2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Doğal doğumu destekleyen kitaplarda hep küveti ve yüzmeyi tavsiye ediyorlar zaten. Ben de o kadar abartmaya gerek olmadığını düşünüyorum ve küvet gerçekten çok rahatlatıyor.

Reactions: NGY
Canım gecmıs olsunn yaa allah sifa versin kilosu kactı ki doktor dusuk demiş

Canım size de çok geçmiş olsun. Sarılık ama beklediğimiz bir durum. İnşallah en kısa zamanda atlatır minik.

Canım arabaya takılıyor emniyet kemeriyle arkaya sabıtliyorsun yenıdogan ıcın aldıgımız port bebeyi de.
Portbebe derken aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba ? Ben koltuğa bağlandığını bilmiyordum.
Fotoğraftaki şeyden bahsediyorsun di mi ?

Eklentiler

• IMG_0365.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 30

Aman eşini tek gönderme :) gerçekten erkekleri hemen ikna edebiliyorlar.
Ben hem Bebek arabası olan hem anakucağı olan bir model seçtim. Bir taşta iki kuş misali :)
Doona marka.

Eklentiler

• IMG_0126.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_0124.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 78
Allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin Eylül'e :) darısı bizlere inşallah.

kızlar bu sabah cok fena bulantıyla uyandım kendımı zor attım banyoya kustum . kusmak doğum belirtisi olabilir mi ?

kasılmaların cogaldı ama saymıyorum hala cok da sık değil gibi

Canım reflüden kusmuş olabilirsin. Doğum belirtisi mi bilmiyorum.

normal bir kusma da değildi bildiğin resmen zehir kustum gibi öylemi acı olur

Doguma

Uok tatlim acik acik yaz , cok az kalmis doguma eli kulagindaa saglikli dogumlar saglikla cikin ikinizdevaminnn yurektennnn

Canım çok sağol ben Doğum yaptım bugün, normal doğumdu çok sağol cevabın için :) darısı bekleyen herkesin başına inşallah

Canım çok sağol ben Doğum yaptım bugün, normal doğumdu çok sağol cevabın için :) darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Hayirli olsunnn canim benimm saglikla hayirli omurleri olsun sizlerle birliktee :) sira bizlerde ikinci dogumum olucak ama ne bekliyor bilmemek hafif heyecan yapiyor , ilk bebegim normal dogumla oldu 2870 gr ile erken dogmustu , bu ise bir hafta once 3500 gr cikti ve kilosu arttiysa bu biraz dusundurmeye basladi beni cunku normal dogumda 4 kilo ve ustu istenmiyor sanirim

Doğal doğumu destekleyen kitaplarda hep küveti ve yüzmeyi tavsiye ediyorlar zaten. Ben de o kadar abartmaya gerek olmadığını düşünüyorum ve küvet gerçekten çok rahatlatıyor.
sonuçta hijyen temiz küvete giriyorsun yanii o kadarına dikkat edilecegini biliyoruz

Aman eşini tek gönderme :) gerçekten erkekleri hemen ikna edebiliyorlar.
Ben hem Bebek arabası olan hem anakucağı olan bir model seçtim. Bir taşta iki kuş misali :)
Doona marka.
oooyyy çok ciciymiş güle güle kullansın meleğin
ben de böyle yapayım en akıllıcası buymuş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…