2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Buyuk tuvalet hissi bebek gelmeden önce olur derler sen kontrollü devam et canım kasılmaların olursa hemen git bence

Canım ne güzel açılmam olmuş evde..allah anali babali buyutsun.benimde ilk doğumumda evde 5 cm açılmam olmuştu..insallah bundada öyle olur...dun gece adet olacakmışım gibi belim ağrıyordu..kesin doğum yapicam sandım...yarin kontrolüm var.bakalim doktorum ne diyecek..

Beklemedeyim canim dayanamayacak kadar sancim olunca giderim
canım beklemeseydin ya bazen kızlar anlamıyor sancı bastırmıyor ama açılma cok oluyor. su her zaman gelmeyebiliyor baksana topiğin çogunda su gelmedi.

doktorum bana suyun çok bol eğer su gelirse foşş diye resmen bacaklarındna aşşagı akar tabii gelirse diye vurguladı nedense çogunda su gelmıyor da dedi bence sancıyı sonuna kadar bekleme . ben senın yerınde olsam yavas yavas sakınce hazırlanır kontrole giderdim beklemezdim

Arkadaslar, ben erken kasilmalardan dolayi 20. Haftadan beri magnezyum aliyorum. Doktorum haftaya carsamba birak persembe sabah cati muayenesi icin gel dedi. Magnezyumu kesince dogum basliyor mu hemen. Ayy korktum sanki

Aynı sorun bendede tek taraflı var canım
ben de de tek taraftaydı sonradan diğer tarafta öyle oldu . yag sür çok acıyor ya. bir taraftan mantar bir taraftan onun acısı . zaten ağda yapamıyoruz jilet ne kadar özensekte tahriş ediyor artık. o bölge cok hassaslaştı ya. dogumlarda geldı dogumda bır de bumu derdımız olacak bilmiyorum ki

Gözün aydın cnimm rabbim sizlere bağışlasın. Sütü takma hemen kafana rahat ol gör bak gelir heme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…