2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ya kızlar alakaya maydonoz diyeceksınız ama içim sızladı agladım kahroldum arakandaki vahset videoları nı dayanamadım ızledim masum bebekler birisi annesı ölmüş onu emmeye çalışıyor birisi cıplak daha 2 yaşında ya var ya Yok ağzını cenesını dağıtıyorlar bunlar günahsız masum melek Allah kahretsin yapanları vicdansızlar hamılenın duası kabul olur kızlar o masum bebekler icin nolur bir ayetel kursi fatıha ihlas ne biliyorsanız okuyun ve sakın ızlemeyın videoları psıkolojım bouldu masum bebekler gözümün önünden gitmiyor

Bir yasa kadar puset kullaniliyor cnm sonra oto koltuga geciliyor ne yaziki iki masraf oluyor ama guvenli oluyor en azindn

Reactions: iiz
canm gaz damlasi verdi ama hic fayada etmedi ya gittihmde 100 gr almisti suan ne yapcm bilmiym ya

Canim saglik.oc gotur en azindan hastaneden daha kolayinadir ve tekrar en son dok gittikten sonraki kiloya gore almismi die baktr baska.yolu yok gazdan mi acliktan mi okd anlamak icin

canm emzik versem meme reddi yapmaz mi ya etraftn hep diolar emzik hem zayiflatiyo hemde meme reddi yaptiriyo

Sutum yetmemesine ragmen canim 8 ay emzirdim ve ilk ucgunden itibaren emzik kullandim 14 ayda biraktirdim hic zorlanmadm hep tombis bebekti yok oyle bisey yani

ne karısık bir işmişş

yok canım bakamadım daha 1 haftadır reflü öyle beter ettı ki beni evı meyve doldurmuştum 1 tane yiyemedim. nerdeyse 1 haftadır zeytin ekmek yiyorum ve yogurt o kadar . bugun bıraz daha ıyıyım tatlıyı kesınce rahatladım bir de hiç durmadan su içiyorum ama hiç doymuyorum su ya internete baktım şeker yükselmiş olabilir deyince kestim tatlı her şeyi o yüzden unuttum ben hurmayı. yemek istiyorum ama korkuyorum reflü den .
aslında bu hafta doğum gelecekmiş gibi hissediyorum doğum gelmeden iyice beslensem bol mineral vitamın alsam diyorum ama malesef . cok iyi dometes yiyordum onu da yiyemiyorum acaba hamileikte ortaya cıkan hangı rahatsızlık ben de cıkmadı ki dıyorum hepsi üst üste valla

canım sen neredesin günler oldu sesin çıkmadı ! yaptın mı doğumunu ?

yok canım bakamadım daha 1 haftadır reflü öyle beter ettı ki beni evı meyve doldurmuştum 1 tane yiyemedim. nerdeyse 1 haftadır zeytin ekmek yiyorum ve yogurt o kadar . bugun bıraz daha ıyıyım tatlıyı kesınce rahatladım bir de hiç durmadan su içiyorum ama hiç doymuyorum su ya internete baktım şeker yükselmiş olabilir deyince kestim tatlı her şeyi o yüzden unuttum ben hurmayı. yemek istiyorum ama korkuyorum reflü den .
aslında bu hafta doğum gelecekmiş gibi hissediyorum doğum gelmeden iyice beslensem bol mineral vitamın alsam diyorum ama malesef . cok iyi dometes yiyordum onu da yiyemiyorum acaba hamileikte ortaya cıkan hangı rahatsızlık ben de cıkmadı ki dıyorum hepsi üst üste valla

Bir yasa kadar puset kullaniliyor cnm sonra oto koltuga geciliyor ne yaziki iki masraf oluyor ama guvenli oluyor en azindn
tamam canım cok tesekkur ederım şimdi daha ıyı anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…