2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ECE R44/04 : ECE( Avrupa Ekonomik Komisyonu )bir Avrupa Güvenlik Standardıdır,Avrupa’da tüm koltuk üreticileri ECE R 44/04 yada 44/03 standardına uymak zorundadır.

ana kucagı ve oto koltuklarında bu standarta bakacakmışız çunku bu guvenlık sertıfıkası

canım belki satıcı şunu kast etmiştir. artık oto komtukları genelde isofixli yani direk arabaya monte edebiliyosun ama 0-13 kg isofixli değil emniyet kemeriyle bağlanıyor

Kizlar sabah kanamam oldu hastanedeyim bayram sekeri geliyo doktorum cok sukur hastanedeydi zaten. Eylulun ilk bebegi EYLÜL geliyo
ayyyy ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim miniğimin de adı Eylül olacak inşallah başka bi heyecanlandım şimdi senden haber alınca

Doguma
Sabah nişan gelmişti akşama doğru bi daha oldu aynı şey. Öyle bi kanama var diyemem ama arada şeffaf ve hafif kanlı sümüksü bir salgı geliyor. Çok afedersiniz açık açık yazdım ama
Uok tatlim acik acik yaz , cok az kalmis doguma eli kulagindaa saglikli dogumlar saglikla cikin ikinizdevaminnn yurektennnn

tabi canım doğumdan cıkınca zaten yaptırılıyor ama öncesi de de yapılıyormuş demek istedim ben . benim doktorum suyun gelince duş almadan gel demişti de oradan açıldı konu

tabi canım doğumdan cıkınca zaten yaptırılıyor ama öncesi de de yapılıyormuş demek istedim ben . benim doktorum suyun gelince duş almadan gel demişti de oradan açıldı konu
canım banyo yapmama sadece su gelince var. yoksa doğum sancısı esnasında yapılabilir.

hoşgeldi bebeğin hem de 1 eylül dünya barış gününde geldi insnalığa uğur olsun inşallah ve yeryüzüne barış gelsin

Eylülü de bize güzel haberle getirdi küçük prenses. ömrü pırıl pırıl olsun. güle güle büyüt kuzunu canım

Ne güzel yazmışsın okurken gülümsedim sanki ben çocuğumu kucağıma aldım :) Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin bebişinle :)

Gozunaydin cnm gule gule buyut bebegini saglikla insallah

Canım gözün aydın..ne güzel bir eylülde doğdu..bayram şekeriniz oldu.allah analı babalı büyütsün.darisi başımıza.

Masallah canim gozunuz aydin

Gozunaydin canim, allah bagislasin. Darisi bizim basimiza :)

güle güle büyüt canım. hayırlı olsun

Canım çok geçmiş olsun Allah tez vakitte sağlığına kavuşturmayı nasip etsin. Dirayetli olmaya çalış biliyorum çok zor ama biz anne babaların dik durmaları gerekiyor yavruları için. Kendini koyuverme . Allah elbet şifasını verir.

Hayırlı olsun canım hayırlısıyla sağlıkla büyüt kuzunu inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…