- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.041
Amin canım inşallah şu an hastaneye yatışım yapıldı 10 11 civarında ameliyat a alacaklar sizler içinde dua edecem inşallah ameliyat esnasındaTkb3 canım sen bugün sezeryan olacaktın.allah yar ve yardımcınız olsun.sağlıcakla kavuş prensesine
Sağol canım ben de öyle yapayımCanım ben ikinci kızıma kullandım biogaio yı. Prebiotikmis. Buzdolabının normal gozunde sakliyorsun. Açtıktan sonra 1 ay kullanılabiliyor. Ben hergün aynı saatte bir kez 5 damla olacak şekilde verdim. Az da olsa faydası olmuştu.
Dilerim Güneş kuzuna da faydası olur.
allah kurtarsın canım, hayırlı haberleri bekliyoruzAmin canım inşallah şu an hastaneye yatışım yapıldı 10 11 civarında ameliyat a alacaklar sizler içinde dua edecem inşallah ameliyat esnasında
Ay canım beni heycan bastı benim kızımda aynı senin ki gibi sürekli sevgi kelebeği gibi dolaşıyor ortada çalışmadığım için 24 saat onunlayım sürekli öpmeler koklamalar kardeşim bi an önce gelsin diyor ama o süreci nasl atlatıcam çok merak ediyorummMuhteşem tavsiyeler! Çok sağol canım, özellikle profesyonelce yazılmış bir kitaptan olduğunu bilmek çok iyi geldi :)
Helvacının kızı hariç hepsini uyguluyoruz.. O hiç aklıma gelmedi, zaten pek tutmazda:)
ben kızım çok minnakken onu adam yerine koymaya, net açıklamalar yapmaya alıştırdım galiba.. Helvacının kızı desem "saçmalama" der galiba :)
Öyle bi durumda, "onun bi süre 'bize' ihtiyacı var hayatta kalabilmek için, tıpkı yıllar önce seninde olduğu gibi" diyince, önceliği kapıyoruz hemen :)
Kızım biraz değişik.. Tam bir sevgi çocuğu, hep sevilmek istiyor, aynı anası babası :)
Gözünü açtığından beri hep mucuk mucuk gördü bizi, kendi de öyle.. Gün içerisinde evin içinde herkes herkese: teşekkürler, sevgi cümleleri, iyi ki varsınlar, hayatımda olduğun için şunları hissediyorumlar gönderiyor.. bol kucaklaşmalar, sürekli ayak ucuyla bile olsa temaslar, gözgöze bakışınca kalbin neler hissettikleri gibi şeyler hakkında konuşmalar geçiyor..
Sanırsın alice harikalar diyarında, gam keder dert tasa endişe stres hiç yok, ne geniş aile :)
Ailecek duygularımızı ifade etmekten abartı haz alıyoruz biz, ve kızım da öyle büyüdü çok şükür :) bu yüzden aslında "ben artık daha mı az değerliyim" demesi beni çok onurlandı özünde :)
Yani acabayla başlayan bu duygusunu kendi içinde yaşayıp kendince çözüm bulması çok üzerdi beni..
Ama işte duyguları ifade etmeyi becerebilmesi, bu acabayla başlayan duygusunu bizimle paylaşır paylaşmaz ortadan kaldırıyor şükürler olsun..
Kitabı araştıracağım, hatta alacağım kısmetse.. Keşke doğumdan önce haberim olsaydı, okumaya bol vaktim vardı :)
Tekrar teşekkürler canım
Canım Allah yardımcın olsunAmin canım inşallah şu an hastaneye yatışım yapıldı 10 11 civarında ameliyat a alacaklar sizler içinde dua edecem inşallah ameliyat esnasında
Canım allah sag salim kucagına almayı nasip etsinAmin canım inşallah şu an hastaneye yatışım yapıldı 10 11 civarında ameliyat a alacaklar sizler içinde dua edecem inşallah ameliyat esnasında
Canım cok rahat görünüyor bebegın nekadarlık oldu şimdi erkenden kullanmaya baslayabilmen cok hosBiz bu akşam ilk defa sling kullandık. İçinde rahat görünüyor, girer girmez uyudu. Kullanacak olanlar vardı. Bilginize
@yelifyelifyelif canim herseyin yolunda olmasına cok sevindim. Insallah dogum sonrasi ben de senin kadar pozitif olabilirim. Yogun bakim surecini kolayca atlatabilirim.
