- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.921
Doğal doğumu destekleyen kitaplarda hep küveti ve yüzmeyi tavsiye ediyorlar zaten. Ben de o kadar abartmaya gerek olmadığını düşünüyorum ve küvet gerçekten çok rahatlatıyor.Bana cok sacma geliyor acikcasi oturarak dus alamama kuvete girmeme sonucta hamileykn havuza bile girilmesine izin veriliyor evde kuvete doldurdugum suya nie giremiyeyim ben cok abartildihini dusunuyorum acikcasi hicbiseyden sakinmadm iki hamileligimdede iltihap kasinti mantar hicbirini olmadim
Canım gecmıs olsunn yaa allah sifa versin kilosu kactı ki doktor dusuk demişSize de çok geçmiş olsun. Küçük mü doğmuştu bebeğin. Bizimkininde yüksek. Biraz düşer gibi oldu tekrar yükselmiş. Tedavi sınırının altında ama. Dr. Düşük doğum ağırlıklı olduğu için dedi
Canım size de çok geçmiş olsun. Sarılık ama beklediğimiz bir durum. İnşallah en kısa zamanda atlatır minik.Gunesulas geçmiş olsun canm bizde küvözdeydik 2 gün eve gittik kontrole geldik tekrar çıkmış sarılık yine yattık hastaneye seni çok iyi anlıyorum çok yıpratıcı bir süreç.Neden yükseldiğini anlamıyoruz
Portbebe derken aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba ? Ben koltuğa bağlandığını bilmiyordum.Canım arabaya takılıyor emniyet kemeriyle arkaya sabıtliyorsun yenıdogan ıcın aldıgımız port bebeyi de.
Ay hadi gözün aydın olsun canım inşallah sağsalim almışsındır bebeğini kucağına :)Kizlar sabah kanamam oldu hastanedeyim bayram sekeri geliyo doktorum cok sukur hastanedeydi zaten. Eylulun ilk bebegi EYLÜL geliyo
yok canım ana kucagı da alacagım olsun araba alırken tekrar alırım sorun değil benım ıcın ben sadece gezemedım iyi gecmıyor hamılelıgım biliyorsun mecburen en yakın bebek magazasna gıttık ordada ıyı br şey yoktu. bayram gırdı kötu olan ama bayramın hemen ertesı gunu annem gıder alır annem bayram sonrası yanımda olacak.
hastane de verdıklerı listede bebek taşıma çantası yazmıslar sadece bu arada
ınternetten alsam aslında 2 gunde gelır o da mantıklı hem annemı beklemem hem de dısarıya cıkmam gerekmez. eşimi göndersem ona allah bilir ne satarlar erkekler hiç anlamıyorlar içime sinmez diye düşündüm . işte ağırlaşmadan her şeyi almak lazım gercekten de
sen hangi portbebeyi öneriyorsun ya da neye dikkat edelim alırken
0-13 olup da izofiksli olan da var canım. Benim aldığım model 0-13 kg ve izofiksli.canım belki satıcı şunu kast etmiştir. artık oto komtukları genelde isofixli yani direk arabaya monte edebiliyosun ama 0-13 kg isofixli değil emniyet kemeriyle bağlanıyor
Allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin Eylül'e :) darısı bizlere inşallah.Biz cok iyiyiz kavustuk kizimla 3430gr 52cm epidural sezryan oldum.
Sütüm de geldi cok şükür emdi uyuyo simdi.
En son 3gun once kontrolde 3300gr çıkmıştı.
Bizden bukadar mis kokulu pembis bi kizim oldu darısı basiniza kizlar
kızlar bu sabah cok fena bulantıyla uyandım kendımı zor attım banyoya kustum . kusmak doğum belirtisi olabilir mi ?
kasılmaların cogaldı ama saymıyorum hala cok da sık değil gibi
Canım çok sevindim tekrardan gözün aydın :) sen biraz dinlen güç topla kendine gel :)Kızlar biz bugün taburcu olduk. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Kızı annemle eşime bıraktım. Ben biraz dinleneyim. Umarım herkes iyidir.
normal bir kusma da değildi bildiğin resmen zehir kustum gibi öylemi acı olurCanım gecmıs olsun. Valla bende dun arada mıdem bulantı kusucak gibi oldum sonra bi ishal basladı cok afedersiniz. Canım bi kek istemişti havuClu yapayım dedim. Üstü pişmişt ama cıkınca tadına bakıyım derkenn bıraz yedım ve anladımkı ıcı çiğ kalmıs yanı tam pişmemiş. Ondan bıraz yedım dıye mıdem mı bozuldu yoksa üsüttük mü anlamadan bilemedim. Bide bagırsak enfeksiyonu salgını var ondan da suphelenıyorum genelde ishal yapıo hamilelerin de cogu yasıyormus. Mide bulantısı bildiğim erken dogum belırtsıı degıl ama sanırım bunyemız zayıfladı dun aksam bayagı bi kotuydu benım ıcın de
Cnm geceden beri ne durumdasın acabaa .. Merak ettim.
Tatlım ben bugün Doğum yaptım. 18 saat sancının sonunda normal doğumla kızıma kavuştum bin şükür. Epizyo dikiş bir şeyim yok şu an hastanedeyiz bakışıyoruz öyle :)
emişme :) Allah güç kuvvet versin canım
akşam aklıma da geldin biliyomusunkıyamam güneşe, Allah yardımcınız olsun bu mübarek günde. Kavuşun tez vakitte :.(
Doguma
Uok tatlim acik acik yaz , cok az kalmis doguma eli kulagindaa saglikli dogumlar saglikla cikin ikinizdevaminnn yurektennnn
Hayirli olsunnn canim benimm saglikla hayirli omurleri olsun sizlerle birliktee :) sira bizlerde ikinci dogumum olucak ama ne bekliyor bilmemek hafif heyecan yapiyor , ilk bebegim normal dogumla oldu 2870 gr ile erken dogmustu , bu ise bir hafta once 3500 gr cikti ve kilosu arttiysa bu biraz dusundurmeye basladi beni cunku normal dogumda 4 kilo ve ustu istenmiyor sanirimCanım çok sağol ben Doğum yaptım bugün, normal doğumdu çok sağol cevabın için :) darısı bekleyen herkesin başına inşallah
sonuçta hijyen temiz küvete giriyorsun yanii o kadarına dikkat edilecegini biliyoruzDoğal doğumu destekleyen kitaplarda hep küveti ve yüzmeyi tavsiye ediyorlar zaten. Ben de o kadar abartmaya gerek olmadığını düşünüyorum ve küvet gerçekten çok rahatlatıyor.
oooyyy çok ciciymiş güle güle kullansın meleğinAman eşini tek gönderme :) gerçekten erkekleri hemen ikna edebiliyorlar.
Ben hem Bebek arabası olan hem anakucağı olan bir model seçtim. Bir taşta iki kuş misali :)
Doona marka.
alttan açılma var mı diye bakmadılar mı ?Nst ye girdim bi sorun yokmuş. Ağrılarım artarsa, su, kanama olursa gel dediler. Alıntılayamadım. Gazım da var, ama kemik sğrısı da var anlamadm hiç böyle olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?