- 4 Haziran 2008
- 1.854
- 3.565
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.081
Canım valla hamilelikte herşey normal :) Ağrımadık etimiz sızlamadık kemiğimiz kalmadı :) Çatı genişlemesinden oluyordur benceKızlar herkese hayırlı cumalar,ya benım ıkı guundur sag kalca kemıgım cok agrıyor ve ayagmın uzrıne basmakta zorlanıyorum ,normal mıdır? Basına gelen varmı nedenını bılen var mı?
Yok birakmaz canim bnm zaten karni acikinca emzigi almZaynen hersey için bni kullanıyo harap oldm halimi görsniz acırsnız. Emzikten dolayı memeyi bırakmaz dimi?
Ben kızımda da hastaneden gelir gelmez verdim..Bunda da vermeyi düşünüyorum canım.. bana seni emmez falan dediler ama hikaye..Acıkınca yalancı malancı bişey kandıramıyor bebekleri :)
Bende cantaya koydum,oglumda da hastanede vermıstım emzıgı dogduklarında cok guclu emme refleksıyle doguyolar o yızden acıkınca zaten emzıgı bırakıyo. Ve 27 ay emzırdım merak etmeyın yanı. Emzik candır :)Ben de hastane cantasina emzik koydum..annem guldu bana..ne olur ne olmaz dedim
Ben kullanıyorum uzun zaman vermiyorum karnı toksa veriyorum uyusun diye ama iki küçük çocukla çok yıprandım uykuyu unuttum Allah yardımcımız olsun agresif biri oldum vallaaynen hersey için bni kullanıyo harap oldm halimi görsniz acırsnız. Emzikten dolayı memeyi bırakmaz dimi?
Maşallah cnm sıra bizde pzrtesi kontrolumz merak ediyor insan son günler epey büyüdü kuzucuklar:)Bizde bugün kontrolden geldik.37+1 olduk bugün..Kilomuz 3050 gr.boyumuzda 49 cm olmuş.. dr.herşey yolunda dedi çok şükür..Nst de sancı da çıkmadı..Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzucuklar
Hamileliğin başından beri çektim Allahtan sürekli değil ara ara özellikle kendimi yorunca oldu sonra geçiyor bilmiyorum hamilelik bitince geçer diye düşünüyorum bakalımmKızlar herkese hayırlı cumalar,ya benım ıkı guundur sag kalca kemıgım cok agrıyor ve ayagmın uzrıne basmakta zorlanıyorum ,normal mıdır? Basına gelen varmı nedenını bılen var mı?
Canım diğer bebegın kaç yaşında benım kızımda 22 aylık bende çok korkuyorum Pazartesi 4 kişi olucaz ınsallah heyecan korku stres hepsı var bende bide kızım hıc almadı emzık ya buda almazsa diye korkuyorum çünkü benım icin çok zor olur ılkınden biliyorum sımdı 2 tane olucak bide korkuyorumBen kullanıyorum uzun zaman vermiyorum karnı toksa veriyorum uyusun diye ama iki küçük çocukla çok yıprandım uykuyu unuttum Allah yardımcımız olsun agresif biri oldum valla
Canım tam emin değilim ama sanki bikaç hafta beklesen emzik için. Daha çok küçük. O emdikçe senin sütün gelecek, daha yeni yeni geliyordur sütün anca doyuyordur. Emzik emerken yorulacak bu sefer beslenmek için hali kalmayacak. Biraz kuvvetlensin öyle verirsin. Biraz sabretmen gerekecek
Canım ben 15 aylıktı zorla bıraktırdım bebekler doğuştan itibaren o genle doğuyor lar hayatları meme oluyor hıc sanmıyorum bırakacağını ben ilk iki ay biberon vermiştim onda Bile maşallah banamısın dememıstı senınkıde bırakmaz korkma ınan sadece açlık degıl uyku dünyaya alışma anneye yakın olma herşey de meme ıstıyorlar ve ınsan hem fiziksel hem ruhsal tükeniyor denersın en kötü baktın uzaklaşıyor memeden kesersın hemen emzıgı zaten suan en çok sana ve memeye bagımlı oluyor sorun olmaz ınsallah
Canım bence ver..ben büyük kızıma vermiştim biraz rahatlamıştım..canim benim de ilk doğumumda yüzüm benek benek olmuştu ikinmaktan..ama merak etme o benekler bir hafta sonra gidiyor kendiliğinden.cunku benimki gitmişti...bu doğumumda olmadi.
Henüz tecrübe etmedim ama sanmıyorum canım.
Canım tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi ama ben şöyle okumuştum. Emziği tam anlamıyla doyduğundan emin olduktan sonra verin. Hem sen hem de o gereksiz yorulmamış olursunuz. Sen şimdi bebeğini az buçuk tanıdın. Senin memende oyun hali anlarında emzik verebilirsin. Ben öyle yapmayı düşünüyorum.
