- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.561
canım kiloyu boşver bebeğe süt ile şeker yüklemenin anlamı ne ? yenidoğanı süt ile şekere alıştırmak iyi mi sence ? hani ne yesek süte yansıyor ya onu demek istedimCanım seker direkt kilo yapar diye dusundum sekersiz bi komposto tarifi paylasmıs buse terim onu bi deneyecegım önce
Canım bir 0-13kg kapasiteli olanlar var bir de 9-36 kg olanlar var. Genel olarak bunlar bulunuyor ama bazı markaların 0-36 kg olan modelleri de var.
Cnm travel sistem varya puset ana kucagida diyor . Yeni doganda o kullaniliyor. Aslinda oda oto koltugu. Yenidoganinki yatar vaziyette tam dik degil. Bir yasa dogru buyugunu aliyorsun.
Ahahah gercekten cok sasirdim yaBukadar olur :)
Ben kesinlikle şekersiz içilmez demedim zaten çok az şeker dedim tercih meselesi tabi ki isteyen şekerli isteyen şekersiz içer bu zamana kadar çok şükür bi sıkıntı yaşamadım şeker manyağı değilim tabi ki dozunda hersey
komşum kist ameliyatı oldu devlette onlar bile kayısı vermiş yani devlette de veriyorlarmış bugün onu öğrendimBazı özel hastaneler lohusa şerbeti hizmeti de veriyor doğumda. Aklınızda bulunsun bayanlar.
Canim c vitamini isiya dayaniksiz. C vitaminini kaybediyor. Bazi meyvede c daha cok bulunuyor. C den yaratlanamiyorsun. Ek gidaya gecince cicuk dru soylemisti. Bebegin hic bir meyvesini kaynatma diye
Teşekkürler cevap verdigin icin.valla cok endiselendim ne oluyo diye.Tabi canım benim bebekte öyle itiyor ki kolu dirseği hissediyorum çıkıcak birazdan diyorum
Valla rahatladım biraz.insaallah hersey yolundadr bikac hafta daha durur bebişÇok normal canım bende de oluyor aynısı, sanki karnımdan dışarı çıkacakmış gibi ittiriyor kızım :)
ya gitmesede susmasini bilse keske hergn sen bakamiyn sen yanlis bakiyn deyip deyip sinirimi bozuyoAyyy gitmedi mi o görümce ? Okul acılcak gitsin hazırlık fln yapsın ya bıraksın artk yakamızı otel diil orası artık anlaması lzım. Tum hamılelık sınırımı kendısınden cıkarabılırım suan :)
Kızlar hastaneye gittim benim dr yoktu başka dr gittim ilk nst ye girdim sancım çıkmadı sonra dr a durumu anlattım gece adet sancılarım çok geldi diye doppler e yani detaylı ultrasona gönderdi
Ultrason dr baktı haftalığımı 34 +5 gün olarak söyledi bebeğin boyutları böyle dedi 2500+300 dedi ben çok üzüldüm sonra dr a söyledim Bebek Doğum kanalına girdiği için küçük ölçülmüştür dedi suyun normal kan akışın normal falan dedi kızlar üzgünüm tine de
Ben şu an Kocaeli acıbadem e gidiyorum. Yok ben değilim :) bana normal Doğum yapamazsın demediler çatım müsait benim ama bebeğimin suyu az :/ o nedenle de biraz riskliyiz. Risk almak istersek de hergün takip, her gün nst ve hergün ultrason istiyor doktorum
ya gitmesede susmasini bilse keske hergn sen bakamiyn sen yanlis bakiyn deyip deyip sinirimi bozuyo
Canım 0-36 kg işte Doğumdan itibaren kullanbiliyorsun. Ebebek ten incele istersen fotoğrafını paylaştığım ürünü. Hatta ben sana göndereyim :)bu oto koltuklarına yenidoğan konuluyor mu ? satıcılar konulmaz diyorlar ana kucagı alacaksın diyorlar. anlamdım ki
hımmm.... ben araba almak isteediğim için zaten kış bebegi arabayı ne apacagım yaza doğru secerek severek alırım dedim. o zaman ya tek başına ana kucagı alacagım ya da araba alacagım galiba
Canım doktoruma güveniyorum..ben tatildeykende iki doktorada gitmistim öyle bişey yoktu..gecen haftada gitmişti yine öyle bişey yoktu..bugun doktor söyledi o bile şaşırdı takibe alıcaz dedi okadar..doktorum sezaryan karşıdır..doktor dedi bebek iridir ama bazen ultrason yanılma oluyor sen bence bekle normal olsun dedi..doktoruma cok cok güveniyorum dıyorsan sorun yok ama öyle değilse bence başka doktora git. sezeryan demedi ama değil mi ?
Ayy canım insallah öyledir..dogdugunda belli olucak..insallah bisey yoktur..Belki idrar torbası doludur o yüzden büyük görünmüştür. Daha önce hiç duymadım ben böyle bir şey.
Bende yarın alayim doğumum başlasın..iiz canım sen taze hurma ya bakabildin mi? Ankara'daki Metro da var mıymış ?
Biz hurma aldığımız günden beri ben hapur hupur yiyorum günde 10 tane falan. Umarım doğumu tetiklemez.
Bugün yediğim hurmalar yarın beni tırmalamaz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?