2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Yemekten bir saat sonra bi şeker ölçtürsen için rahat eder aslında. En azından boş yere meyveden kaçınmazsın. Mide sorunu gerçekten çok kötü. Sen hamileliğin başlarında da bulantıdan çok çekmiştin. Ama sona yaklaştık artık sabret canım az kaldı. Sağsalim alalım da minikleri kucağımıza inşallah bütün bunları unutacağız.

peki neden sezeryan oldun madem doğum gelmişti ? kac cm acılman vardı canım ?

hastane de çok lazım götürmeyi özellikle unutmayın diyeceğin bir şey var mı
Bebeğim dönüp kanala girmemişti sancım açılmam yoktu su geldiği için sezeryan oldu
Göğüs pompası hiç kullanmadım gereksiz olarak o var zaten ilk günler süt olmuyor. Göğüs ucu kremi çok kullandım hala kullanıyorum yoksa çatlayıp yara olacak

@ervanazim cnm cok gecmis olsun. Acil sifalar diliyorum.
gunesmk cnm gozun aydin. Seninle ayni gindu sezeryan tarihimiz. Seninki sabirsiz cikti. Anali babali buyusun. Allah uzun omurler versin.
Evet canım aynı gündü bekleyemedi oğlum bayram şekeri oldu sende sağlıkla kavuş inşallah

Kontroldeydim bugun. 37+5 normalde ultrason bi hafta geriden gösteriyor hep. Çatı muaynesi yaptı pelvisin giriş iyi, orta ve çıkış yeri darmış biraz birde bebek kafasını ters dayamış aşağı yanı yüzü aşağı bakıyor. Sezeryan yapalım demedi, zatenNormal doğumu istiyordum doğum zamanı gelince yine muayne ederiz bakarız bebeğin pozisyonuna, kemiklere vs dedi yani o an belli olcak herşey. hayırlısı neyse o olsun bakalım.
49cm 2.950gr bebişim

Kızlar merhaba. Gece buraya yazdıktan sonra sancılarım başlamıştı, aman nasılsa doğuramıyorum diye çok önemsemedim. Sabaha karşı uyandım ağladım biraz, psikolojik olarak da buna ihtiyacım vardı sanki rahatlamak için, sonra sancımla yine uyudum. Sabah 9.45 gibi nişanımın geldiğini gördüm şimdi doktorumuza gidiyoruz. Ve düzenli sancılarım devam ediyor. Dualarınızı bekliyorum

Benim doktorum Çayırova da çok iyi bi doktor tıp merkezinde kontrol ediyor gebze merkez özel hastane dogum birde tuzla gispir de de çalışıyordu bi ara şuan bilmiyorum ama çok çok aydınlatıyor güler yüzlü eşimin kuzeni de özel sigortası vardı doktoru saçma sapan şeyler söylemiş bizim doktora gitti ve bu doktorsa diğerleri ne diyo onu tavsiye edebilirim

Kolay dogumlar nasip olsun. Saglicakla bebegini kucagina alirsin insallah.

Aa Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle gel inşallah

Canım slikon uc kesinlikle al ben onda çözüm buldum uc çıkartıcı lar bende işe yaramadı geri kaçıyor çünkü
Canım ben aldıgım avent silikon ucu denedim ama gogus ucunun tumuyle sılıkona yerlesmesi gerekiyor mu? Benim aldıgım silikon göğüs ucunun yc kısmı epey uzun geldi bana bi denedim de benım göğüs ucum onun yarısında kaldı. Boyle olması normal mi

Selam kızlar birkaç gündür giremedim bebeğim sarılık oldu eşinle bende kan uyuşmazlığının bir türü varmış ikimizde pozitifiz ama olabiliyomuş.2 gün fototerapi aldık şimdi evdeyiz 13 e düştü yarın tekrar tahlille bakılcak düşüşte mi diye.Çok zordu kızlar dua edin tekrar yükselmesin

Cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun canim,hemennn gecsin minigin sarilig insallah

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…