- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.841
Portbebe araçta emniyet kemerine takılmıyor ama canım. O sadece taşıma aracı. Keşke güvenlikli bir şey alsaydın arabada da kullanacağın.evet canım portbebeymıs adı. uyduruk bır şey ama olsun ya bu da boyle olsun dedım aldım.
hamilelik boyuncada küvet iyi değil zaten. kesinlikle oturulmamalı su gelınce ... benım doktorum hastanede duş aldırıyormus dogum öncesi
Selam kızlar bebeğim 3 gündür yoğun bakımda. Solunumuyla ilgili sorun çıktı. Şu tatil öyle kötü zamana denk geldi ki. Eko ve beyin ultrasonu istendi doktor tatilde. Başka hastanelerde de yok. Yarın taburcu olursa bir hastane var aklımızda orada çektirmeyi denicem. Ya da bayram sonrasına kalıcaz. Çok yıprandık artık. Hem bebeğim hem ben hem eşim.
Çok teşekkürlerÇok çok geçmiş olsun canım miniğine.
Canım benim Allah şifa versin güneşine inşallah en yakın zamanda iyi olcak kendini üzmemeye çalış yavrun için bu zamanlarda geçecek
çok geçmiş olsun canım umarım cabucak atlatır miniğin
Cnm geceden beri ne durumdasın acabaa .. Merak ettim.
emişme :) Allah güç kuvvet versin canım
akşam aklıma da geldin biliyomusunkıyamam güneşe, Allah yardımcınız olsun bu mübarek günde. Kavuşun tez vakitte :.(
geçmiş olsun canım
Canım benim çok geçmiş olsun..insallsh güneşimiz en kısa zamanda iylesir.
Canım inşallah Güneşcik sağlığına kavuşur en kısa zamanda. Sizlere de kolaylıklar ve sabır diliyorum. Allahım bir an önce şifasını versin inşallah miniğin.
Canim insallah en saglikli sekilde atlayir ve cikarsimiz hastaneden. Sorun ne ise hemen hallolur. Neye bagladilar durumunu pekiSelam kızlar bebeğim 3 gündür yoğun bakımda. Solunumuyla ilgili sorun çıktı. Şu tatil öyle kötü zamana denk geldi ki. Eko ve beyin ultrasonu istendi doktor tatilde. Başka hastanelerde de yok. Yarın taburcu olursa bir hastane var aklımızda orada çektirmeyi denicem. Ya da bayram sonrasına kalıcaz. Çok yıprandık artık. Hem bebeğim hem ben hem eşim.
Sağol canım. O an için burnu tıkanmış olabilir ama herşey de olabilir 24 saat gözetim altında tutalım dediler. Tahlilleri temiz ama kan satürasyonu ara ara düşmüş. Ondan bırakmadılar. Bayramdan sonra kalp ve beyine bakacaklar detaylı. Onlar da temiz çıkarsa o ihtimaller kalkacak.Kizlar herkese hayirli bayramlar. Kimimizin bebegi kucaginda ilk bayrami, kimimiz bir sonraki bayramda yasiycak bu duyguyu. Her ne olursa olsun varliklarini bilmek huzur veriyor. Bu mubarek günde allahim tum yavrularimiza şifa, saglik, guzrl ahlak ve ömür nasip etsin.
Canim insallah en saglikli sekilde atlayir ve cikarsimiz hastaneden. Sorun ne ise hemen hallolur. Neye bagladilar durumunu peki
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce çıkar kuzun evineÇok teşekkürler
Selam kızlar bebeğim 3 gündür yoğun bakımda. Solunumuyla ilgili sorun çıktı. Şu tatil öyle kötü zamana denk geldi ki. Eko ve beyin ultrasonu istendi doktor tatilde. Başka hastanelerde de yok. Yarın taburcu olursa bir hastane var aklımızda orada çektirmeyi denicem. Ya da bayram sonrasına kalıcaz. Çok yıprandık artık. Hem bebeğim hem ben hem eşim.
Bana cok sacma geliyor acikcasi oturarak dus alamama kuvete girmeme sonucta hamileykn havuza bile girilmesine izin veriliyor evde kuvete doldurdugum suya nie giremiyeyim ben cok abartildihini dusunuyorum acikcasi hicbiseyden sakinmadm iki hamileligimdede iltihap kasinti mantar hicbirini olmadimBenim dr normalde küvete girebilirsin demişti ben giriyorum bazen çokkk rahatlatıyor. Okuduğum Doğum kitapları da tavsiye ediyor hatta; suyun kaldırma kuvveti taşıdığımız ağırlığı azalttığı için bel ağrılarına faydalı bile. Ama içine köpük koymadan sadece ılık su ile dolduracaksın küveti. Köpük zarar verebilir.
Insallah temiz cikicak canim icini ferah tut. Dualarimiz seninle ve bebeginle.Sağol canım. O an için burnu tıkanmış olabilir ama herşey de olabilir 24 saat gözetim altında tutalım dediler. Tahlilleri temiz ama kan satürasyonu ara ara düşmüş. Ondan bırakmadılar. Bayramdan sonra kalp ve beyine bakacaklar detaylı. Onlar da temiz çıkarsa o ihtimaller kalkacak.
Çok geçmiş oksun canım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız miniği . Bir sorun yoktur Allahın izni ile içini ferah tut.Selam kızlar bebeğim 3 gündür yoğun bakımda. Solunumuyla ilgili sorun çıktı. Şu tatil öyle kötü zamana denk geldi ki. Eko ve beyin ultrasonu istendi doktor tatilde. Başka hastanelerde de yok. Yarın taburcu olursa bir hastane var aklımızda orada çektirmeyi denicem. Ya da bayram sonrasına kalıcaz. Çok yıprandık artık. Hem bebeğim hem ben hem eşim.
Cok gecmis olsun canim..allah sifasini versin isallahSelam kızlar bebeğim 3 gündür yoğun bakımda. Solunumuyla ilgili sorun çıktı. Şu tatil öyle kötü zamana denk geldi ki. Eko ve beyin ultrasonu istendi doktor tatilde. Başka hastanelerde de yok. Yarın taburcu olursa bir hastane var aklımızda orada çektirmeyi denicem. Ya da bayram sonrasına kalıcaz. Çok yıprandık artık. Hem bebeğim hem ben hem eşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?