2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Beklemedeyim canim dayanamayacak kadar sancim olunca giderim
Canım dün benım kontrolum vardı. Nisan dogumum birkac gun ıcınde olacagını gösterir ama buraya gelmeme gerek olucakmı dedim. Tabıkı gel nisan geldiğinde de nat ye baglayalım bakalım bir komplikasyon olursa müdahale edelim dedi. Acılman yoksa zaten istirahat için evine göndeririz ama bi uzman gozuyle görülmesi lazım dedi. Bence için rahat etsin diye bi doktoruna ugra derim önümüz bayram hem bayramda hastanedeki kadroyu da sorar ogrenırsın ınsallah doktorun musaıt olur da doguma katılabilir

Canım hiç agrın olmadı mı Hastaneye gittikten nekadar sonra geldi bebişin ? Cok sey var merak ettiğimiz insallah bol sütün olur

A angel5angel canm göźn aydn allah anali babali büyütsün normal dogumu o kadar basit bi sekilde anlattn ki bi an bu kadar kolay midr ki dedim benm hep duydgm dogum hikayeleri cok aci :)
canım zor kısımları anlatmanın bi anlamı yok bence sonra geçiyo gidyo Allaha şükür :) önemli olan sağlıkla kavuşmamız bebeklerimize

Aynı sorun bendede tek taraflı var canım

Geceden beri geçmeyen ama dayanılacak kıvamda ağrı var sırtımdan karnıma kasıklarıma iniyor bakalım boyuna evham yapmak istemiyorum yarın kontrolüm var ağrı rahatsız etmeye başlarsa öyle giderim. Birde afedersiniz sürekli büyak abdest sıkıntısı var

Canım ben yaşamadım ama hep okuyoruz sanki senin zamanın geliyor gibi sen yine tetikte ol bugun heran gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…