2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Endişelenme canım magnezyum ve progestan takviyesi yapacaktır doktor. Eğer servikste kısalma varsa Bol istirahat da edip su tüketmeli

Canım bu arada 9 aydır peşimizde olan hamilelik takviminiz sona erdi. Her gün oraya bakmaya alışmışım. Eee artık evlatlarımıza bakarız biz de:)
evet canım ya şaka maka bitirdik takvimi. darısı burdaki arkadaşların başına.çok güzel bi duygu gerçekten Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah

Amin canım inşallah hepimiz sağ salim alalım kucaklarimiza sağlıkla buyutelim. Doğru söylüyorsun en güzel süs onlar ama yine de ilk olunca bir hevesleniyor insan en güzelini yapmak istiyor :))

Dogrudur canım pardon isimleri yok bende :)

Benim 34 Te sancı çıkmıştı ama o Zaman ayda bir kontrol olduğu için 34 farkettik yoksa o sancıları ben iki hafta önceden hissediyordum yani 32 de ciğer geliştirici iğne yaptılar kasılma önleyici ilaç yazdı sonuç 38+4 Te Doğum yaptım strese girmeyin doktorlar önleyebiliyor canım inşallah sizinki de bekler ama evde yatış vermişti doktor hep yattım

Cnm bizde hast cikinca yaptilar sol gecmedi sag gecti 5.gun tekrar yaptilar gecti genelede bi sonraki gunhicbiri gecmiyormus daha kulaklari sivi yada kanli olabiliyormus ilk oglumda direk 5.gun yapmislardi ikisindende gecmisti bu gecemeyince bende panik yaptim ama testi yapan kisi bugunki bebeklerin hicbiri gecmedi merak etmeyin yuksek ihtimal 5.gun gecer dedi

Canım benim gözün aydın..allah analı babalı büyütsün..darisi başımıza..

inşallah canım. salı günü kontrol inşallah geçer

Reactions: NGY
GöZün aydın canım.darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…