2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Anladım canım Pendiğe kartal daha yakın değilmi araştırma hastanesi falan iyi diye biliyorum kendi zamanın da gelmesi daha iyi tabi ki olacak diye zorlayınca sende stres yaparsın hakkında hayırlısı olsun canm

Tabi canım benim bebekte öyle itiyor ki kolu dirseği hissediyorum çıkıcak birazdan diyorum

canm gaz damlasi verdi ama hic fayada etmedi ya gittihmde 100 gr almisti suan ne yapcm bilmiym ya

Canım benimki orta boy valize sığdı gibi. Daha valizi kapatmadım ama boşluklar var içine koyulacak şeyler için.

canm görümcem hala evde bide annem sagolsn hem işlere hem yemege hemde bebege koşuyo gorumcemdn pek hayir göremiyom annm yetiyo da işte ben daha rahat gecircem zannediyodm cok kötu geciyo ya

canm gaz damlasi verdi ama hic fayada etmedi ya gittihmde 100 gr almisti suan ne yapcm bilmiym ya
Tek çaresi zaman canım ben geleneksel ve modern birçok yöntem ilaç cay birsuru şey denedım kızımda benım ki emzıkte almamıştı KESK'e alsaydı ben olmustum emziği bence emzık ver eğerki karnının doyduğundan emınsen nekadar gazı çıkıyor desende bitmıyor gaz bebekte hareketlendıkce geçecek canım birbirinize alışacaksınız bence tek çare zaman sakın olmaya çalış bir süre sonra yanında yatırıp emzirmeye basladınmı daha rahat edersin

Belki idrar torbası doludur o yüzden büyük görünmüştür. Daha önce hiç duymadım ben böyle bir şey.

Canım kimisi 42. Haftaya kadar bekliyor bence günün dolmadan suni sancı almaya gerek yok diye düşünüyorum.

Benım mıdeme de zeytin yaramıyor asit cok fazla zeyrinde yakıyor. Ben epeydır beyaz peynır salatalık domates kasar kavun gibi seyleri aksam yemegınde tiyorum ancak boyle hafifliyor midem.
canım reflü de kesinlikle domates azdırıyor. bir de tatlı. tatlıyı kestim biraz rahatladım. tatlı dediğim de ben organık meyvelerı kaynatıp içine hiç şeker atmadan içiyordum ama onun kendi şekeri bile yetiyordu demek 4 gun hiç içmedim bugun daha ıyıydım ama mecbur gene içtim çunku vitamın almam gerekıyor dogum geldı gelecek bu bebeklerı ne kadar anne karnında vitamın aldırısak o kadar ıyı. kılo önemli değil ama güçlenmeleri önemli

canm emzik versem meme reddi yapmaz mi ya etraftn hep diolar emzik hem zayiflatiyo hemde meme reddi yaptiriyo

iiz nasılsın canım ağrın vardı
dün gece örgü örüyordum aniden agrı gelince bu farklı bir agrı dedim ve dün kasılmam cok sık oldu. hemen elimde ki örgüyü bıraktım yataga uzandım dedim dogum gelırse bıraz olsun dınlenmiş olayım bari zaten zaman geçirmek için örgü örüyordum. uzandıgımı hatırlıyorum sabah bile uyanmamısım nerdeyse öğlene kadar uyumusum.

henüz o ağrı tekrarlamadı ama galiba şunu anladım dogum sancısını ben zo cekecegım daha dün o agrıyla anladım ki hemen epidural steyeceğim benım ağrı eşiğim sanırım çok çok düşük

Çok normal canım bende de oluyor aynısı, sanki karnımdan dışarı çıkacakmış gibi ittiriyor kızım :)

Kızlar kompostoları dogum oldugunda mı yapmak lazım sımdı yapıp buzluga mı atmak lazım? Bırde kac litre yapılması lazım sanırım ılk kez komposto yapıcam :)

ben kayısıyı bugün aldım. iyice yıkadım ve beklettım soğuk su da sonra süzdüm ve kilitli poşete koyup difrize koydum. suyum falan gelirse hemen cıkarıp kaynatacagım . kavanozları da haızrladım ve buyuk plastık kutular var ya pıknık kuutusu gıbı onların ıcıne kavanozları koydum ayrıca termosu kahvelerı vs vs .

ben yapmadım komosto cunku ne zaman dogum gelır bellı degıl . zaten 10 dakıkada olur.

canm görümcem hala evde bide annem sagolsn hem işlere hem yemege hemde bebege koşuyo gorumcemdn pek hayir göremiyom annm yetiyo da işte ben daha rahat gecircem zannediyodm cok kötu geciyo ya
Ayyy gitmedi mi o görümce ? Okul acılcak gitsin hazırlık fln yapsın ya bıraksın artk yakamızı otel diil orası artık anlaması lzım. Tum hamılelık sınırımı kendısınden cıkarabılırım suan :)

Ben de Kurtköy de emsey hastanesine gidiyorum canım temizliğinden memnunum doktorum Gülcan hanım normal Doğum yanlısı hem de fazlasıyla aklında bulunsun çok trafiğe de girmemiş olursun

Canım bir 0-13kg kapasiteli olanlar var bir de 9-36 kg olanlar var. Genel olarak bunlar bulunuyor ama bazı markaların 0-36 kg olan modelleri de var.

Eklentiler

• IMG_0343.webp
    18 KB · Görüntüleme: 58
Cnm travel sistem varya puset ana kucagida diyor . Yeni doganda o kullaniliyor. Aslinda oda oto koltugu. Yenidoganinki yatar vaziyette tam dik degil. Bir yasa dogru buyugunu aliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…