- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.641
artık daha rahatım canım ya Allaha şükürHakkinda hayirlisi olsun canim. Insallah senin ve bebegin icin en sagliklisi ne ise oyle gelsin.
Oh sütün de gelmis artik ne guzel. Bol bol emzirirsin artik insallah annesi stres yapma.
yok canım bakamadım daha 1 haftadır reflü öyle beter ettı ki beni evı meyve doldurmuştum 1 tane yiyemedim. nerdeyse 1 haftadır zeytin ekmek yiyorum ve yogurt o kadar . bugun bıraz daha ıyıyım tatlıyı kesınce rahatladım bir de hiç durmadan su içiyorum ama hiç doymuyorum su ya internete baktım şeker yükselmiş olabilir deyince kestim tatlı her şeyi o yüzden unuttum ben hurmayı. yemek istiyorum ama korkuyorum reflü den .
aslında bu hafta doğum gelecekmiş gibi hissediyorum doğum gelmeden iyice beslensem bol mineral vitamın alsam diyorum ama malesef . cok iyi dometes yiyordum onu da yiyemiyorumacaba hamileikte ortaya cıkan hangı rahatsızlık ben de cıkmadı ki dıyorum hepsi üst üste valla
Bebeğim dönüp kanala girmemişti sancım açılmam yoktu su geldiği için sezeryan oldupeki neden sezeryan oldun madem doğum gelmişti ? kac cm acılman vardı canım ?
hastane de çok lazım götürmeyi özellikle unutmayın diyeceğin bir şey var mı
Evet canım aynı gündü bekleyemedi oğlum bayram şekeri oldu sende sağlıkla kavuş inşallah@ervanazim cnm cok gecmis olsun. Acil sifalar diliyorum.
gunesmk cnm gozun aydin. Seninle ayni gindu sezeryan tarihimiz. Seninki sabirsiz cikti. Anali babali buyusun. Allah uzun omurler versin.
Amin canım hepimizin evladını korusun RabbimGözünaydn canm.Allah anali babali büyütsün.ikinize de sağlık diliyorum
Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah çok güzel bi duygu çok teşekkürlerCanım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına.
Benim doktorum Çayırova da çok iyi bi doktor tıp merkezinde kontrol ediyor gebze merkez özel hastane dogum birde tuzla gispir de de çalışıyordu bi ara şuan bilmiyorum ama çok çok aydınlatıyor güler yüzlü eşimin kuzeni de özel sigortası vardı doktoru saçma sapan şeyler söylemiş bizim doktora gitti ve bu doktorsa diğerleri ne diyoAynen. İlla ki doğal sürece içimiz rahat giremeyeceğiz işte insanın içine kurt düşürüyorlar sonra çık işin içinden çıkabilirsen. Ben soruyorum bütün şeyleri sizde de öyle mi? Böyle olursa ne olur şöyle olursa ne olur? İnan'ın en iyi hastanelerdeki doktorlara da gittim, hatta şu instadoktorlar var ya hani, onlara da gittim ben ama nedense biri bile aydınlatmıyor şöyle olursa böyle böyle olursa şöyle demiyor. Sanki sağlıkçı biziz bize bırakıyorlar. Risk almayacaklar ya
Kolay dogumlar nasip olsun. Saglicakla bebegini kucagina alirsin insallah.Kızlar merhaba. Gece buraya yazdıktan sonra sancılarım başlamıştı, aman nasılsa doğuramıyorum diye çok önemsemedim. Sabaha karşı uyandım ağladım biraz, psikolojik olarak da buna ihtiyacım vardı sanki rahatlamak için, sonra sancımla yine uyudum. Sabah 9.45 gibi nişanımın geldiğini gördüm şimdi doktorumuza gidiyoruz. Ve düzenli sancılarım devam ediyor. Dualarınızı bekliyorum
Canım slikon uc kesinlikle al ben onda çözüm buldum uc çıkartıcı lar bende işe yaramadı geri kaçıyor çünküTesekkur ederim tavsiyeleriniz icin iyiki varsiniz yoksa cok yalniz hissediyorum
Aa Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle gel inşallahKızlar merhaba. Gece buraya yazdıktan sonra sancılarım başlamıştı, aman nasılsa doğuramıyorum diye çok önemsemedim. Sabaha karşı uyandım ağladım biraz, psikolojik olarak da buna ihtiyacım vardı sanki rahatlamak için, sonra sancımla yine uyudum. Sabah 9.45 gibi nişanımın geldiğini gördüm şimdi doktorumuza gidiyoruz. Ve düzenli sancılarım devam ediyor. Dualarınızı bekliyorum
Canım gozun aydın bol sütün olur ınsallah süt arttırıcı birseyler alıyormusunartık daha rahatım canım ya Allaha şükür
Canım ben aldıgım avent silikon ucu denedim ama gogus ucunun tumuyle sılıkona yerlesmesi gerekiyor mu? Benim aldıgım silikon göğüs ucunun yc kısmı epey uzun geldi bana bi denedim de benım göğüs ucum onun yarısında kaldı. Boyle olması normal miCanım slikon uc kesinlikle al ben onda çözüm buldum uc çıkartıcı lar bende işe yaramadı geri kaçıyor çünkü
Cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun canim,hemennn gecsin minigin sarilig insallahSelam kızlar birkaç gündür giremedim bebeğim sarılık oldu eşinle bende kan uyuşmazlığının bir türü varmış ikimizde pozitifiz ama olabiliyomuş.2 gün fototerapi aldık şimdi evdeyiz 13 e düştü yarın tekrar tahlille bakılcak düşüşte mi diye.Çok zordu kızlar dua edin tekrar yükselmesin
canım humana içiyorum bol su içiyorum bulgur pişavı falan yani öyle şeyler komposto gibi süt gibi. dışardan ekstra bi tek humana aldım canımCanım gozun aydın bol sütün olur ınsallah süt arttırıcı birseyler alıyormusun
geçmiş olsun canımSelam kızlar birkaç gündür giremedim bebeğim sarılık oldu eşinle bende kan uyuşmazlığının bir türü varmış ikimizde pozitifiz ama olabiliyomuş.2 gün fototerapi aldık şimdi evdeyiz 13 e düştü yarın tekrar tahlille bakılcak düşüşte mi diye.Çok zordu kızlar dua edin tekrar yükselmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?