2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    265
evet canım portbebeymıs adı. uyduruk bır şey ama olsun ya bu da boyle olsun dedım aldım.
Portbebe araçta emniyet kemerine takılmıyor ama canım. O sadece taşıma aracı. Keşke güvenlikli bir şey alsaydın arabada da kullanacağın. Zeynep5654 bazı hastanelerin anakucağı olmadan taburcu etmediğini söylemişti. Belki sorun yaşayabilirsin.
Bir tanıdığından falan alsan aslında, Bebek arabası satın alana kadar araçta onu kullanırsın. Uzun süreli kullanılan bir şey olmadığı için herkesin elinde kalıyor.
 
hamilelik boyuncada küvet iyi değil zaten. kesinlikle oturulmamalı su gelınce ... benım doktorum hastanede duş aldırıyormus dogum öncesi

Benim dr normalde küvete girebilirsin demişti ben giriyorum bazen çokkk rahatlatıyor. Okuduğum Doğum kitapları da tavsiye ediyor hatta; suyun kaldırma kuvveti taşıdığımız ağırlığı azalttığı için bel ağrılarına faydalı bile. Ama içine köpük koymadan sadece ılık su ile dolduracaksın küveti. Köpük zarar verebilir.
 

Canım inşallah Güneşcik sağlığına kavuşur en kısa zamanda. Sizlere de kolaylıklar ve sabır diliyorum. Allahım bir an önce şifasını versin inşallah miniğin.
 
Çok teşekkürler herkese. İnşallah bugün çıkarırız. İlk bayramını evinde geçirir kuzum
Canım benim Allah şifa versin güneşine inşallah en yakın zamanda iyi olcak kendini üzmemeye çalış yavrun için bu zamanlarda geçecek

çok geçmiş olsun canım umarım cabucak atlatır miniğin


geçmiş olsun canım

Canım benim çok geçmiş olsun..insallsh güneşimiz en kısa zamanda iylesir.

Canım inşallah Güneşcik sağlığına kavuşur en kısa zamanda. Sizlere de kolaylıklar ve sabır diliyorum. Allahım bir an önce şifasını versin inşallah miniğin.
 
Kizlar herkese hayirli bayramlar. Kimimizin bebegi kucaginda ilk bayrami, kimimiz bir sonraki bayramda yasiycak bu duyguyu. Her ne olursa olsun varliklarini bilmek huzur veriyor. Bu mubarek günde allahim tum yavrularimiza şifa, saglik, guzrl ahlak ve ömür nasip etsin.

Canim insallah en saglikli sekilde atlayir ve cikarsimiz hastaneden. Sorun ne ise hemen hallolur. Neye bagladilar durumunu peki
 
Sağol canım. O an için burnu tıkanmış olabilir ama herşey de olabilir 24 saat gözetim altında tutalım dediler. Tahlilleri temiz ama kan satürasyonu ara ara düşmüş. Ondan bırakmadılar. Bayramdan sonra kalp ve beyine bakacaklar detaylı. Onlar da temiz çıkarsa o ihtimaller kalkacak.
 

Cok cok geCmis olsun cnm cok uzuldm allah tez zamanda sifa versin sizin icin kotu olmus devlet hastanelerindedr mi cekmiyolar
 
Bana cok sacma geliyor acikcasi oturarak dus alamama kuvete girmeme sonucta hamileykn havuza bile girilmesine izin veriliyor evde kuvete doldurdugum suya nie giremiyeyim ben cok abartildihini dusunuyorum acikcasi hicbiseyden sakinmadm iki hamileligimdede iltihap kasinti mantar hicbirini olmadim
 
Insallah temiz cikicak canim icini ferah tut. Dualarimiz seninle ve bebeginle.
 
Çok geçmiş oksun canım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız miniği . Bir sorun yoktur Allahın izni ile içini ferah tut.
 
Cok gecmis olsun canim..allah sifasini versin isallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…