- 14 Aralık 2014
- 968
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.381
Sağol canım cevabını bekliyorum aslında ben kayseriliyim ama çok ovduler o yüzden 5 paket getirttim inşallah ise yarar hemde misafirlere ikram edecezBenim annem Mersinli o da biliyor Kaynar yapmayı ama bana almayı unutmuş keşke alsaydık diyor. Tarifini ben sorar sana söylerim canım. Ama o aldığın karışımı suda kaynatıyorsun benim bildiğim ekstra bir şey yok ama ne kadar su konulduğunu bilmiyorum.
doktorum bugun ttaılden dönuyordu ama yarın mesaısı başlıyor yınede en azındna Ankara da sıklaşırsa ararım henuz takıpteyım.Canım bir de benim dr sancın olursa papatya çayı iç ve duş al eğer geçmezse beni ara demişti. Evde varsa bi papatya çayı iç rahatlamayı dene olmadı doktorunu ararsın belki bir nst yaptırmanı söyler.
sanki yakın ama şimdi değil gibi tetikteyım tabıayyy geliyor mu bebiş yoksaaa
canım benim ikisinde de düzenli aralıklarla geldikızlar kasılmalarım sık ama düzensiz gelmeye başladı yarım saat içinde 5 kere kaıslma oldu
araları 2 dk- 9-dk-13dk....... gibi ne düşünmeliyim ben şimdi ?
neyi takip etmeiyim. kalkıp toparlanayım mı yoksa bunlar daha değil mi ?
bir de kasılmalarla birlikte ağrı oluyo mu?kızlar kasılmalarım sık ama düzensiz gelmeye başladı yarım saat içinde 5 kere kaıslma oldu
araları 2 dk- 9-dk-13dk....... gibi ne düşünmeliyim ben şimdi ?
neyi takip etmeiyim. kalkıp toparlanayım mı yoksa bunlar daha değil mi ?
maşallah bebeğine. kaç dikiş olduğunu biliyo musun? benim bugün 6. gün hala acı var sanırım 10-15 günü bulur tam geçmesiTesekkur ederim bende cok tedirgin oluyordum ne kadar surede gecer acaba birde bebegim 3900 dogdu dikisler biraz fazla sanirim
B bhrakdgn A angel5angel kızlar kesiler genelde sag tarafa dogru atılıyormus klosete daha cok sol tarafınıZla oturursanız daha rahat olur diye okumustum bu ıse yarar mımaşallah bebeğine. kaç dikiş olduğunu biliyo musun? benim bugün 6. gün hala acı var sanırım 10-15 günü bulur tam geçmesi
evet canım kesi sağda oluyo ben normal otururken bile sağa yatık oturuyorum direk üzerine oturursan açılma riski falan varB bhrakdgn A angel5angel kızlar kesiler genelde sag tarafa dogru atılıyormus klosete daha cok sol tarafınıZla oturursanız daha rahat olur diye okumustum bu ıse yarar mı
Canım ne yaptın ayy cok heyecan yaptım suan cok merak ediyorumsanki yakın ama şimdi değil gibi tetikteyım tabı
Masallah bebişine de sana da canım gozunuz aydın. Sütün geldi mi hemen? Bi de epiduralı doktorun neden yapmadı tam olarakTesekkur ederim bende cok tedirgin oluyordum ne kadar surede gecer acaba birde bebegim 3900 dogdu dikisler biraz fazla sanirim
Ay şaştım kaldım artık kasıklarım felaket ağrı giriyor geçiyor ama 50 sn sürmüyor şeffaf akıntım var dün krem rengiydi buğün şeffafişte o kasılmalar olunca doğumdan şüphelen canım. tek tarflı şişmeler bişey ifade etmiyo yani
canım kasılmanın süresi değil kasılmalar arasındakş süre düzenli olmalıAy şaştım kaldım artık kasıklarım felaket ağrı giriyor geçiyor ama 50 sn sürmüyor şeffaf akıntım var dün krem rengiydi buğün şeffaf
evet canım kesi sağda oluyo ben normal otururken bile sağa yatık oturuyorum direk üzerine oturursan açılma riski falan var
5dk-3dk-8dk-4dk-9dkcanım benim ikisinde de düzenli aralıklarla geldi
belimden vurmaya başladı sırtıda var normalden bıraz fazla bır kac defa kasıklarıma ıgne batması gıbı ince ama sert geldı o kadar. karın ağrım var sanki ishal olacakmısım gibi ya da adet başlayacak gibibir de kasılmalarla birlikte ağrı oluyo mu?
aminn canım. emiyor Allaha şükür.yarın haftalık kontrolümüz var bakalım bir de işitme testi tekrarlanacak hastanede kalmıştı.inşallah herşey yolundadır güzel haberlerle dönerimCanım darısı başımıza inşallah nasıl bebis iyi mi emiyor mu Allahım kolaylık versin inşallah
canım istersen git bi yine de ne olur ne olmaz herkesin belirtisi farklıbelimden vurmaya başladı sırtıda var normalden bıraz fazla bır kac defa kasıklarıma ıgne batması gıbı ince ama sert geldı o kadar. karın ağrım var sanki ishal olacakmısım gibi ya da adet başlayacak gibi
Tesekkur ederim bende cok tedirgin oluyordum ne kadar surede gecer acaba birde bebegim 3900 dogdu dikisler biraz fazla sanirim
hayır canım zaten lokal anestezi yapıyolar hiç bişey hissetmiyosun. zaten açıklık yaklaşık 10 cm olduğunda yapılıyor kasılma ağrısıyla bişey hissedilmiyor. kesi açılınca doğum zaten maksimum 3-5 dk sürüyor sürmüyorYa ben bu kesiden çok korkuyorum normal doğum yaparken kesinin acısını hissetmediniz mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?