2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
işte o kasılmalar olunca doğumdan şüphelen canım. tek tarflı şişmeler bişey ifade etmiyo yani

benımde kasılmalarım bugun cok sıklaştı. saymaya calsyorum. arada bakıyorum 5 dakıkada bır arada 8 dakıka oluyor 10 dakika 15 dakıka ama cok sık henüz düzensiz görünüyor. düzenli olamsını mı bekemem gerek,yor canım ?

aynen yaa geceleri uyku uyuyamıyorum yoruluyorum azıcık yatayım diyorum bir yanma tutuyorr mecbur kalkıp oturuyorum sabaha kadar
Canım sorma bıde bende bu ıkı gundur yemeklerden sonra bi kucuk kusma isteği gelio bı lokma geri gelio okadar da az yiyorum hafif yiyorum ama neden boyle oluyo anlamıyorum

Kızlar aranızda Adanalı ya da hatayli olan var mı iskenderundan kaynar baharati getirttim kuzenıme o da nasıl yapılacağını tam sormamis bi fikriniz var mi
Benim annem Mersinli o da biliyor Kaynar yapmayı ama bana almayı unutmuş keşke alsaydık diyor. Tarifini ben sorar sana söylerim canım. Ama o aldığın karışımı suda kaynatıyorsun benim bildiğim ekstra bir şey yok ama ne kadar su konulduğunu bilmiyorum.

doğum kasılması düzenli oluyo canım. her 5 dk da bir sonra her 4, yada 3 dak bir gibi. düzenli geliyo

kızlar kasılmalarım sık ama düzensiz gelmeye başladı yarım saat içinde 5 kere kaıslma oldu
araları 2 dk- 9-dk-13dk....... gibi ne düşünmeliyim ben şimdi ?
neyi takip etmeiyim. kalkıp toparlanayım mı yoksa bunlar daha değil mi ?

Tesekkur ederim bende cok tedirgin oluyordum ne kadar surede gecer acaba birde bebegim 3900 dogdu dikisler biraz fazla sanirim

Canım pozisyon değiştirince dus alınca geciyormu? Agrının ve kasılmanın siddeti zamanla artmalı ve kasılmalar zamanla daha sıklasmalı diye okuyoruz ama tabı tecrubeli anneler de yorum yaparsa daha iyi olur

Iyi aksamlar hanimlar benim dogum hikayemde soyle oldu:
03/09/2017 de sabah 03:30 gibi suyum gelmis tabi ben anlamadim sonra dusa girdim ciktim o ara esimde uyanmis tesadufen sonra kaynanami aradik 3 umuz hastaneye gittik. Direk beni dogumhaneye aldilar bu arada saat 6:30 civari oldu muayene edip beni sanci odasina aldilar. Doktorum izinde olacakti Allahtan o gitmeden yetistik sonra geldi bakti bana hemen suni sanci verdiler suyum geldgi icin saat 10 a kadar sanciyi cektim 10 da beni masaya aldilar ama bebek yukarda olsugu icin geri odaya geldim odada sanci geldikce ben ikindim kaynanamda karnima bastirdi bebek insin diye. 10 bucugu gecerek doktor gelip tekrar masaya aldi ve doguma gidiyormusum haberim yok :) sonrasinda iki guclu ikinma ve 11 e 10 vardi oglum dogdu. Dogum 10 dk kadar surdu yani kizlar imkaniniz varsa normal dogumdan korkmayin derim benim ilk dogumumdu ama cok da zor olmadi bu arada oglum 3900 dogdu 50 cm bu yuzden dikisim biraz fazla ama bebek ciktigi an buyuk rahatlik epidural istedim yapmadi doktorum

Bende sizinle aynıyım bende de hiç belirti yok. Artı bu günlerde doğum düşünmekten uykularım kaçıyo. Normal istiyorum ama çok korkuyorum u :-(
bende korku yok ama çok ağırlaştım gece sağa sola dönemiyorum yattığım yerden zor kalkıyorum artık doğsa da biraz hafiflesem diyorum ama bakalım ne zaman gelcek bizim kuzu

Ilac derkn cnm ne gibi gaz ilaci gibi mi bize bisey yazmadi bi benimmkadin dogumcum iki uc ilac yazmis onlarida kullanmadm acikcasi

Canım bize doktor henüz bir ilaç vermedi
canm biz taburcu oldgmzda dr gobek bagi icn pansuman bide gaz ilaci burun damlasi he bide 15 gunluk olunca kullanmam gereken D3 vitamin damlasi verdi

Canım benim dr özellikle söyledi düzensiz Doğum kasılması olmaz dedi. Bence bunlar Doğuma hazırlık kasılmaları. Ama sen yine de için rahat etsin diye son hazırlıklarını yap istersen valize son eklenecekleri falan koyabilirsin.

sancı araları cok sıklaştı canım hızlı bir şekilde düzene girebilir mi ?
2k
9dk
7dk
12dk
4dk
5dk
4dk

bu şekilde gitmeye başladı.
ne yapmalıyım ?
Canım bir de benim dr sancın olursa papatya çayı iç ve duş al eğer geçmezse beni ara demişti. Evde varsa bi papatya çayı iç rahatlamayı dene olmadı doktorunu ararsın belki bir nst yaptırmanı söyler.

Sağol canım kaynara şeker koyuluyor mu onu biliyo musun bizim burda da kayseride tereyaginda incir kavrulur heralde pekmez de koyuluyor içine cook kalorili şeyler ama kaynar hem sağlıklı hem lezzetli hemde tadı çok güzelmiş

Hayırlı olsun canım :) darısı başımıza. Hastaneye gittiğinde açılman kaç cmdi

ne güzel sağlıkla kucağına almışsın :) darısı başımıza inşallah

valizmi tekrar actım ve tabıı ki herşey az geldı gözüme :) bir kac sey daha ekleyecegım.
kalktım şöyle bir toparlandım zaten. bencede dogum bugun değil ama olur ya anıden düzene gırebilir ne olur olmaz diye sayıyorum tabıı kaıslmaları

ama bugun yarın yani yaklaştı onu farkedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…