- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.001
stressten oluyor canım ne demek kapasiteBende ise yarayan bir sey henuz olmadi. Diyorumya her seyi denedim. Benim kapasite bu kadar.
Biz varız canım, ikisindende kaldık hastanede. 1 hafta kontrolünde ikisindende geçtik.günaydın kızlar. doğum yapanlar bişey soracağım benim kıza hastaneden çıkarken işitme testi yaptılar ikisinden de kaldı. 1 hafta sonra tekrar gelin dediler. benim ilki geçmişti. inşallah bişey yoktur. böyle olan var mı? sonradan geçen?
Biz de elimizden geldiği kadar odasını süslemeye çalıştık bebisin yerimiz çok müsait olmadığı için bu kadar yapabildik. Tek eksiğimiz oğlumuz kaldı o da inşallah sağ salim hayırlısıyla gelir bir an önce
stressten oluyor canım ne demek kapasiteöyle deme canım lütfen
olabiliyo canım benim 28 haftada kasılmalarım artmıştı ilaç ve doğum gwciktirici vermişlerdi ilk gbeliğimde inş aksi bişey yaşamaz. bi de rahim ağzınuzınluğına bakıyolarkızlar yengem 30. haftalık hamile . sancıları varmış hastaneye gitmiş . nst de sancı çıkmış
rahım agzında acılma yok, kanama ..vs vs hiç bir şey yok sadece nst de sancı cıkmıs. 1. cocugunuda 7. aylık doğurmuştu ama fiktniz ne kızlar ? kaygılandık hepimiz daha çok erken
ayy moral oldun bana canım. inşallah geçer benim meleğimdeBiz varız canım, ikisindende kaldık hastanede. 1 hafta kontrolünde ikisindende geçtik.
olabiliyo canım benim 28 haftada kasılmalarım artmıştı ilaç ve doğum gwciktirici vermişlerdi ilk gbeliğimde inş aksi bişey yaşamaz. bi de rahim ağzınuzınluğına bakıyolar
canım benim nstlerde kasılma olsa da sancı hiç çıkmıyo enteresan olarak o yüzden çıkmamıştı. ama doğuma gittiğim gece de nst de sancı çıkmadı meselanst de sancı çıkmışmıydı peki ?
ayy moral oldun bana canım. inşallah geçer benim meleğimde
Canım çok güzell olmuş oglusun Gül e Gül e kullansın.Biz de elimizden geldiği kadar odasını süslemeye çalıştık bebisin yerimiz çok müsait olmadığı için bu kadar yapabildik. Tek eksiğimiz oğlumuz kaldı o da inşallah sağ salim hayırlısıyla gelir bir an önce
inşallah canım ya. benimle aynı hastanede doğum yapan bi arkadaş vardı ona sordum onunki geçmiş. gerçi o sezeryan oldu 2. gün yapıldı. ben gece doğum yaptım sabahına ölçüm yapıldı inşallah erken olduğundan öyle çıkmıştırCanım arkadaş doğru diyor benim bildiğim kulak testi doğumdan bi hafta sonra yapiliyor..bence bi sorun yoktur allahın izniyle.
Biz 6 günlükken yaptılar.Çok örneği var. İlk test yanlış sonuç verebiliyormuş. Kulakta sıvı birikebildiği için. İkinci test yapacaklar değil mi?günaydın kızlar. doğum yapanlar bişey soracağım benim kıza hastaneden çıkarken işitme testi yaptılar ikisinden de kaldı. 1 hafta sonra tekrar gelin dediler. benim ilki geçmişti. inşallah bişey yoktur. böyle olan var mı? sonradan geçen?
Oğlunuzla birlikte güzel anılarınız olsunBiz de elimizden geldiği kadar odasını süslemeye çalıştık bebisin yerimiz çok müsait olmadığı için bu kadar yapabildik. Tek eksiğimiz oğlumuz kaldı o da inşallah sağ salim hayırlısıyla gelir bir an önce
evet canım salı günü tekrar çağırdılar. yani 1 haftalık olacağız salı günüBiz 6 günlükken yaptılar.Çok örneği var. İlk test yanlış sonuç verebiliyormuş. Kulakta sıvı birikebildiği için. İkinci test yapacaklar değil mi?
Yok canım benım dedıgım 0-13 kılo fln olan oto koltukları oluyor ya ana kucagı denıyor sanırım. Ondan alınması lazım ılk etapta ben fotograftakı seyı etrafımda kımse kullanamamıs oldugu ıcın almadım
Al bizden de o kadar. Tek başımıza kaldık istanbul da. Hiç bayram gibi değil.Eşimle bayramı İstanbul'da tek başımıza geçiriyoruz.çok garibime gitti bayramları hep ailelerimizle geçirirdik.allah kimseyi tek başına bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?