2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar bugun böyle hafif adet ağrısı gibi ağrılarım oldu. Kasılmada oluyor arada ama süre tutacak kadar düzenli degil sanki. Sancılar cokmu ağrılı oluyor nası farkedicem

Ayrıca büyük kizinin kurduğu cümlelerden neler yapman gerektiğini anlamaya çalış.
Değerli olduğunu hissetmek istiyor demekki.

Onun için değerli olmak nasıl bir davranışınizin sonucunda hissedilecek bunu anlayıp ona göre davranmak gerek.

Darısı başına, darısı başınıza canım benim.. Emin ol herşey harika olacak

yelifyelifyelif canim herseyin yolunda olmasına cok sevindim. Insallah dogum sonrasi ben de senin kadar pozitif olabilirim. Yogun bakim surecini kolayca atlatabilirim.[/QUOTE]

Olacaksın! Sen çok güçlü bi kadınsın, Kaan çok şanslı.. Ve Kaan çok güçlü ve muhteşem bi bebek, sende çok şanslısın canım :)

Kaan gelecek ve tüm stresini alıp gidecek Allah'ın izniyle, dualarım sizinle..

Muhteşem tavsiyeler! Çok sağol canım, özellikle profesyonelce yazılmış bir kitaptan olduğunu bilmek çok iyi geldi :)

Helvacının kızı hariç hepsini uyguluyoruz.. O hiç aklıma gelmedi, zaten pek tutmazda:)

ben kızım çok minnakken onu adam yerine koymaya, net açıklamalar yapmaya alıştırdım galiba.. Helvacının kızı desem "saçmalama" der galiba :)
Öyle bi durumda, "onun bi süre 'bize' ihtiyacı var hayatta kalabilmek için, tıpkı yıllar önce seninde olduğu gibi" diyince, önceliği kapıyoruz hemen :)

Kızım biraz değişik.. Tam bir sevgi çocuğu, hep sevilmek istiyor, aynı anası babası :)

Gözünü açtığından beri hep mucuk mucuk gördü bizi, kendi de öyle.. Gün içerisinde evin içinde herkes herkese: teşekkürler, sevgi cümleleri, iyi ki varsınlar, hayatımda olduğun için şunları hissediyorumlar gönderiyor.. bol kucaklaşmalar, sürekli ayak ucuyla bile olsa temaslar, gözgöze bakışınca kalbin neler hissettikleri gibi şeyler hakkında konuşmalar geçiyor..

Sanırsın alice harikalar diyarında, gam keder dert tasa endişe stres hiç yok, ne geniş aile :)

Ailecek duygularımızı ifade etmekten abartı haz alıyoruz biz, ve kızım da öyle büyüdü çok şükür :) bu yüzden aslında "ben artık daha mı az değerliyim" demesi beni çok onurlandı özünde :)

Yani acabayla başlayan bu duygusunu kendi içinde yaşayıp kendince çözüm bulması çok üzerdi beni..

Ama işte duyguları ifade etmeyi becerebilmesi, bu acabayla başlayan duygusunu bizimle paylaşır paylaşmaz ortadan kaldırıyor şükürler olsun..

Kitabı araştıracağım, hatta alacağım kısmetse.. Keşke doğumdan önce haberim olsaydı, okumaya bol vaktim vardı :)

Tekrar teşekkürler canım

Allah rahmet eylesin, aynı üzüntüyü 2 hafta önce ben yaşadım. Cenazeye gidememek ayrı bir üzüntü. Fatiha okudum bağışladım dedelerimize. Başın sağolsun.
Senınde başın sağolsun canım Allah razı olsun ölüm hepimiz için ama kolay değil insan üzülüyor. Rabbim Huzurla yatırsın

Kardeşi geldiği için okula başladığını düşünüyor demek ki
Benim ilk çocuğum olacak canım.

Est.canım.

Kitabi bir gecede okursun çerez gibi "davranışlara söz gecirmek"...

