2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cnim bi uzansan soyle dinlensen acaba gecicekmi gene gecmezse dogum sancilarin basladi demktir hastanende yakin deilmis

hayır hiç bir şekilde gecmıyor. 1 saattır takıbı bırakıp evde dolaştım şimdi gene bakacagım sıklık aralıgına

telefonda yok uygulama sımdı yuklerım

Canım bi doktora gitsen iyi olur normal dogum agrıları belden baslayıp sırt ve kasıklara inebilirmiş. Aklımız sende zaten cantan da haZırdı bence bi doktoruna gozuksen iyi olur
biraz daha sıklık aralıgını takıp etmeye karar verdım. eger gece ekstra bır duurm olursa hemen gıderım . sabah doktorum gelmıs olur ancak o yuzden beklıyorum

çok çok gecmıs olsun

gözün aydın güle güle buyut kuzunu

canım sancıların düzenimiydi?

Benimde on dkda bir oldu iki sattir , ama simdi duzensizlesti yine beklemedeyim sz kaldi hepimizin ,
Rahatsizlanan annelerimizeds cok cok gecmis olsun

Bendeki şansa bakın grip oluyor gibiydim bugün hemen doktoruma yazdım aman dikkat dedi bi bardak adaçayı iç kuruyemiş ye bol bol dinlen dedi bende adaçayı kuruyemiş falan yedim annemler geldi Artvin'den annecim kendi mayaladığı yoğurdu getirmiş ondan yedim falan erkenden de uyudum zaten dün hiç uyuyamamıştım şimdi uyandım tuvalete kalktım çamaşırımda kan gördüm iki üç damla kadar galiba nişan mı geldi anlamadım zaten kontrolümüz var sabah ama heycanlandım yanii

benimde kontrolum var yarına

Sağol canım amin. Evet sancılanmaya başladıktan hemem sonra düzensizdi zaten anladığım için çok umursamadım ama sonra bi 3-4 saate düzenli hale geldi
sanki benimde öyle olacak gibi hissediyrum
ne öneriyorsun canım yatıp dınlenmeye mı calısmalıyım sancılarıı takıp etmelıyım

biraz daha sıklık aralıgını takıp etmeye karar verdım. eger gece ekstra bır duurm olursa hemen gıderım . sabah doktorum gelmıs olur ancak o yuzden beklıyorum
Benimde ilk once belimde basladi ve gecmedi sonra vakit kaybetmeden gittik iyiki gitmisiz cunku gece uyurken suyum da gelmis farketmemisim. Bende şöyle dusunurdum hep hadi yanlis alarmsa diye, bu kadar insani boşa yorarim diye dusunurdum ama yanlismis bence her ihtimali dusun canim

Canım Harika ya maşallah hayalimdeki Doğum.
Allahım inşallah bizlere de nasip eder.

Çok çok geçmiş olsun canım.

Canım yenidoğan bebeğin mide kapasitesi çok az zaten. 30 ml gayet iyi değil mi ?

Eklentiler

• IMG_0403.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 63
Bildigim kadariyla adacayi icilmiyor hsmilelikte interne okumustum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…