2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sağol canım ben de öyle yapayım

Ay canım beni heycan bastı benim kızımda aynı senin ki gibi sürekli sevgi kelebeği gibi dolaşıyor ortada çalışmadığım için 24 saat onunlayım sürekli öpmeler koklamalar kardeşim bi an önce gelsin diyor ama o süreci nasl atlatıcam çok merak ediyorumm

@yelifyelifyelif canim herseyin yolunda olmasına cok sevindim. Insallah dogum sonrasi ben de senin kadar pozitif olabilirim. Yogun bakim surecini kolayca atlatabilirim.

Olacaksın! Sen çok güçlü bi kadınsın, Kaan çok şanslı.. Ve Kaan çok güçlü ve muhteşem bi bebek, sende çok şanslısın canım :)

Kaan gelecek ve tüm stresini alıp gidecek Allah'ın izniyle, dualarım sizinle..[/QUOTE]

Amin canim. Saol guzel dileklerin için

Amin canım inşallah şu an hastaneye yatışım yapıldı 10 11 civarında ameliyat a alacaklar sizler içinde dua edecem inşallah ameliyat esnasında

Kizlar bir avazda kucaginiza alin inşallah

Ayy evet ya önceden eşle konuşurken napıyosun işler bitti oturuyorum ne yemek istersinden sonra cocuk napıyo gece uyumadı sabah uyudu mu kakasını yaptı mı şimdi napıyo telefonda ki tek sohbet bu:))

Kızlar tabloyu inceleyince en fazla Doğum 39.haftada olmuş.haftaya ben de 39.haftamda olacağım.şimdi beni hem korku hem heyecan bastı..
Korkma canım benim bebeğine kavuşacaksİn ne güzel ben sabırsızlıkla bekliyorm 36 yı doldurmak üzereyim 2 hafta daha geçse diye bakıyorum son zamanlar çok zorlamaya başladı

Evet ben de dogduktan sonra o ozlemi slingle biraz bastirabilirim diye dusunmustum. Tesekkurler canim

Ya dün çok üzüldüm normal doğum yapamıcam bu sebepten diye hemşire bir arkadasım suyun gidince bebek aşağı inince o baskı azalır dedi. İnş öyle olur. bekliyorum evde

Saol canım normal doğum yapmak istiyorum bebeğim son anlarda döndü şimdi her şey yolundayken bu sırt üstü yatamamanın sorun çıkarması üzdü beni. İnş normal doğum yaparım hayırlısıyla yazarım burdan

Emziren tatlış eylül anneleri emzik kullanan var mı?
Sayfalara göz atıyorum ama cevaplayamıyorum toplasanız 3 saat uyumadım 3gündür. Kucağımda uyuyor emiyor sabahtan beri, ayrılamıyoruz Doğuma gece gitmem tuzu biberi oldu. Doğumum zordu zaten yüzüm benek benek oldu ıkınmaktan. Ama kısçem çok iyi.

minikhikayem canım bebegın alıyorsa emzıgı kesınlıkle ver büyük kurtarıcı yoksa benım gıbı emzık olursun ve bir müddet sonra psıkolojısı bozuluyor ınsanın çünkü aç tok gece gündüz demeden etmiyor ya gazı ıcın ya uyumak icin seni kullanıyor ve çok yıpranıyorsun benım kızım hıc almadı emzık onsaalh bu alır denıcem yıne keske alsa sende bir nefes alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…