- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.301
Hastane çantalı son bi kontrol edip öyle gidicem eşim cokzşükür evde bugün. Hiç geçmedi yalancı olsa geçerdiCanım ben yaşamadım ama hep okuyoruz sanki senin zamanın geliyor gibi sen yine tetikte ol bugun heran gidersin
Canım suyunun geldiğini anlayabiliyorsunuz dimi
Allah çabucak kurtarsın ve çabucak al miniğini kucağına canım. Darısı bizlerin başına inşallah. Bayram Hediyeleri tek tek geliyor maşallahHastane çantalı son bi kontrol edip öyle gidicem eşim cokzşükür evde bugün. Hiç geçmedi yalancı olsa geçerdi
Buyuk tuvalet hissi bebek gelmeden önce olur derler sen kontrollü devam et canım kasılmaların olursa hemen git benceGeceden beri geçmeyen ama dayanılacak kıvamda ağrı var sırtımdan karnıma kasıklarıma iniyor bakalım boyuna evham yapmak istemiyorum yarın kontrolüm var ağrı rahatsız etmeye başlarsa öyle giderim. Birde afedersiniz sürekli büyak abdest sıkıntısı var
Ay hadi gözün aydın olsun çok sevindim :) Allah hayırlı bir ömür nasip etsin miniğe.kızlar ben doğum yaptım normal geldi meleğim sonra detaylı yaxsrım darısı başınıza inş
Maşallah sağlıkla büyütün canım . Darısı bizlere inş sağlıkla bizede kucağımıza almayı nasip etsin Rabbimkızlar ben doğum yaptım normal geldi meleğim sonra detaylı yaxsrım darısı başınıza inş
Canım ne güzel açılmam olmuş evde..allah anali babali buyutsun.benimde ilk doğumumda evde 5 cm açılmam olmuştu..insallah bundada öyle olur...dun gece adet olacakmışım gibi belim ağrıyordu..kesin doğum yapicam sandım...yarin kontrolüm var.bakalim doktorum ne diyecek..6 cm idi canım
Canım ilk bebeğin mi ? 6 cm açıklık ile dr a gitmek Harika bir şey bence.6 cm idi canım
2. ydi canımCanım ilk bebeğin mi ? 6 cm açıklık ile dr a gitmek Harika bir şey bence.
canım beklemeseydin ya bazen kızlar anlamıyor sancı bastırmıyor ama açılma cok oluyor. su her zaman gelmeyebiliyor baksana topiğin çogunda su gelmedi.Beklemedeyim canim dayanamayacak kadar sancim olunca giderim
doğum nasıl oldu canım ? ne kadar süre ağrı çektin ? biraz anlatsana topicte ki 2. normal doğumsun ya merak ediyruzağrım oluyodu canım ama doğum anındaki kadar şiddetli değildi. ağrı eşiğim çok yüksekmiş
ben de de tek taraftaydı sonradan diğer tarafta öyle oldu . yag sür çok acıyor ya. bir taraftan mantar bir taraftan onun acısı . zaten ağda yapamıyoruz jilet ne kadar özensekte tahriş ediyor artık. o bölge cok hassaslaştı ya. dogumlarda geldı dogumda bır de bumu derdımız olacak bilmiyorum kiAynı sorun bendede tek taraflı var canım
canım ağrılı kısımları bilerek anlatmadım. şu kadarını söyliyim dayanılmayacak bi ağrı değildoğum nasıl oldu canım ? ne kadar süre ağrı çektin ? biraz anlatsana topicte ki 2. normal doğumsun ya merak ediyruz
Gözün aydın cnimm rabbim sizlere bağışlasın. Sütü takma hemen kafana rahat ol gör bak gelir hemekızlar bugün sabahtan beri karnım kasılınca kasık kısmımda ağrı oluuodu ama öyle sabit sıklıkta değildi. akşam da öyle devam etti. ne suyum geldi bu defa ne de nişan sadece karnımda ağrı oluyodu. ama ben de hep belden ağrı bekliyorum ya kondurmadım. en son tuvalete gittim çooook belli belirsiz akıntı içinde kırmızımsınleke gördüm eşime dedim kalk biz bi gidelim. hastaneye gittik nst de sıfır sancı. kız diyo sancı yok alttan muayene etti açıklık var doktoru ve ebeyi aradılar onlar geldi doğum başladı. suyu doktor patlattı ama zaten suyum çok azalmış. 2 yok bile dedi. bu ilkine göre biraz zor oldu ama belki de kilodan dolayıdor. 3400 gr doğdu kızım. sütüm yokşimdilik bunlar
doğum anı kısa mı sürdü canım ?canım ağrılı kısımları bilerek anlatmadım. şu kadarını söyliyim dayanılmayacak bi ağrı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?