- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.861
Canim cok cok gecmis olsun. Allah sifa versin bu mubarek gunde insallah. Bilgi aldikca yaz bize merak ederizSelam kızlar bebeğim 3 gündür yoğun bakımda. Solunumuyla ilgili sorun çıktı. Şu tatil öyle kötü zamana denk geldi ki. Eko ve beyin ultrasonu istendi doktor tatilde. Başka hastanelerde de yok. Yarın taburcu olursa bir hastane var aklımızda orada çektirmeyi denicem. Ya da bayram sonrasına kalıcaz. Çok yıprandık artık. Hem bebeğim hem ben hem eşim.
Cnimm çook geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin güçlü olun geçicek tüm sıkıntılarSelam kızlar bebeğim 3 gündür yoğun bakımda. Solunumuyla ilgili sorun çıktı. Şu tatil öyle kötü zamana denk geldi ki. Eko ve beyin ultrasonu istendi doktor tatilde. Başka hastanelerde de yok. Yarın taburcu olursa bir hastane var aklımızda orada çektirmeyi denicem. Ya da bayram sonrasına kalıcaz. Çok yıprandık artık. Hem bebeğim hem ben hem eşim.
Canım arabaya takılıyor emniyet kemeriyle arkaya sabıtliyorsun yenıdogan ıcın aldıgımız port bebeyi de.Portbebe araçta emniyet kemerine takılmıyor ama canım. O sadece taşıma aracı. Keşke güvenlikli bir şey alsaydın arabada da kullanacağın.Zeynep5654 bazı hastanelerin anakucağı olmadan taburcu etmediğini söylemişti. Belki sorun yaşayabilirsin.
Bir tanıdığından falan alsan aslında, Bebek arabası satın alana kadar araçta onu kullanırsın. Uzun süreli kullanılan bir şey olmadığı için herkesin elinde kalıyor.
Benımkınde dogumdann cıktıgında banyo yaptırılıyor canım ama ıstersen dogumunu beklerkennde doktorun ızın verırse hastane odanda banyo yapabılırsın dus almak dogum sancılarına da iyi geliyormus zatenyani doğuma girmeden banyo yaptırıyorlarmış değil mi canım ?
Hep var canım akıntıKizlar akintiniz varmi bende her tuvalette var
Kızlar hepinize iyi bayramlar dilerim. Allah hepimize saglıklı dogumlar nasip etsın. Bakalım bu bayram şekeri gelecek mi birimizden :)Herkese sağlıklı, mutlu bayramlar . Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Saglicakla al kucagina canim, simdiden hayirli olsunKizlar sabah kanamam oldu hastanedeyim bayram sekeri geliyo doktorum cok sukur hastanedeydi zaten. Eylulun ilk bebegi EYLÜL geliyo
Kizlar sabah kanamam oldu hastanedeyim bayram sekeri geliyo doktorum cok sukur hastanedeydi zaten. Eylulun ilk bebegi EYLÜL geliyo
Hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına bebişini :)Kizlar sabah kanamam oldu hastanedeyim bayram sekeri geliyo doktorum cok sukur hastanedeydi zaten. Eylulun ilk bebegi EYLÜL geliyo
Ayy çok heyecanlı bekliyodum bugun bi atak zaten :) bizide habersiz birakma canimmKizlar sabah kanamam oldu hastanedeyim bayram sekeri geliyo doktorum cok sukur hastanedeydi zaten. Eylulun ilk bebegi EYLÜL geliyo
Oy maşallah ilk bayram şekeri geliyor . Sağlıkla al kuzunu kucağına canımKizlar sabah kanamam oldu hastanedeyim bayram sekeri geliyo doktorum cok sukur hastanedeydi zaten. Eylulun ilk bebegi EYLÜL geliyo
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım adı gibi bahtı da güzel olsun Eylül'ün :)Kizlar sabah kanamam oldu hastanedeyim bayram sekeri geliyo doktorum cok sukur hastanedeydi zaten. Eylulun ilk bebegi EYLÜL geliyo
yok canım ana kucagı da alacagım olsun araba alırken tekrar alırım sorun değil benım ıcın ben sadece gezemedım iyi gecmıyor hamılelıgım biliyorsun mecburen en yakın bebek magazasna gıttık ordada ıyı br şey yoktu. bayram gırdı kötu olan ama bayramın hemen ertesı gunu annem gıder alır annem bayram sonrası yanımda olacak.Portbebe araçta emniyet kemerine takılmıyor ama canım. O sadece taşıma aracı. Keşke güvenlikli bir şey alsaydın arabada da kullanacağın.Zeynep5654 bazı hastanelerin anakucağı olmadan taburcu etmediğini söylemişti. Belki sorun yaşayabilirsin.
Bir tanıdığından falan alsan aslında, Bebek arabası satın alana kadar araçta onu kullanırsın. Uzun süreli kullanılan bir şey olmadığı için herkesin elinde kalıyor.
çok geçmiş olsun canımSelam kızlar bebeğim 3 gündür yoğun bakımda. Solunumuyla ilgili sorun çıktı. Şu tatil öyle kötü zamana denk geldi ki. Eko ve beyin ultrasonu istendi doktor tatilde. Başka hastanelerde de yok. Yarın taburcu olursa bir hastane var aklımızda orada çektirmeyi denicem. Ya da bayram sonrasına kalıcaz. Çok yıprandık artık. Hem bebeğim hem ben hem eşim.
ben bu portbebe, puset, ana kucağı olayını çözebildiysem ne olayımCanım arabaya takılıyor emniyet kemeriyle arkaya sabıtliyorsun yenıdogan ıcın aldıgımız port bebeyi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?