklarda :(

bnm oğlamda boğaz enfeksiyonu olmuş. ateş kusma hiç bişey yiyip içmiyo burnu tıkanık öksürük burun akıntısı hepsi birbirine karıştı. klamoks şurup bide peditus verdi doktor oplan ishal olmui 3. gün antibiyotiğin antibiyorikten midir
aslında eğer bakteri varsa antibiyotik ama virütik ise ilaçlar ise yaramıyor deniyor.o nedenle amerikan pediyatri de 4yasina kadar soğuk algınlığı ilacı önermiyor. benim oğluma da yazdı garip bi grip ilacı versem vermesem derken bugün verdim.sabah verdigimi küstü,akşam dozunu zor icirdim nane aromalı şurup çok huzursuz oldu.sonrasinda d vitaminini vermeye çalıştım fıs fısı görünce ağzını açan oğlum çenesini kilitledi.

Merhaba hanımlar,yeni üye oldum ama gebeliğimin başından beri burayı takip ediyorum. Bir kızım var benim de 10 ekim doğumlu. Sizlerden çok şey öğrendim, öğrenmeye devam ediyorum. Bundan sonra ben de aktif olarak burdayım aranıza kabul ederseniz:))
Merhaba. Kızım da 10 ekim doğumlu :) sağlıklı uzun ömürler olsun inşallah

Kızlar ya ben yine ücretsiz ine ayrılacağım galiba. Annem hiç lafımı dinlemiyor. Üstelik yanındayken bebeğin ağzına bakla attı ya of çok kafam karıştı yine. Çalışmaya konsantre olmuştum ne güzel

Merhaba hanımlar,yeni üye oldum ama gebeliğimin başından beri burayı takip ediyorum. Bir kızım var benim de 10 ekim doğumlu. Sizlerden çok şey öğrendim, öğrenmeye devam ediyorum. Bundan sonra ben de aktif olarak burdayım aranıza kabul ederseniz:))
Hoşgeldin :) bizleri okuyupta yazmayan diğer tüm ekim annelerine de selam olsun:)

Merhaba hoşgeldin :))
Tabi ki memnuniyetle ;)

aslında eğer bakteri varsa antibiyotik ama virütik ise ilaçlar ise yaramıyor deniyor.o nedenle amerikan pediyatri de 4yasina kadar soğuk algınlığı ilacı önermiyor. benim oğluma da yazdı garip bi grip ilacı versem vermesem derken bugün verdim.sabah verdigimi küstü,akşam dozunu zor icirdim nane aromalı şurup çok huzursuz oldu.sonrasinda d vitaminini vermeye çalıştım fıs fısı görünce ağzını açan oğlum çenesini kilitledi.
d vit bnmkide ağzını açıo ama kalan şurupları içirmk işkence yarısı dışarı dökülüo

hoşgeldinn :)

Hoşgeldin :)

Back
X