2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
iiz biz linkteki joie litetrax 4travel system arabayı aldık.
Oto koltuğu ana kucağı isimlerini bende çok karıştırıyorum. Her koltuk her Bebek arabasına uymuyor.bazı marka koltuklar adaptörle Uygun olan bebek arabasına takılabiliyor (örneğin Maxi cosi koltuklar mamas papas arabalara takılabiliyor)
0-36 kg aralıkta olan Oto koltuklarının içine özel pedler konarak Yen'i doğandan itibaren kullanabiliyorsun.çocuk büyüdükçe içindeki pedi çıkartıyorsun.
Ben ikinci çocuğu da istediğim için 0-13kg bana mantıklı geldi. Bunun kullanım zamanı bitince 9-18 kg geçeceğiz.
Tavsiyem 6ay dolana kadar Bebek arabası almayacaksan 0-13 kg çok da iyi bir marka olmayan makul bişey al. İleride Bebek arabanı beğendiğin gibi alırsın. Koltuğu da vakti gelince bi üst modele geçersin.
https://www.e-bebek.com/joie-litetrax-4-travel-sistem-bebek-arabasi-p-joi-t1112yckha000/

günaydın kızlar. doğum yapanlar bişey soracağım benim kıza hastaneden çıkarken işitme testi yaptılar ikisinden de kaldı. 1 hafta sonra tekrar gelin dediler. benim ilki geçmişti. inşallah bişey yoktur. böyle olan var mı? sonradan geçen?

gunaydn canm benim tek bir kulaktan gecememşti ben cok korktum iki dr sordm icine dogumda su kan girms olabilir eger ikisnden de gecmeseydi endiselenebilrdn dedi ikinci testte gecti cok sükür insallah senin bebeşinde su girmiştr cok stres yapma canm bebegin de etkilenir

benimki ikisinden de kaldı işte inş bişey yoktur ya. dua edin bizim için de kızlar nolur

Eşimle bayramı İstanbul'da tek başımıza geçiriyoruz.çok garibime gitti bayramları hep ailelerimizle geçirirdik.allah kimseyi tek başına bırakmasın.
Biz de aynı durumdayız mahsun kaldık çok zorumuza gitti annemler geliyor yarın Allahtan gerçekten Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın

Kizlar biz bugun kontroldeydik, bebek iyi dedi kilo alimi devam ediyor 2,5 olmus. Ama karin bolgesi hala geriden geliyor, dr endise etme saglikli gorunuyor dedi. 39. Haftada dogum yapacaksin dedi.. suni sanci verip dogumu baslatacaklar bi aksilik cikmazsa..yani iki haftam kaldi kizlar cok heyecanlandim

Allah sağlıkla sizlere bağışlasın inşallah canım çok kolay bir şekilde atkatirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…