- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #22.981
gunaydn canm benim tek bir kulaktan gecememşti ben cok korktum iki dr sordm icine dogumda su kan girms olabilir eger ikisnden de gecmeseydi endiselenebilrdn dedi ikinci testte gecti cok sükür insallah senin bebeşinde su girmiştr cok stres yapma canm bebegin de etkilenirgünaydın kızlar. doğum yapanlar bişey soracağım benim kıza hastaneden çıkarken işitme testi yaptılar ikisinden de kaldı. 1 hafta sonra tekrar gelin dediler. benim ilki geçmişti. inşallah bişey yoktur. böyle olan var mı? sonradan geçen?
benimki ikisinden de kaldı iştegunaydn canm benim tek bir kulaktan gecememşti ben cok korktum iki dr sordm icine dogumda su kan girms olabilir eger ikisnden de gecmeseydi endiselenebilrdn dedi ikinci testte gecti cok sükür insallah senin bebeşinde su girmiştr cok stres yapma canm bebegin de etkilenir
Canım benim geçmiş olsun..insallah ikisinden de geçer..uzme kendini..allahin izniyle bisey cikmazbenimki ikisinden de kaldı işteinş bişey yoktur ya. dua edin bizim için de kızlar nolur
inş canım ya salı günü götüreceğiz tekrar.Canım benim geçmiş olsun..insallah ikisinden de geçer..uzme kendini..allahin izniyle bisey cikmaz
Biz de aynı durumdayız mahsun kaldık çok zorumuza gitti annemler geliyor yarın Allahtan gerçekten Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasınEşimle bayramı İstanbul'da tek başımıza geçiriyoruz.çok garibime gitti bayramları hep ailelerimizle geçirirdik.allah kimseyi tek başına bırakmasın.
Güzel haberlerini bekliyoruz:)Kontrole gidiyoruz kızlar inşallah güzel haberlerle döneriz :)
Kizlar biz bugun kontroldeydik, bebek iyi dedi kilo alimi devam ediyor 2,5 olmus. Ama karin bolgesi hala geriden geliyor, dr endise etme saglikli gorunuyor dedi. 39. Haftada dogum yapacaksin dedi.. suni sanci verip dogumu baslatacaklar bi aksilik cikmazsa..yani iki haftam kaldi kizlar cok heyecanlandim
Hadi iyi haberlerle insallah canimKontrole gidiyoruz kızlar inşallah güzel haberlerle döneriz :)
Bizde persembe gunu aldik kampanya vardi. Ikisi 1200e geldi. Nasil memnun olan varmıydı tavsiye ile mi aldin canimNuna pepp bebek arabasi ve nuna pepp oto koltugu almustik bize tavsiye ederimm
haberdar et bizi canm hadi güzel haberlerle inşallahKontrole gidiyoruz kızlar inşallah güzel haberlerle döneriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?