2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba sezeryan olanlara bir sorum olacak sezeryandan sonra ne zaman duş alabliyorux ?çok acıyor mu? Dikiş yeri ne zaman iyilesiyor? Görüntü olarak nasıl görünüyor? Haftaya sezeryan olucam çok korkuyorum

Bız senle yakın oturuyoduk canım acıl bısı olursa bende yardımcı olurum sonucta yakında bırılerı olması lazım. Tek basına mecbur kalırsak taksıye atlar hastaneye gıderız ama yakında aıleden bırılerı varken de yokmus gıbı davranmaları bos olmuyor. Dogumdan sonra da gelıp babaanne oldum demesınler ozaman

Banyoyu aksamları esınle yaptıramaz mısınız canım

Merhaba sezeryan olanlara bir sorum olacak sezeryandan sonra ne zaman duş alabliyorux ?çok acıyor mu? Dikiş yeri ne zaman iyilesiyor? Görüntü olarak nasıl görünüyor? Haftaya sezeryan olucam çok korkuyorum
canm ben taburcu oldgm gunden beri iki gunde bir ayakta duş aliyorum ilk hafta su gecirmez bant vardi o yuzdn rahatca yikiyodm sonra dr ckartti yikamaya korktm ama yikaninca hic hissetmedm sadece orasi cok hassas goruntu olarakda ben daha kotu bekliyodm ama bekledgm gibi degildi sadece bir bicak cizigi gibi gozkuyo ben kolay atlattm ilk dogumm olmasina ragmen insllh hepinz kolayca atlatrsnz korkma sakn bebegi düşnnce cok kolay geciyo

Banyoyu aksamları esınle yaptıramaz mısınız canım
zaten eşim bana birak ben yikarim dio ama bebegi daha dogru duzgn tutamiyo bide cok tedrgn hep bak boyle oldu bak soyle oldu deyip beni korkutuyo onunla yaparsm elim ayagim birbirine dolaşir daha kotu olur :)

Kuvet minderleri var. Yastik gibi icine koy boynundan geridi suda kalsin. Brn vucudunu yikayip sonra basini yikiyordum. Vucudinu havluya sarip. Sandalyede oturuyordum yuzu bana dinuk oyle yikadim.
canm başini yikarken boyle nefessiz kaliyo ya ben cok korkuyom ya

doğum yaklaşıyor dıye mı acaba benım de bıraz önce bırden bıre dudaklarım yara oldu anlayamadım

O anları yaşadım resmen. Canım Doğumun en güzel kısmı sonunda mucizenin geliyor olması galiba. Ve çektiğin sıkıntıların geride kalıyor olması. Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı bir ömür nasip etsin kuzucuğa :)

canım gözün aydın gule gule buyut bebegını.
ben bır kac gundur gıremıyorum buraya suyun gelmedıyse nasıl anladın dogumun geldıgını pekı
?

Teşekkür ederim canim

canm başini yikarken boyle nefessiz kaliyo ya ben cok korkuyom ya
Sandalyede yada yerde oturarak yap. Yuzu sana donuk elinle enseden tutacaksin vucudu bacaklarinda. Yuzune gelmiyor. Arkaya dogru su dokeceksin. En onemlisi kendin nasil rahat ediyorsan Bir kere yapinca alisirsin.Esinle yapamazsan annen gitmeden yaninda bir yika tek basina istersen

İçi köpüklü fileler var ya onun üstünde yıkıyoruz. Annem sadece ellerini tutuyor kendini çizmesin diye. Az biraz daha büyüyünce kendim yıkarım diye düşünüyorum. Annen gidince eşin evdeyken yıkarsın canım. En azından eşin tutar sen yıkarsın. Ben kafasına tülbenti suya batırıp onunla su döküyorum. Ağzına burnuna hiç su değmiyor o şekilde. Maşrapayla su kaçıyor. Aklında bulunsun. Bence yaparsın

Taburcu oldugum gunun ertesi ginu yaptim banyo. Pansumani alip sprey sıkti. Estetik dikis benimki. Ayakta dus almami istedi. Birazda one dogru egiliyorum direk su tutmuyorum. Benim ikinci sezeryanim ilki daha kucuktu. İkinci biraz daha büyük ve yukarda. İlk sezeryanla arasi 20 ay. Birazda kizariklik kalmisti ondan sanirim. Cizik gibi oluyor. Egilip kalkma gibi hareketlere dikkat etmek gerekiyor. Cizik yer sisiyor. Her ameliyat farkli druna sor taburcu olurken mutlaka. Kontrole kadar şal ile sarcam. Kontrolden sonra korse ecegunes123

Canım keşke anneni çağırsaydın
Annem kendine bu çanta hazırlayıp iş yerine bıraktı işteyken ararsam eve gitmekle zaman kaybetmem otobüse atlar yanına gelirim dedi bende doğumdan sonra annemin daha çok yanımda olmasını istediğim için erken gelmesini istemiyorum

Çok sağol canım ayneh insanın zoruna gidiyor su gelme gibi durum olursa ben taksiyle hastaneye geçicem eşim Oray'a gelicek ama düzenli sancı takibi olursada eşim gelip öyle gidicez diye konuştuk. kv zannediyor kı doğuma Gidirken haber vericem ne Zaman dogum oldu eşim o zaman arıcak doğumdan sonrada her fırsatta istemediğimi ihtiyaç olmadığını söylücem hadi ben yabancıyım de insan oğlunu bu şekil üzmez lafta torun için can atıyorlar.

Canım yapıştırma yaptı doktorum, 1gün sonra bandajı açtı, bir gün sonra ılık duş aldım.. Kesi yerinin etrafında hala yapışkan parçaları var, bastırarak yıkayamıyorum çünkü hala.. Ama durduk yere ağrı sızı yok çok şükür.. Büzüş büzüş görünüyo şimdilik, zamanla düzelecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…