2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama iyi olmana da sevindim. Sanırım hastane enfeksiyonu kapmışsın. En illet enfeksiyon derler. Allahım acil şifalar versin. En kısa zamanda evine dönersin inşallah.

Aksamdan beri adet sancisi gibi sancim vardi. Bel agri yoktu. Asiri mide yanmasi. Sabah biraz hafiflemisti ama sonra yine artti. Cok dayanilmayacak kadar degil. Cok az leke tarzinda kan gelince hastaneye gittik. 15 dk bir 70 lerde nst cikti. Epidural sezeryan oldum. Memede icip uyuyor. Gaz cikarinca uyaniyor uyumuyor. Memede uyuycak. Alisti biraz kuvvetli cekmeye.

Bence nişandır canım zaten 40. Haftadasın. Sabaha her şey belli olur hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah :)

sabaha az kaldı ya zaten

Gecmiş olsun gözün Aydın bol sütün dlsun inşallah prens gününü bekleyemedi

Dün gece sadece 1saat uyuşabildim gündüzde sırf bu gece deliksiz uyurum diye sıktım kendimi uyumadım sonuç 2 saat uyudum şimdi ise bademciklerim aşırı şişmiş ve kulaklarıma Ağrı'sı vurmuş durumda ne yapıcam bilmiyorum. Ve sanırım bahsettiğim şeffaf akıntı nişan olabilirmiş

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım hayırlı evlat olsun :))

Geçmiş olsun Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin

İşte uyuyamamak kötü ama dogum yaklaşıyor o zaman hiç uyuyamcksn canım dinlensen senin için çok iyi olurdu gözlerini kapat en azından

Sagolun kizlar. Dogumu bekleyenlere Allah kolay dogimlar nasip etsin. Kizlar dinlenin sancidan uyuyamadim. Bebekte uyutmadi cok fena gozlerimi acamiyordum. Simdi daha iyiyim. Emzirirken bile uyuya kalacaktim . Sezeryanda oyle. Normal dogumda bilmiyorum. Dogumdan sonra canlilik geliyor diyorlar.

Herkese tesekkurler. Bebek iyi bdndd iyiyim. Saat basi emziriyorum . Gaz cikar. Yorgunum biraz . Onceki gin sancidan uyuyamadim. Detaylari donra yazarim

Canım gözün aydıınnn analı babalı mutlu şen büyüsünn

Gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım

Şu an aynı anlattıklarını yaşıyorum geceden beri. Midem zaten her gece yanıyor ama ayrıca Adet sancısı gibi sancım var bi kaç kez leke de geldi ama dayanılmayacak bi sancı değil bende sanahı bekliyoru zaten kontrole gideceğim diye duş falan aldım bu saat ettim geceden beri bakalım hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…