- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.961
Canım çok sağol ben Doğum yaptım bugün, normal doğumdu çok sağol cevabın için :) darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Ayy evet yaa şu doğum hastane çantasına bende acaba başka ne koysam falan diye düşünüyorım hep Doğum yapanlar tecrübelerini anlatırsa bizim için harika olura aa dünnişan geldi demiştin ama hiç hastaneye gidiyorum yazmamıstın.
gözün aydın canım. doğum nasıl geçti birazcık anlatır mısın lütfen birde götürmeyi unutmayın ya da çok götürün diyeceğin ne var ?
Teşekkür ederiz teyzesi :) inşallah.oooyyy çok ciciymiş güle güle kullansın meleğin
ben de böyle yapayım en akıllıcası buymuş zaten
Hayır canım ne alakası var o karnında çok güvende merak etme. Sen nefes aldığın sürece oksijensiz kalmaz. Burnun tıkalı olsa da ağzından nefes alıyorsun sonuçta. İçini ferah tut.Galiba grip oluyorum burnum tıkandı ve yutkunamiyorum. Oglum bugün hiç durmaksızın tekmeledi hem de en güçlüsünden. Şuan uyutmuyor. Ona bişi olmamistir dimi
.
Ben bir tane slip korse koymaya karar verdim. Çok da para vermedim korseye Bim de 12 tl ye satılıyordu görünce aldım bir tane belki giyerim diye.Ayy evet yaa şu doğum hastane çantasına bende acaba başka ne koysam falan diye düşünüyorım hep Doğum yapanlar tecrübelerini anlatırsa bizim için harika olur
:) olsuun tedbirli olmak eksik kalmaktan iyidir bence korse bende aldım penti de 3 al 2 öde vardı 2 emzirme sütyeni bi korse aldım yıkadım koydum çantayaBen bir tane slip korse koymaya karar verdim. Çok da para vermedim korseye Bim de 12 tl ye satılıyordu görünce aldım bir tane belki giyerim diye.
Bir de titreşimli masaj aleti ve sıcak/soğuk kompres koydum :) kasılmalarda belki rahatlatır diye düşündüm. Sanırım abartıyor olabilirim, bu gidişle Doğum olana kadar dikiş makinesi bile koyacağım belki lazım olur diye
Gözün aydın canım. Güle güle büyütün bebeğiniziBiz cok iyiyiz kavustuk kizimla 3430gr 52cm epidural sezryan oldum.
Sütüm de geldi cok şükür emdi uyuyo simdi.
En son 3gun once kontrolde 3300gr çıkmıştı.
Bizden bukadar mis kokulu pembis bi kizim oldu darısı basiniza kizlar
Teşekkürler canım. 2350 doğdu. Şuan 2550. 2800 altı düşük doğum ağırlıklı geçiyor diye biliyorum.Canım gecmıs olsunn yaa allah sifa versin kilosu kactı ki doktor dusuk demiş
Gözün aydın canım. Eylül ayının ilk bebekleri geldiCanım çok sağol ben Doğum yaptım bugün, normal doğumdu çok sağol cevabın için :) darısı bekleyen herkesin başına inşallah
İnşallah canım inşallah bir an önce düşer değeriniz.hayır canm kilosu iyiydi.Bilemiyorum.Dr sabaha düşecek dedi bakalım hastanedeyiz şu an dua edin de düşsün artık kızlar
ne mutlu sana. darısı bekleyenlerin başına :) sağlıkla huzurla büyüt bebeğini inşallah.Biz cok iyiyiz kavustuk kizimla 3430gr 52cm epidural sezryan oldum.
Sütüm de geldi cok şükür emdi uyuyo simdi.
En son 3gun once kontrolde 3300gr çıkmıştı.
Bizden bukadar mis kokulu pembis bi kizim oldu darısı basiniza kizlar
Canım çok geçmiş olsun.insallah biran önce düşer ..dualarimiz oğlunlahayır canm kilosu iyiydi.Bilemiyorum.Dr sabaha düşecek dedi bakalım hastanedeyiz şu an dua edin de düşsün artık kızlar
Canım annelerimzin mideyi usuttun deyip nane limon kaynattıgı gunlerdeki gibi olduysan bende öyle oldum. Sonra bi usume ardından soguk ter atma gelınce anldımkı artık eylul havasına uygun hareket etmelıyız. Hemen gıttım corap gıydım sabaha terlemeyle de atlattım sabah dustan sonra daha ıyıydım. Sende kendıne dıkkat et ayaklarını usutme derım yedıklerımıze de dıkkat etmemız lazım yıne cok soguk seyler de etkılıo benınormal bir kusma da değildi bildiğin resmen zehir kustum gibi öylemi acı olur
Yok canım benım dedıgım 0-13 kılo fln olan oto koltukları oluyor ya ana kucagı denıyor sanırım. Ondan alınması lazım ılk etapta ben fotograftakı seyı etrafımda kımse kullanamamıs oldugu ıcın almadımPortbebe derken aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba ? Ben koltuğa bağlandığını bilmiyordum.
Fotoğraftaki şeyden bahsediyorsun di mi ?
Canım düzelir insallah saglıkla eve dönersnizhayır canm kilosu iyiydi.Bilemiyorum.Dr sabaha düşecek dedi bakalım hastanedeyiz şu an dua edin de düşsün artık kızlar
Guzel haberlerini beklıyoruz canımKizlar bugun doktor kontrolum var, yurtdisinda yasadigim icin burda saat farki var suanda oglen 1:50 :) 5 gibi gitcez bakalim, heyecanliyim bebegimin kilosunu cok merak ediyorum karin bolgesi geriden gidiyordu umarim kapatmistir arayi.. dualarinizi bekliyorum
Canım hayırlı ugurlu olsun :) nasılsınız sımdı dogum nasıl basladı musaıt oldugunuzda anlatsana özellıkle normal dogumlarıncok merak edıyoruz :)Canım çok sağol ben Doğum yaptım bugün, normal doğumdu çok sağol cevabın için :) darısı bekleyen herkesin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?