Yok birakmaz canim bnm zaten karni acikinca emzigi almZ
Ben kullanıyorum uzun zaman vermiyorum karnı toksa veriyorum uyusun diye ama iki küçük çocukla çok yıprandım uykuyu unuttum Allah yardımcımız olsun agresif biri oldum valla
Aynen canım hatta hastaneye götürcem arkadaşım öyle yaptı :) meraktan ölcem emer mi emmez mi diye emsede bi rahatlasam :))Ben kızımda da hastaneden gelir gelmez verdim..Bunda da vermeyi düşünüyorum canım.. bana seni emmez falan dediler ama hikaye..Acıkınca yalancı malancı bişey kandıramıyor bebekleri :)
Benim kızda öyleydi emer emer meme de uyurdu ama sana kesinlikle tavsiyem alışkanlık yapıyor koca zıpır olmuştu karnı tok olmasına rağmen memeyi koklaayp bi çekip uyuyodu zor kestim. Meme emsin tam uykuya dalarken dalmadan yatagı na koy orda uykuya dalsın biraz ağlar hafif sırtına poposuna pışpış la yoksa hep öyle alışır uyumayaavent emzik aldık istemiyo. Mememde uyumak istiyo kaldırırsak 15 dk geçmeden fferyat figan meme emiyo sonra çıkarıyo ağzından yastık gibi yatıyo 1 saat uyuuo. Ama sürekli emiyo kızlar şaka gibi daha 2 gün önce nasıldı şimdi nasıl. Size yazmayı özlemişim
Emzık anneler kulubune hosgeldın canım birkaç farklı emzık dene bence belki alır ben denemıstım bakkal emzıgı derler en sağlıksızı onu bile denemiştim caresızlıkten birde sureklı emdiğimden herkes senın sütun yok doymuyor aç bu falan derdi bana bogasım gelirdi mılleti 15 dakkada bir emerken yorgunluktan geberirken süt mü olur sanki kımse sen dinlen demezdi sütun yok ye derdi sanki yiyecek fırsatı veriyorlar da ama ben 40 ondan sonra hıc mama vermedim ama maşallahı vardı yavrumun gelişimi hep üst sınırdaydı ve sadece anne sütüyle yanı sana da derle bugün yarın hıc kafana takma evet de geç canım ınsan çok yıpranıyor yoksaavent emzik aldık istemiyo. Mememde uyumak istiyo kaldırırsak 15 dk geçmeden fferyat figan meme emiyo sonra çıkarıyo ağzından yastık gibi yatıyo 1 saat uyuuo. Ama sürekli emiyo kızlar şaka gibi daha 2 gün önce nasıldı şimdi nasıl. Size yazmayı özlemişim
İlk bikaç gün zorlanıyorlar canım.. Ama ısrarlı davranınca alıyorlar..Pes etme :)Aynen canım hatta hastaneye götürcem arkadaşım öyle yaptı :) meraktan ölcem emer mi emmez mi diye emsede bi rahatlasam :))
İnşallah canım paşalara bi kavuşsak ta artık konularımız onların emziği maması olsa dimi yaa :)İlk bikaç gün zorlanıyorlar canım.. Ama ısrarlı davranınca alıyorlar..Pes etme :)
Oy maşallahBizde bugün kontrolden geldik.37+1 olduk bugün..Kilomuz 3050 gr.boyumuzda 49 cm olmuş.. dr.herşey yolunda dedi çok şükür..Nst de sancı da çıkmadı..Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzucuklar
Benim kalçam ve kuyruk sokumum ağrıyor..hatta yataktan kalkarken kalça kemiklerim kütlüyor önceden hiç kütlemeyen kemiklerim kendiliğinden kütlüyor. Vücut kendini Doğuma hazırlıyor canım. Ağrın çok dayanılmayacak gibiyse dr una danış.Kızlar herkese hayırlı cumalar,ya benım ıkı guundur sag kalca kemıgım cok agrıyor ve ayagmın uzrıne basmakta zorlanıyorum ,normal mıdır? Basına gelen varmı nedenını bılen var mı?
Israrla verirsen alışır belki. Emziği değiştirmeyi düşünürsen kauçuk damaklılardan dene. Anne göğsüne daha yakın silikona göre.avent emzik aldık istemiyo. Mememde uyumak istiyo kaldırırsak 15 dk geçmeden fferyat figan meme emiyo sonra çıkarıyo ağzından yastık gibi yatıyo 1 saat uyuuo. Ama sürekli emiyo kızlar şaka gibi daha 2 gün önce nasıldı şimdi nasıl. Size yazmayı özlemişim
Benim de kemik ağrılarım çok fazla magnezyum bitiyormuş ondan oluyormış doktora sordum süt ürünlerini arttır dedi ama hala devam ediyor ağrılarımBenim kalçam ve kuyruk sokumum ağrıyor..hatta yataktan kalkarken kalça kemiklerim kütlüyor önceden hiç kütlemeyen kemiklerim kendiliğinden kütlüyor. Vücut kendini Doğuma hazırlıyor canım. Ağrın çok dayanılmayacak gibiyse dr una danış.
Aynısı bende de var bugün. Sabah düzenliyor 15 dkda bir geliyordu ama öğlen geçti ya da ben alistimBugün karnım kasıklarıma çok ağrı baskı yapıyor zor yürüyorum kasıklarımdada adet sancısı var o gün bugün mü yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?