- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.281
Canim gozun aydin allh anali babali büyütsün insallah. Sütünü de endise etme gelir canim. Ne guzel kavuştun yavrunakızlar ben doğum yaptım normal geldi meleğim sonra detaylı yaxsrım darısı başınıza inş
canım geçen hafta 3480 civarı demiştigeçmiş olsun canım. güle güle büyüt kuzunu
canım en son ultrasonda kac kilo demişti bebeğe ?
Beklemedeyim canim dayanamayacak kadar sancim olunca giderimsümüksü ama kırmızı dedi benım doktorum kanla karısık ama az kan dedi ama galiba senınki de nişan.
hastaneye mi gideceksin ? bekleyecek misin peki ?
Canım dün benım kontrolum vardı. Nisan dogumum birkac gun ıcınde olacagını gösterir ama buraya gelmeme gerek olucakmı dedim. Tabıkı gel nisan geldiğinde de nat ye baglayalım bakalım bir komplikasyon olursa müdahale edelim dedi. Acılman yoksa zaten istirahat için evine göndeririz ama bi uzman gozuyle görülmesi lazım dedi. Bence için rahat etsin diye bi doktoruna ugra derim önümüz bayram hem bayramda hastanedeki kadroyu da sorar ogrenırsın ınsallah doktorun musaıt olur da doguma katılabilirBeklemedeyim canim dayanamayacak kadar sancim olunca giderim
canım benim dayanamayacak derece ağrım hastanede başladı mesela. bence çok bekleme be olur ne olmazBeklemedeyim canim dayanamayacak kadar sancim olunca giderim
Canım hiç agrın olmadı mı Hastaneye gittikten nekadar sonra geldi bebişin ? Cok sey var merak ettiğimiz insallah bol sütün olurkızlar bugün sabahtan beri karnım kasılınca kasık kısmımda ağrı oluuodu ama öyle sabit sıklıkta değildi. akşam da öyle devam etti. ne suyum geldi bu defa ne de nişan sadece karnımda ağrı oluyodu. ama ben de hep belden ağrı bekliyorum ya kondurmadım. en son tuvalete gittim çooook belli belirsiz akıntı içinde kırmızımsınleke gördüm eşime dedim kalk biz bi gidelim. hastaneye gittik nst de sıfır sancı. kız diyo sancı yok alttan muayene etti açıklık var doktoru ve ebeyi aradılar onlar geldi doğum başladı. suyu doktor patlattı ama zaten suyum çok azalmış. 2 yok bile dedi. bu ilkine göre biraz zor oldu ama belki de kilodan dolayıdor. 3400 gr doğdu kızım. sütüm yokşimdilik bunlar
ağrım oluyodu canım ama doğum anındaki kadar şiddetli değildi. ağrı eşiğim çok yüksekmişCanım hiç agrın olmadı mı Hastaneye gittikten nekadar sonra geldi bebişin ? Cok sey var merak ettiğimiz insallah bol sütün olur
Canim gozun aydin Allah anali babali buyuttsunkızlar ben doğum yaptım normal geldi meleğim sonra detaylı yaxsrım darısı başınıza inş
Gözün aydin cok sevindim, gule gule buyutunkızlar ben doğum yaptım normal geldi meleğim sonra detaylı yaxsrım darısı başınıza inş
Çok şükür sağlıkla kurtuldun, güle güle büyüt yavrunukızlar ben doğum yaptım normal geldi meleğim sonra detaylı yaxsrım darısı başınıza inş
Canm hastaneye gittiginde aciklik ne kadarmishepinize çoook teşekkür ederim kızlar
canım zor kısımları anlatmanın bi anlamı yok bence sonra geçiyo gidyo Allaha şükür :) önemli olan sağlıkla kavuşmamız bebeklerimizeA angel5angel canm göźn aydn allah anali babali büyütsün normal dogumu o kadar basit bi sekilde anlattn ki bi an bu kadar kolay midr ki dedim benm hep duydgm dogum hikayeleri cok aci :)
6 cm idi canımCanm hastaneye gittiginde aciklik ne kadarmis
Aynı sorun bendede tek taraflı var canımkızlar, bacak arasında çatlama olan oldu mu ? benım karnım resmen pürüzsüz bebek cildi gibi hiç çatlamadı tam tersi güzelleşti ama bacak aramda catlama oldu ne oldugunu anlamadım doktora gittim çatlama dedi
Canım ben yaşamadım ama hep okuyoruz sanki senin zamanın geliyor gibi sen yine tetikte ol bugun heran gidersinGeceden beri geçmeyen ama dayanılacak kıvamda ağrı var sırtımdan karnıma kasıklarıma iniyor bakalım boyuna evham yapmak istemiyorum yarın kontrolüm var ağrı rahatsız etmeye başlarsa öyle giderim. Birde afedersiniz sürekli büyak abdest sıkıntısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?