- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.421
sağol canımA angel5angel canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel normal doğum yapmışsın darısı bizlere Allah bebişine de sana da sağlık sıhhat versin
sağol canımA angel5angel canm gozun aydın sağlıklı mutluluk dolu bol neselı güzel gunlerınız olsun inşallah
Kızlar biz bebegimizin adına karar verdik uzun düşünmeler sonunda. Belgin koyucaz. Kv adı. En baştan beri eşim pek istemiyordu ama ortak karar verdigimiz tek isim bu. İnşallah pişman olmam
yok canım sadece sabahtan kasılmalar hafif ağrılı olmaya başladı kasık kısmına giriyodu ağrı ama bele değil. bide o gün tuvaletimi yapamamıştım sürekli tuvalete oturunca var vibi geliyodu ama yapamıyodum. başka belirti yoktu. gece ağrılı kasılmalar 10dk ya bir düşünce hastaneye gittim. nstde 4 dkda bir ağrı giriyodu ama hiç sancı çıkmadı. yani nstye de çok güvenmeyin derim kendinizi kontrol edin. ağrılı kasılmalar ritmikleşmişse kesin bi şeyler vardır derim.A angel5angel canim acilmayi hissettin mi benim de boyle ince ince igne batmasi gibi oluyor ve rahmim aciyor . Pzrtesi kontrole gittigimde acilman var dedi ve carsamba sabah hazirlikli gel demisti
sağol canımmGözün aydın canım allah analı babalı büyütsün.
geçmiş olsun canım tez zamanda iyileş inşKızlar biz bugün çıkış yapmıştık akşam a doğru rahatsızlandim ağır enfeksiyon geçiriyor musum tekrar yatış im yapıldı dua edin bana nolur
Ayy Sağol canım benim inşallahhayırlı ömürlü olsun canım. zamansız bir isim kulağa da asil geliyor
hayırlı olsun canım gözün aydınBende bugün bebeğime kavuştum suyum geldi acil sezeryana alındım darısı diğer bekleyenlerin basına
Allah yardımcın olsun canım süt artırıcı caylardan denedin mi faydası olur mutlaka.ay kızlar çok zor bi gece geçirdim. sütüm yok bizim koz sürekli memede kalmak istiyo mamayı içmiyo. sürekli ağlıyo benim diğer ufaklık uhandı o da ağlıyo. birini uhutuyorum biri bağırıyo o uyanınca öbürünü uyandırdı hiiç uyuyamadım. inşallah sütüm gelir biran önce
Benım mıdeme de zeytin yaramıyor asit cok fazla zeyrinde yakıyor. Ben epeydır beyaz peynır salatalık domates kasar kavun gibi seyleri aksam yemegınde tiyorum ancak boyle hafifliyor midem.bu yanma başladıüından beri hiç bir şey yiyemiyorum karnım aç ama yıyemıyrum zeytınden başka her şey kötu gelıyor. 3 gundur nerdeyse sadece zeytın yıyorum dıyebılırm
içiyorum canım inş biran önce gelir bi taraftan hafif gelmeye başlamış ama diğerinde tık yokAllah yardımcın olsun canım süt artırıcı caylardan denedin mi faydası olur mutlaka.
Canım ben bagırsak cabuk çalışsın diye ilk dogumda baya bi içtim hem süt yapar hemde gaz çıkarınca 1 günde taburcu olmak istiyorumKızlar kompostoyu niçin doğum çantasına koyuyorsunuz ben o kısmı kaçırmışım
içiyorum canım inş biran önce gelir bi taraftan hafif gelmeye başlamış ama diğerinde tık yok
Gözün aydın canım benim Allah güle güle büyütmeyi nasip etsinBende bugün bebeğime kavuştum suyum geldi acil sezeryana alındım darısı diğer bekleyenlerin basına
Az kaldı cnm ha sabret bende her işimi yapıp sonra ay uy dediğimde eşim bişey yapma demiyormuyum sana diye söyleniyor ozaman kim yapsın diye daha fazla sinirleniyorum susuyor :))Günaydın kızlar, dün sabah 8 de çıktım evden akşam 8 de gelsim bide misafirim geldi bakamadım doğru dürüst.. Doktor kontrolüm de vardı, kişisel temizliğimi de hallettim..
Doktorun çok yoğun ve mutsuz bir günüydü ilk kez kadını böyle gördüm o kadar yoğunlaşmış ki bu ara çok tatlı dilli güler yüzlü bi doktor, dün akşamki modunun düşüklüğü bana da yansıdı aslında benle güzel ilgilendi ama benim alınasım geldi galiba.. Bebeğim 3 kg imiş. Nstde hiç sancı çıkmadı. Ultrasonda babasına benzettim bu sefer hep kendime benzetiyodum :)) Bebek aşağıdamı dedim doktora. O hiçbişey ifade etmiyo dedi, sancı olmadığı sürece aşağıda da dursa doğum başlamaz dedi, günler yavasladı sanki. haftaya vajinal muayenemi yapıcakmıs. 37+5 im bugün. İçime Eylülün ilk haftası doğuracakmışım gibi geliyo. Hiç rahat hareket edemiyorum karnım o kadar büyük ki hiç böyle karın görmed m yanisürekli ah uh nefes alırken fış fuş gidiyorum arkadasm da takılıyo aksam hep söyleniyosun diyo. napim kolay mı bu halimle her isimi de yapıyorum ayrıca..
Canım bişeyler de ye tabi ama sürekli iç su inan çok süt yapıyor miğden bulanana kadar su iç komposto iç süt iç rahat ol biraz emzirirken psikolojik olarak geliyor sütüm yeticek dediğin zaman zamanla ona yeticek hiç korkma bu arada diğer cocuk kaç yaşındaydı merak ettimay kızlar çok zor bi gece geçirdim. sütüm yok bizim koz sürekli memede kalmak istiyo mamayı içmiyo. sürekli ağlıyo benim diğer ufaklık uhandı o da ağlıyo. birini uhutuyorum biri bağırıyo o uyanınca öbürünü uyandırdı hiiç uyuyamadım. inşallah sütüm gelir biran önce
var canım annemler ablamlar hepsi burda ama bizimki gece uyanınca beni istiyo hep normalde dedesini çok ister onu bile istemiyo odayı ayırıcam artık bu gece bi de onu denicem.Cnm yardimci biri varmi birak buyuguyle o ilgilnsin benimde yok sutum iki saatte bi sagdimmi 30 cc anca cikiyor ikisinden sol mememi hic almiyor bile ondn daha az geliyor mamani degissen belki begnmemistir siringayla faln versen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?