- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.261
merakla haberini bekliyruzCanım ben bel ağrısından uyandım adet sancısı gibi..benimde makatima baskı yapıyor..galiba ben doğum yapicam..sabah hastane gidicem.
Aaa hadi gözün aydın. Çabuk gelmiş bebişin. Sağlıkla mutlulukla büyütünkızlar ben doğum yaptım normal geldi meleğim sonra detaylı yaxsrım darısı başınıza inş
erken kalkmıssın tabı bebek uyutmuyor emzırıyorsun degı mı canım. nasıl geçiyor ilk günlerin ?Aaa hadi gözün aydın. Çabuk gelmiş bebişin. Sağlıkla mutlulukla büyütün
sümüksü ama kırmızı dedi benım doktorum kanla karısık ama az kan dedi ama galiba senınki de nişan.Kizlar benimde 5:30 da lavaboya kalktim soylemesi ayip nisanim gelmis sumuksu kahverengiye donuk bu sefer nisan bence lekelenme gibi degil koyu kivamli birsey oyle mi sizce de yasayanlar
A angel5angel hayirli olsun canim
Canım ben bel ağrısından uyandım adet sancısı gibi..benimde makatima baskı yapıyor..galiba ben doğum yapicam..sabah hastane gidicem.
Kizlar benimde 5:30 da lavaboya kalktim soylemesi ayip nisanim gelmis sumuksu kahverengiye donuk bu sefer nisan bence lekelenme gibi degil koyu kivamli birsey oyle mi sizce de yasayanlar
A angel5angel hayirli olsun canim
hıçkırıyor canım sen ondna bahsediyorsun sanırım. hıçkırık ritmit çünkü
Bizim kapı süsümüz ve takı yastığımız da geldi teyzeleri insan böyle tatlış şeyleri görünce daha bi mutlu oluyor bi de sağlıkla kucağımıza alsak miniğimiziEki Görüntüle 2038629
Kızlar allah razı olsun hepinizden ben oğlumu kucağıma aldım. Spinal anestezi oldum. 2800 gr 49 cm doğdu bebeğim şuan ağrım var ama geçiyor yavaş yavaş. Sütüm tam gelmedi sarı süt yeni yeni geliyor. Emiyor çok şükür süt gelmedigi zaman çığlığı basıyor sinirleniyor. Sabah ultrason da doktor 2800 gr dedi fark yok yani.
Çok yazmıyorum ama hep aranızdayım bende. Baktım bi kaç kişi paylaşmış bende görün istedim. Bunlar da bizim cimcimenin odası süsleri. İsmimiz Zeynep olcak inş terlik taç vs görümcem yaptı. Kontrollerim üç günde bir oldu artık yarın gidicez. Bende çatı muayenesi oldum hiç bişey anlamadım hatta. Heyecanla bekliyoruz
Benim nişanım suyumla birlikte geldi canım.gelen suyu anlamayınca tuvalete gittim.peçeteye silerken şeffaf akışkan bi akıntı geldi.
Doktoruma bunları anlatınca doğuruyosun çabuk gel dedi :)
kızlar ben doğum yaptım normal geldi meleğim sonra detaylı yaxsrım darısı başınıza inş
geçmiş olsun canım. güle güle büyüt kuzunukızlar bugün sabahtan beri karnım kasılınca kasık kısmımda ağrı oluuodu ama öyle sabit sıklıkta değildi. akşam da öyle devam etti. ne suyum geldi bu defa ne de nişan sadece karnımda ağrı oluyodu. ama ben de hep belden ağrı bekliyorum ya kondurmadım. en son tuvalete gittim çooook belli belirsiz akıntı içinde kırmızımsınleke gördüm eşime dedim kalk biz bi gidelim. hastaneye gittik nst de sıfır sancı. kız diyo sancı yok alttan muayene etti açıklık var doktoru ve ebeyi aradılar onlar geldi doğum başladı. suyu doktor patlattı ama zaten suyum çok azalmış. 2 yok bile dedi. bu ilkine göre biraz zor oldu ama belki de kilodan dolayıdor. 3400 gr doğdu kızım. sütüm yokşimdilik bunlar
Gozun aydın canım,sutun gelıcektır hıc merak etme stres yapma,bol su ve malt bıra ıc. Rezene cayı ıc.ben gecelikle çok rahat ettim belki normla doğum diye. süt için de sürekli bişeyler içiyorum ama... darısı sizlerin başına kızlar
Hayırlı ugurlu olsun bebeğin canım kavuştun çok güzel sütün de gelir sakın kendini üzmekızlar bugün sabahtan beri karnım kasılınca kasık kısmımda ağrı oluuodu ama öyle sabit sıklıkta değildi. akşam da öyle devam etti. ne suyum geldi bu defa ne de nişan sadece karnımda ağrı oluyodu. ama ben de hep belden ağrı bekliyorum ya kondurmadım. en son tuvalete gittim çooook belli belirsiz akıntı içinde kırmızımsınleke gördüm eşime dedim kalk biz bi gidelim. hastaneye gittik nst de sıfır sancı. kız diyo sancı yok alttan muayene etti açıklık var doktoru ve ebeyi aradılar onlar geldi doğum başladı. suyu doktor patlattı ama zaten suyum çok azalmış. 2 yok bile dedi. bu ilkine göre biraz zor oldu ama belki de kilodan dolayıdor. 3400 gr doğdu kızım. sütüm yokşimdilik bunlar
Gozunaydin canim!allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin isallahkızlar ben doğum yaptım normal geldi meleğim sonra detaylı yaxsrım darısı başınıza inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?