2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım goZünüz aydın hayırlı olsun. Bebegını bolbol koklarsın öpersin artık hep seninle

Canım ne oldu ya ben kacırdım sanırım
Çıkış yapildigi gün yüksek ateşle tekrar yatisım yapıldı kanda enfeksiyon 0-5 olması gerekirken 172 çıkmış ki bu çok yüksek bi değermiş özel hastanede 2 gün yattım ama değerim 280 lere çıkınca üniversite hastanesine sevk ettiler. Ölümden döndüm o kadar kötü haldeydim ki gözümü her açtığımda eşim başımda ağlıyordu ya çok korkmuş ama çok şükür cuma günü son ateşim çıktı ve değerim düşmeye başladı iyice. 10 gün antibiyotigi almam lazım sonra taburcu olacağım inşallah. Bu arada yara yerim enfeksiyon kapmış. Biraz açıp içindeki iltihabı çıkardılar perşembe günü şimdi yara yerimde iyi

aaaa geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin insallah

Canim coook cok gecmis olsun
Enfeksiyonun nedeni neymis peki? Hastaneden kaynakli mi yani

Çok büyük geçmiş olsun canım.
Ateşinin dengelenmesine çok sevindim.
Antibiotogi saate dikkat ederek al. 12 saatte bir ise mesela 5-10 dk bile gecikmeden al.
Tekrar gelmiş geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım ya beni bile ağlattın çok üzüldüm gerçekten neyse ki iyi olmuşsun Allah acil şifalar versin

Canim biz hazir halde aldik aktardan dedigim gibi 5 litre suya o baharatlari tulbentin icinde koyduk kaynatiyoruz suan 2-3 saat kaynayinca da baharatlarin rengi cikinca yani baharatlari tencereden cikartip 2 kilo kadar toz seker koyucaz
Ama istersen 1 kilo seker ve istegine gore pekmez de koyabilirmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…