2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
4.5 kiloya kadar normal doğurtan doktorlar var ama sanırım doktoruna bağlı geel olarak iri bebekte normali desteklemiyor doktorlar yani genele bakarsak zaten en cok sezeryanı da destekliyorlar o da ayrı mesele

Kızlar biz bugün taburcu olduk. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Kızı annemle eşime bıraktım. Ben biraz dinleneyim. Umarım herkes iyidir.

geçmiş olsn cnm

O kemik agrisi ucgen bolgede bendede var

aramızda 1 gün var. Belki normaldir. Rutşn kkntrol dışında ilk kez ağrıyla hastaneye gittim bugüne kadar

alttan açılma var mı diye bakmadılar mı ?

gerek görmedi kayda değer bişey yok dedi ebe hemşire doktorumla da konustular nst sonucunu gönderip

Yoruldun ondan demekkı yat dınlen canım

bilmiyorum ki, kendimi dinlemek istemiyorum doğuma kadar böyle zaman geçmez..

Ya evet bu agrilar garip bivsekilde var ilk gebeligimde suyum gelmisti erkrnden , bi sefer cok farkli

4.5 kiloya kadardir insallah yoksa sezeryan istemiyorumm , tabi hayirlisi ne ise o olsunmm

Galiba grip oluyorum burnum tıkandı ve yutkunamiyorum. Oglum bugün hiç durmaksızın tekmeledi hem de en güçlüsünden. Şuan uyutmuyor. Ona bişi olmamistir dimi
.

Canım guzel haberlerle gelirsin insallahh.

Gözün aydın canım güle güle büyüt bebeğini

Canım benimde iki gündür karnıma ağrı giriyor büyük tuvaletime ishal çıkıyorum ama sık değil havalar serinledi ama bizi sıcak basıyor bence üşütüyoruz

ama canım , burada bir çok kızın nst de sancısı çıkmamasına rağmen açılması vardı . sor kızlara

Galiba grip oluyorum burnum tıkandı ve yutkunamiyorum. Oglum bugün hiç durmaksızın tekmeledi hem de en güçlüsünden. Şuan uyutmuyor. Ona bişi olmamistir dimi
.
ben de bugun koama dedim ki kesinlikle grip olmamalıyım tam da nezle havası havalar sogumaya başladı aman aman dikkat. bebege bır şey olmazda ama haftan dolmus senı rahatsız eder grıp bir an atlatmaya bak. istirahat edip ıyıce uyusan ve sıcakta uyusan bol meyve de yesen sanırım tam yakalanmadan atlatırsın

ince giyinme havalara güvenilmez artık

kızlar ya doğuma serin havada mı gideceğiz ya bu yıl yaz geç geldi mevsim kaydı kışta geç gelir diyordum galiba öyle olmayacak yaaaa

hayır canm kilosu iyiydi.Bilemiyorum.Dr sabaha düşecek dedi bakalım hastanedeyiz şu an dua edin de düşsün artık kızlar

Bu listede ben yokum şimdi fark ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…