- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.581
kızlar, oto koltuğu almaya gittim bugün ama oto koltugun yenidoğanda kulanılamayacağını ve ana kucagı almam gerektiğini söylediler onu arabaya bağlayacakmışız . doğrumu ya ? yenidoğanı koyacak modelleri yok mu ?
canm gaz damlasi verdi ama hic fayada etmedi ya gittihmde 100 gr almisti suan ne yapcm bilmiym ya
canm emzik versem meme reddi yapmaz mi ya etraftn hep diolar emzik hem zayiflatiyo hemde meme reddi yaptiriyo
Canim benim haftada 1e dustu kontroller.en son sali gittim 2620 olmuş. Hersey yolunda dedi. Rahim kapali, suyum iyi. Haftaya yine gidicem.senin randevun ne zaman ?
ne karısık bir işmişşCanım bir de araba almadan araç koltuğu almasan iyi olur bence. Belki travel sistem bir araba beğenirsin o zaman boşuna araç koltuğuna para vermiş olursun.
Ama travel sistem Bebek arabası alsan bile Bebek 13 kg olunca araç koltuğu yine de almak zorundasın çünkü Bebek içine sığmıyor bir süre sonra.
güzel kilo almıs canımCanim benim haftada 1e dustu kontroller.en son sali gittim 2620 olmuş. Hersey yolunda dedi. Rahim kapali, suyum iyi. Haftaya yine gidicem.
yok canım bakamadım daha 1 haftadır reflü öyle beter ettı ki beni evı meyve doldurmuştum 1 tane yiyemedim. nerdeyse 1 haftadır zeytin ekmek yiyorum ve yogurt o kadar . bugun bıraz daha ıyıyım tatlıyı kesınce rahatladım bir de hiç durmadan su içiyorum ama hiç doymuyorum su ya internete baktım şeker yükselmiş olabilir deyince kestim tatlı her şeyi o yüzden unuttum ben hurmayı. yemek istiyorum ama korkuyorum reflü den .iiz canım sen taze hurma ya bakabildin mi? Ankara'daki Metro da var mıymış ?
Biz hurma aldığımız günden beri ben hapur hupur yiyorum günde 10 tane falan. Umarım doğumu tetiklemez.
Bugün yediğim hurmalar yarın beni tırmalamaz umarım
canım sen neredesin günler oldu sesin çıkmadı ! yaptın mı doğumunu ?Merhaba arkadaşlar, ben hazırım :)
yarın 14:30da sezaryene giriyorum Allah'ın izniyle..
Sizden şiddetle dua istiyorum, lütfen dua edin sağlıkla gelsin kızım
Hepinize huzur ve sağlık diliyor, kocaman kocaman öpüyorum
yok canım bakamadım daha 1 haftadır reflü öyle beter ettı ki beni evı meyve doldurmuştum 1 tane yiyemedim. nerdeyse 1 haftadır zeytin ekmek yiyorum ve yogurt o kadar . bugun bıraz daha ıyıyım tatlıyı kesınce rahatladım bir de hiç durmadan su içiyorum ama hiç doymuyorum su ya internete baktım şeker yükselmiş olabilir deyince kestim tatlı her şeyi o yüzden unuttum ben hurmayı. yemek istiyorum ama korkuyorum reflü den .iiz canım sen taze hurma ya bakabildin mi? Ankara'daki Metro da var mıymış ?
Biz hurma aldığımız günden beri ben hapur hupur yiyorum günde 10 tane falan. Umarım doğumu tetiklemez.
tamam canım cok tesekkur ederım şimdi daha ıyı anladımBir yasa kadar puset kullaniliyor cnm sonra oto koltuga geciliyor ne yaziki iki masraf oluyor ama guvenli oluyor en azindn
ben de 5 gün daha gelme minnoş lütfen bayram geçsin doktorumda gelsin diye konusyrm oğlumla ama ... umarım bekleyecekçok hareketli bebeğim bu akşam.. pelvşse baskı yapıyor ara ara, ama hissediyorum o akşam bu akşam değil..
vala benim karaciğere baskı yapıyor keşke sadece pelvikseolsa sabredeceksin dedi doktor ama çok acılı yaçok hareketli bebeğim bu akşam.. pelvşse baskı yapıyor ara ara, ama hissediyorum o akşam bu akşam değil..
Tmm cnm ilk dogumda kullandim sutumu arttirmadi . En azindan gaz cikartir diye kullandim. Kimyon bitkiseldi
Ben rekolac kapsul alcam. İki gun kullandiktan sonra fark ediyormus . Yorumlar hep olumlu. Bide galactago damla var. Arttirmazsa onu kullanicam.Banada soyleyin banada
X xDerinMavix canım süt arttırıcı şeylerden bahsediyor kızar sen de bak istersen . damla ve ilaç varmışBen rekolac kapsul alcam. İki gun kullandiktan sonra fark ediyormus . Yorumlar hep olumlu. Bide galactago damla var. Arttirmazsa onu kullanicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?