2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
biraz gelmeye başlasa gerisi gelir de sol tarafta hiç yok. diğeri 2 yaşında canım

biraz gelmeye başlasa gerisi gelir de sol tarafta hiç yok. diğeri 2 yaşında canım
Sağdın mı canım bebek kuvvetli çekemiyor ya sağsan sürekli belki gelmeye başlar. Biraz kücük müş anne kuzuları benim 3 bucuk oldugu halde hep beni istiyor Allah yardımcın olsun canım

Canim hangi meyveden yapmıştın kompostoyu bende sezaryen olacam gibi gözüküyor da
Görümcem kayısı yapmıştı canım şimdi yazın taze meyveden kırmızı erik ten yaptık onları ve kuru kayısı alıp ondanda yaptıricam sürekli içmek lazım ben suyla yatıyodum hemde çok zayıflamıştm :)

Bende bugün bebeğime kavuştum suyum geldi acil sezeryana alındım darısı diğer bekleyenlerin basına
Gozun aydin canim allah anali babali büyütsün insallah

Kızlar biz bebegimizin adına karar verdik uzun düşünmeler sonunda. Belgin koyucaz. Kv adı. En baştan beri eşim pek istemiyordu ama ortak karar verdigimiz tek isim bu. İnşallah pişman olmam
Adıyla yasasin canim. Hoş isim bence.
@ervanazim canim nasil oldun durum ne enfeksiyon neden oldu. Insallah hemen gecer

Kızlar gece boyunca yarım saatte bir adet sancısı çektim pozisyon değiştirince geçiyor nişan y da alttan en ufak bi değişiklik gelmedi ilk bebeğim de suyum bir anda geldiği için direk gittim dr a bunda da belden ağrı bekliyorum ve Bebek hareket ediyor karnımda eli kulağında Beld'i gelecek hastane bana 15 metre uzaklıkta ve acayip korkuyorum ilki normal Doğum bu da öyle olacak ama ben korkuyorum

gunesmk Canım gözün aydın..allah analı babalı büyütsün.darisi başımıza..
@ervanazim Canım çok geçmiş olsu
n..insallah en kısa zamanda iylesirsin.
A angel5angel Canım allah yardımcın olsun..insallah. sütun gelir..bana bulgur pilavı ıyi geliyordu sütüm oluyordu..allah kısmet ederse bundan bulgur pilavı tüketicem.

Ayy çok sağol canım bende yapıp dolaba koyayım kv e söyleyim oda yapıp getirsin inşallah hemen sağlıkla doğurur bi an once taburcu oluruz

Canım bence hastaneye gitmelisin..benimde adet olacağım gibi sancılarım oluyor..bugun kontrolüm var..bakalim doktor ne diyecek..en azında git nst bağlan.

Ayy çok sağol canım bende yapıp dolaba koyayım kv e söyleyim oda yapıp getirsin inşallah hemen sağlıkla doğurur bi an once taburcu oluruz
İnşallah canım hastane de inan çıkmak için dediğim gibi sürekli bişeyler içtim ve ağrım çok oldugu halde yavaş yavaş yürüttü eşim çok şükür gaz sorunu yaşamadan çıktım şimdi daha telaşluyım evde bekleyen yavrum var hemen çıkarım inşallah tek düşüncem kızım şuanda

Az kaldı cnm ha sabret bende her işimi yapıp sonra ay uy dediğimde eşim bişey yapma demiyormuyum sana diye söyleniyor ozaman kim yapsın diye daha fazla sinirleniyorum susuyor :))
Ay aynı modelden bi tane de bende var. İşleri bırakınca geride yapan var sanki. Bugün yapmasak yarın gene biz yapcaz. Anlamıyorlar

A angel5angel canım ılık duş alıp göğsüne masaj yap ve bol su iç anne sütünün %90 o su zaten bana doktorum öyle demişti duş al ve bol su iç o zaman da kasım dı ona rağmen 3 tl su iç demişti senınde gelecektir sütun stres yapma tabı öncelikle süt herşeyden etkılenıyor bılıyorsun ki

Sağdın mı canım bebek kuvvetli çekemiyor ya sağsan sürekli belki gelmeye başlar. Biraz kücük müş anne kuzuları benim 3 bucuk oldugu halde hep beni istiyor Allah yardımcın olsun canım
sağoyorum canım ilkinde de geç gelmişti normal doğum olmasına rağmen inşallah bu biraz daha erkwn gelir çünkü 2. bebek olunca mamayla uğraşmak daha zor oluyo

İnşallah canim bende de hastane fobisi oluştu daha önce 17 gün hastanede kalmisligim var çok zor zamanlardi tabu şimdi daha farklı olacak inşallah kızıma kavuşacam ama yinede bi an once eve gelmek istiyorum

insallah bi an once gelsin sutun cnm..

Az kaldı cnm ha sabret bende her işimi yapıp sonra ay uy dediğimde eşim bişey yapma demiyormuyum sana diye söyleniyor ozaman kim yapsın diye daha fazla sinirleniyorum susuyor :))

ben de o lafa uyuzum. yapma demedimmi bana söyle diyo, ya eve gelimce sor yada görmüyomusun etrafı yani

Canım Allah yardımcın olsun bol bol sütün olsun inşallah

A angel5angel canım sütün gelicektir merak etme. İlk yavruna Nasıl yettiyse ona da yeter. Bugünü de atlat, yarın çoğalır. Sıcak su torbası tut göğüslerine. Kanalların daha hızlı çalışmasını sağlıyor. Bir de biraz uyumaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…