2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kendi kolaylıkları için yapan drlara sinir oluyorum ben de..
Anladım canım Pendiğe kartal daha yakın değilmi araştırma hastanesi falan iyi diye biliyorum kendi zamanın da gelmesi daha iyi tabi ki olacak diye zorlayınca sende stres yaparsın hakkında hayırlısı olsun canm
yakın ama özel sigortam var diye hiç devlet hastanesi düşünmedim, şimdi de böyle zor oluyor tabii

Canım kimisi 42. Haftaya kadar bekliyor bence günün dolmadan suni sancı almaya gerek yok diye düşünüyorum.
Aynen. İlla ki doğal sürece içimiz rahat giremeyeceğiz işte insanın içine kurt düşürüyorlar sonra çık işin içinden çıkabilirsen. Ben soruyorum bütün şeyleri sizde de öyle mi? Böyle olursa ne olur şöyle olursa ne olur? İnan'ın en iyi hastanelerdeki doktorlara da gittim, hatta şu instadoktorlar var ya hani, onlara da gittim ben ama nedense biri bile aydınlatmıyor şöyle olursa böyle böyle olursa şöyle demiyor. Sanki sağlıkçı biziz bize bırakıyorlar. Risk almayacaklar ya

Ben de Kurtköy de emsey hastanesine gidiyorum canım temizliğinden memnunum doktorum Gülcan hanım normal Doğum yanlısı hem de fazlasıyla aklında bulunsun çok trafiğe de girmemiş olursun
Valla üşenmedim gittim bi de ona muayene oldum, o da Doğuma gelmiyormuş nöbetçi doktorumuz var mutlaka Dedi kendi girmiyormuş Doğuma. Dilşad hanım var şu aralsr nöbetçi Dedi hani acil bir şey olursa diye. Emsey e çok yakınım ben bi de 1 km var Yok düşün ki

Evet kimi doktor Doğum anında çatının Doğuma göre şekillendiğini de söylüyor. Doğum anında yapacaktı bana da muayeneyi normalde ama ben çok aşırı mide bulantısı yaşıyorum dedim acaba açılmamı var bi muayene etsem iyi olur Dedi. Bir de sanırım bu suyumuzun sıkıntısından dolayı birkaç cm olsa suni verecekti hemen ama 1 cm ile bakalım yarın ne diyecek zaten 41. Haftaya bu suyla girersek çok risk Dedi. Yani 4 günüm var Doğum yapmak için ya da suni alıp deneyeceğim olursa olacak olmazsa sezaryen

İyi geceler kızlar. Yarın eğer suyum da yine bir sakınca görürse suni ile başlatacak doktorum doğumu. Seni de bebeği de çok yormadan bir deneriz Dedi. Olmadı sezaryene dönecek. Artık hayırlısı diyorum. Zaten 4 gün süre verdi bana bu su ile 41 e girmemiz risk dedi. Dua edin bana da güzel haberlerle geleyim ben de. Hergün nst her gün usg derken sona doğru geldim öyle ya da böyle. Bir de suni sancı ile inşallah başarabilirim. Sezaryen korkumu hala atamıyorum üstümden

Ben rekolac kapsul alcam. İki gun kullandiktan sonra fark ediyormus . Yorumlar hep olumlu. Bide galactago damla var. Arttirmazsa onu kullanicam.

Bugun dok sordm sutu arttirmk icin humanayi ve galaktago damla dedi bi dene dedi zatn humanayi icitirm yarin galaktagoyuda akabilirsem basliycm

ben de 5 gün daha gelme minnoş lütfen bayram geçsin doktorumda gelsin diye konusyrm oğlumla ama ... umarım bekleyecek

vala benim karaciğere baskı yapıyor keşke sadece pelvikseolsa sabredeceksin dedi doktor ama çok acılı ya

ya gaz çıkarıyorum, wcye gidiyorum yok taş gibi karnım. yatagımda yatamadm koltuk tepelerinde geziniyorum yarı uyr yarı uyank eşimde sürekli uyanıyo iyimisin diye soruyo

ya bebek strese girecekse normalde diretmeye lüzum görmüyorum ben. ama hiç denemeden ve hastanın bu yönde bir talebi olmadan bebeknde uygun poziayondaysa sezaryen diye tutturanlara benm tepkim. yoksa bebeğim sıkıntı çekecekse istemem yani

canım inşallah gönlüne göre sağlıkla olsun

Kizlar acikligim prztesiden beri 1 cm ve silinme cok azmis ne yapmaliyim ben bu acilmaya ya. Hala beklemedeyim ki birsey olmazsa saliya kadar da beklicem

Kizlar acikligim prztesiden beri 1 cm ve silinme cok azmis ne yapmaliyim ben bu acilmaya ya. Hala beklemedeyim ki birsey olmazsa saliya kadar da beklicem

Cnm sorun neydi suyunmu azdi hatrlayamadim neden illa dogum olmasi lazm ki daha bebegin gelmeye niyeti yok anlasilan bekle bence

Kizlar cok girip takip edemiyom benim bebegim hic uyumuyo hep agliyo hep meme istiyo memeyi duraklamali emiyo butun gun bebegimleym cok yoruldm depresyona girmekten korkuyom ya
canım benim de çok sıkıntım olmuştu yazmıştım hatta buraya. doktor mama takviyesi ve emzik önerdi. Allaha şükür çok rahatladım. emziği sadece ilk 3,5 ay önerdi sonra bırakmalı dedi aklında olsun. düzelir inş bir an önce

0-13 kglık olanlardan alacaksın canım. travel sistem bebek arabalarının puseti gibi oluyo

Canim adiyla yasasin. Cok sevindim sutun gelmis. Bira matasini bende duydum. Bazi drlar artik onermiyor. Yan etkileri var. Kullanacak olan varsa yan etkilerini okusun ona gire kullansin en azindan. Sut artmazsa kilo artisi da yapiyor.

Canim adiyla yasasin. Cok sevindim sutun gelmis. Bira matasini bende duydum. Bazi drlar artik onermiyor. Yan etkileri var. Kullanacak olan varsa yan etkilerini okusun ona gire kullansin en azindan. Sut artmazsa kilo artisi da yapiyor.
onu bilmiyorum canım doğrudur ben kullanmadım sadece bana da söylediler. ben bu dediklerimi yaptım. senin dediğin gibi suyu 4-5 lt kadar içtim. ilkinden daha erken geldi Allaha şükür. ilki 3 gün sonra gelmişti

Neden eşinle birlikte olmayı denemiyorsun bide böğürtlen yapragi cayi al öle bisi yapmadan bekleme ananas ye bol bol ve egilip kalkma hareketi yap bagdas kurarak otur

canm emzigi dusunuyom ama meme reddi yapar die korkuyom bnm sütum var ama sürekli agladgnda meme verdgm icn cok yoruluyom ertesi gün ona daha ii bakamiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…