- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.621
canım ben ilkinde de verdim. 3 aylıkken kendisi bıraktı bunda da verdim. doktorum dedi ilk 3-3,5 ay emme refleksi çok yüksek oluyormuş yani sadece aç olduğu için değil sırf tatmin için emiyomuş. benim ilki de hem meme hem biberon hem emzik emdi hiç bi sıkıntı yaşamadım Allaha şükür. bunda da gece emzirdim sütüm yoktu ama emzirdim mama verdim ve üstüne emzik verdim öyle uyudu yoksa memeden alıp yatırır yatırmaz ağlıyodu. bi dene bence çok yıpranırsın sonracanm emzigi dusunuyom ama meme reddi yapar die korkuyom bnm sütum var ama sürekli agladgnda meme verdgm icn cok yoruluyom ertesi gün ona daha ii bakamiyom
Ben ilk aylar uykuya gecerken veriyordum. Gaz sancisi olursa. Sonra sadece mamaya kalinca mecbur devam ettim emzige. Gaz sancisi olunca emmek istiyorlar rahatlamak icin ac zannediyorsun. O an emzik ise yariyor. Gene kendi bildigin gibi devam et degismezse dusunursun emzigi.canm emzigi dusunuyom ama meme reddi yapar die korkuyom bnm sütum var ama sürekli agladgnda meme verdgm icn cok yoruluyom ertesi gün ona daha ii bakamiyom
X xDerinMavix canım süt arttırıcı şeylerden bahsediyor kızar sen de bak istersen . damla ve ilaç varmış
Damlayi ilk dogumda denedim. Arttirirsi sutumu ama besinci ay haberim oldu damladan. Meme reddi oldugu yine azaldi. Sindi meme reddi yasamadan ilk ginden itibaren kullanicam . Karadenizli olan varsa lahana cok sut yapiyor. Aksam iki porsiyon yiyin bide biraz uyursaniz cok arttiriyor. Uykuda arttiriyor. Gece daha sut yapiyor gogusler hemsire demisti. Dereotu hem arttiriyor hem cok guzel susatiyor su icemeyenlere . Yagli sutte anne sutunu yaglandiriyor. Gaz yapiyor ama bebekte gaz varsa ne yersen ye gaz yapiyir zaten. Ben sute biraz seker ilave ettim oyle ictim. Gazini azaltsin diye bebegim gazliydi diye.Bugun dok sordm sutu arttirmk icin humanayi ve galaktago damla dedi bi dene dedi zatn humanayi icitirm yarin galaktagoyuda akabilirsem basliycm
Bur siseyi bitirdinmiGalactago damlayi kullandim kuzum. Bir faydasini gormedim.
bu arada sütüm gelmeye başladı Allaha şükür. bi arkadaş solgarın malt tabletini önerdi çok iyiymiş bana gerek kalmadı ama aklınızda bulunsun. ben humana ve kompostoya dayandım bi de bol su uyku ve duş
Yoo hersey normal ama sancilar duzensiz ve beklemek yordu beni acilmayi hizlandirmak icin ne yapmaliyimCnm sorun neydi suyunmu azdi hatrlayamadim neden illa dogum olmasi lazm ki daha bebegin gelmeye niyeti yok anlasilan bekle bence
Kesinlikle. Bakalım deneyeceğiz bugün artık, öyle bir durumda acil sezaryene alır herhalde. En azından denemedim demem ne yapayım :)ya gaz çıkarıyorum, wcye gidiyorum yok taş gibi karnım. yatagımda yatamadm koltuk tepelerinde geziniyorum yarı uyr yarı uyank eşimde sürekli uyanıyo iyimisin diye soruyo
ya bebek strese girecekse normalde diretmeye lüzum görmüyorum ben. ama hiç denemeden ve hastanın bu yönde bir talebi olmadan bebeknde uygun poziayondaysa sezaryen diye tutturanlara benm tepkim. yoksa bebeğim sıkıntı çekecekse istemem yani