Iyi dileklerde bulunan dua eden herkese çok teşekkür ederim. Hala doğum olmadı sabah 9 dan itibaren 7 saat suni sancı verdiler. Suni verdiklerinde nst de 100 u bulan kasılmalarım oluyor ancak açılma en fazla 4 cm oldu sancı serumunu çıkarınca açılma ilerlemedi zaten hiç. Suan sancı vermeden normal kasılmalarin gelmesini bekliyorlar. Dogum ne zaman olur belli değil. Açılma olmasaydı zaten sezeryan olacaktı açılma oluyor diye Normali bekliyoruz bakalım ne olacak. Umarım hakkımızda hayırlı olan olur. Bu arada ne suni sancı dan nede açıklık için yapilan muayneden sakın korkmayın sakin ve soğuk kanlı olmaya çalışın hiçbiri öyle anlatıldığı abartıldiği gibi değil.
Çok uzattım sanırım neyse hepinize hayırlı sağlıklı kolay dogumlar diliyorum. Bol bol dua ediyorum hepimiz için...
Amin canım inşallah şu an hastaneye yatışım yapıldı 10 11 civarında ameliyat a alacaklar sizler içinde dua edecem inşallah ameliyat esnasında
Ayy evet ya önceden eşle konuşurken napıyosun işler bitti oturuyorum ne yemek istersinden sonra cocuk napıyo gece uyumadı sabah uyudu mu kakasını yaptı mı şimdi napıyo telefonda ki tek sohbet bu:))Aaahhh aaaaaaaahhhh! İlk çocuk ilk heyecan
Şöyle tutsam burası acır mı? Ay aman süt boğazına kaçtı.. E şimdi bu neden ağlıyo? Bak şurası aynı bana benziyo:) Oleeeyyy kakasını yaptı..
Eviniz miissssssss gibi bebek kokacak!!!
O kadar harika şeyler yaşayacaksın ki..
Bir kalbin bu kadar büyük bir aşkı yaşayabilecek kapasitede kusursuz yaratılması Rabbine şükürlerini coşturacak..
Ömrünüz güzel olsun ailecek
Korkma canım benim bebeğine kavuşacaksİn ne güzel ben sabırsızlıkla bekliyorm 36 yı doldurmak üzereyim 2 hafta daha geçse diye bakıyorum son zamanlar çok zorlamaya başladıKızlar tabloyu inceleyince en fazla Doğum 39.haftada olmuş.haftaya ben de 39.haftamda olacağım.şimdi beni hem korku hem heyecan bastı..
Allah yardımcın olsun canım sağsağlim kavuşun inşallahAmin canım inşallah şu an hastaneye yatışım yapıldı 10 11 civarında ameliyat a alacaklar sizler içinde dua edecem inşallah ameliyat esnasında
Evet ben de dogduktan sonra o ozlemi slingle biraz bastirabilirim diye dusunmustum. Tesekkurler canimBen de riskli bir gebelik geçirdiğim için hiç özlemem hamileliği diyordum. Ama doğurunca sebebini anlamadığım bir özlem oldu. Sling biraz da ondan benim hoşuma gitti. Sanki yeniden karnımda.Slingin Bebeği tutan 3 parçası var. 2 yandan 1 alttan. O kumaş parçalarını sıyırdınmı kucağında uyumuş gibi oluyor. Çıkarırken rahatsız olmuyor yani.
Canım doğumu illa sırt üstü yatarak yapmak zorunda değilsin ki. Ayakta dur, çömel, plates topuna otur sadece son anda Doğum masasına geçersin. Doktorun saçmalamış. O Doğum masası da dümdüz değil zaten sırt üstü yatıyor gibi baskı olmaz damarına.
Canım doktor gerçektin seni endişelendirmiş Arkedaşım ikizleri hamileydi o doktoruna sordu bek sırt üstü yatamıyorum doğumda ne yapıcam dedi doktorun dediği şey bizim yanımızdasın takip altında tansiyonun düşse biz çekin müdahale ederiz dedi içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?