Benim büyük kızımdan (abla olduğunda 4yaş 4aylikti) kardesi henuz 15-20 günlükken duyduğum bazı cümleler "annecim, ben anne sütünün tadi nasıldır hiç bilmiyorum", "anne, çişimi altima yapsam beni de ciciler misin? (ben: tabiki annecim. Ama tuvalete yaparsan yorulmam) cevap: o zaman ben bir tuvalete gideyim)", "(parmağını henüz uyuttugum kardeşinin agzina soktuğu için uykudan ağlayarak uyandiginda kosarak yanlarına gittigimde) anne, onun dişleri var (ben: onun dişleri daha sonra çıkacak, agzindakiler disetleri) cevap: ama sertler (ben: elinle mi hissettim?) cevap:
(bir Dr edasiyla) bebeginiz cok sağlıklı. Dişleri yok ama et dişleri var." "anne o çok tatlı değil mi? (ben: evet annecim aynı senin gibi)."...
...
Yaa ne güzel ne özel bir duygu şu annelik...
Minicik kalplerindeki tertemiz duygularını endişelerini sevdiklerim...
...
Sukurler olsun...
Allahim acılarını göstermesin.

Kardeşi geldiği için okula başladığını düşünüyor demek ki
Benim ilk çocuğum olacak canım.

Aaahhh aaaaaaaahhhh! İlk çocuk ilk heyecan
Şöyle tutsam burası acır mı? Ay aman süt boğazına kaçtı.. E şimdi bu neden ağlıyo? Bak şurası aynı bana benziyo:) Oleeeyyy kakasını yaptı..

Eviniz miissssssss gibi bebek kokacak!!!

O kadar harika şeyler yaşayacaksın ki..

Bir kalbin bu kadar büyük bir aşkı yaşayabilecek kapasitede kusursuz yaratılması Rabbine şükürlerini coşturacak..

Ömrünüz güzel olsun ailecek

Süpersin süpersin süpersin

Ben vardim aldim canim, suan kullanmak icin can atiyorum resmen :) bi yandan da karnimda kalsin istiyorum :) degisik duygular icindeyim:)))
Cikarip yatagina koydugunda hemen uyandi mi peki
Ben de riskli bir gebelik geçirdiğim için hiç özlemem hamileliği diyordum. Ama doğurunca sebebini anlamadığım bir özlem oldu. Sling biraz da ondan benim hoşuma gitti. Sanki yeniden karnımda.Slingin Bebeği tutan 3 parçası var. 2 yandan 1 alttan. O kumaş parçalarını sıyırdınmı kucağında uyumuş gibi oluyor. Çıkarırken rahatsız olmuyor yani.

Iyi dileklerde bulunan dua eden herkese çok teşekkür ederim. Hala doğum olmadı sabah 9 dan itibaren 7 saat suni sancı verdiler. Suni verdiklerinde nst de 100 u bulan kasılmalarım oluyor ancak açılma en fazla 4 cm oldu sancı serumunu çıkarınca açılma ilerlemedi zaten hiç. Suan sancı vermeden normal kasılmalarin gelmesini bekliyorlar. Dogum ne zaman olur belli değil. Açılma olmasaydı zaten sezeryan olacaktı açılma oluyor diye Normali bekliyoruz bakalım ne olacak. Umarım hakkımızda hayırlı olan olur. Bu arada ne suni sancı dan nede açıklık için yapilan muayneden sakın korkmayın sakin ve soğuk kanlı olmaya çalışın hiçbiri öyle anlatıldığı abartıldiği gibi değil.
Çok uzattım sanırım neyse hepinize hayırlı sağlıklı kolay dogumlar diliyorum. Bol bol dua ediyorum hepimiz için...

Canim insallah acilman bir an once olur, mis kokulu yavrunu kucagina alinca hersey bambaska oluyor diyorlar.. yasadigimiz butun olumsuzluklar biter gider. Allah bi avazda kurtarsin insallah, dualarimiz seninle.. guzel gelismelerini bekliyoruz

Canım Allah bi avazda kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…