Biz hiç ara vermedik gebeliğin başından beri, çok hareketli bir gebelik geçirdim, plates yaptım 37 ye kadar çalıştım hem de ofiste çok aktif olmama rağmen, sıcak duşlar alıyorum 1 aydır :) ama benim kızım çok inatçı çıktı İnanın tüm tezler çürüdü benim kafamda :) herkes de ayni olacak değil tabii doktorum bunların faydasını açılmada göremezsen sancı anında görürsün merak etme o da şaşkın :) bakalım bugün yine gidiyoruz ya bugün ya yarın suni sancı verecek öyle başlatacak doğumu.Neden eşinle birlikte olmayı denemiyorsun bide böğürtlen yapragi cayi al öle bisi yapmadan bekleme ananas ye bol bol ve egilip kalkma hareketi yap bagdas kurarak otur
Bur siseyi bitirdinmi
bu arada sütüm gelmeye başladı Allaha şükür. bi arkadaş solgarın malt tabletini önerdi çok iyiymiş bana gerek kalmadı ama aklınızda bulunsun. ben humana ve kompostoya dayandım bi de bol su uyku ve duş
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Insallah senin ve bebegin icin en sagliklisi ne ise oyle gelsin.İyi geceler kızlar. Yarın eğer suyum da yine bir sakınca görürse suni ile başlatacak doktorum doğumu. Seni de bebeği de çok yormadan bir deneriz Dedi. Olmadı sezaryene dönecek. Artık hayırlısı diyorum. Zaten 4 gün süre verdi bana bu su ile 41 e girmemiz risk dedi. Dua edin bana da güzel haberlerle geleyim ben de. Hergün nst her gün usg derken sona doğru geldim öyle ya da böyle. Bir de suni sancı ile inşallah başarabilirim. Sezaryen korkumu hala atamıyorum üstümden
Oh sütün de gelmis artik ne guzel. Bol bol emzirirsin artik insallah annesi stres yapma.bu arada sütüm gelmeye başladı Allaha şükür. bi arkadaş solgarın malt tabletini önerdi çok iyiymiş bana gerek kalmadı ama aklınızda bulunsun. ben humana ve kompostoya dayandım bi de bol su uyku ve duş
Annen bisy soylesin bari canım yaya gitmesede susmasini bilse keske hergn sen bakamiyn sen yanlis bakiyn deyip deyip sinirimi bozuyo
Yoo hersey normal ama sancilar duzensiz ve beklemek yordu beni acilmayi hizlandirmak icin ne yapmaliyim
Bakalım ınsallah saglıklı ve kolay dogum hıkayelerimiz olur :))Ahahah gercekten cok sasirdim yaherseyimiz bir bir ayni oldu. Bi dogum tarihi kaldi bakalim :))))
Canım benım de göğüs ucum cok az var aventin silikon meme ucunu önerdiler ben ondan aldım hastane cantama koydum. Bebek emdikce meme ucu sorunu gidiyormus sanırımBenim ilk gebeligim ve gogus ucum yok tecrubeli anneler bunun icin ne yapmam gerek bebegimi emzirebilir miyim bu sekilde
Göğüs ucu çıkartıcılar var canım. Tecrübeli anne değilim ama bu ürünler üzerine eğitim alıp satışını yaptım.Benim ilk gebeligim ve gogus ucum yok tecrubeli anneler bunun icin ne yapmam gerek bebegimi emzirebilir miyim bu sekilde
Bol hurma ye derler canımKizlar acikligim prztesiden beri 1 cm ve silinme cok azmis ne yapmaliyim ben bu acilmaya ya. Hala beklemedeyim ki birsey olmazsa saliya kadar da beklicem
amin canım darısı tüm annelerin başınaCok sevindim senin adina cnm boll sutlu gunlerin olsnnn darisi basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?