- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.281
bence deCanım benimde 52cm 3.160 gr olmuş inşallah çok irileşmeden gelirson zamanlar çok zormuş beklemek.
bir kaç gundur cok yoruluyorum gıremedım.hala doguracak gıbı bır belırtım yok ama kaygılıyım. sancılarımda sıklaşma yok . ne olur bılmıyorumiiz canım nerelerdesin?
hayır canım beklıyorum kaygıyla ve dayanılmaz diş ağrısıyla tabiiHerkese günaydın Doğum yapacak anneler Rabbım yardımcınız olsun yapanlara da Allah evlatlarınıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versın inşallah bu Aradaiiz bebegın mi geldı canım yoksun @07mawish07 sen neredesin canım
Aynı şey canım bence doktor bane çatı muayenesi yaptığında açıklık çok az dlduğunu söylemiştirahimde açıklığa bakmak ile çatı muayenesi yapmak aslında aynı şey mi kızlar ?
Geçmiş olsun canım. Antibiyotik kullanıyor musunhayır canım beklıyorum kaygıyla ve dayanılmaz diş ağrısıyla tabii
hem de cok zor ayakta uyuyacagım artık. acı yorgunluk üst üste yatamıyorum. kaygılıyımda dgumu beklıyorum. şu an da bu halımle dogum gelse hangı enerjıyle dayanaıırm ki diyorumiiz gecmiş olsun canım son günler iyice cekılmez olmustur artık birde diş sgrısı uzerine... markayonetmeni canım gozunaydın Rabbim sağlıkla sevgıyle buyutmeyı nasıp etsin darısı basımıza ınsallah bende Pazartesi sabah gırıyorum sezeryan a ama çok heyecanlı ve korkuluyum kızlar ılkınde böyle degıldı uyuyamıyorum kafam da deli sorular bebegımle tek bedende ıkı kalp gecırdigimiz son 1 gün Rabbım hepınıze sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsin
çok geçmiş olsun canım inşallah biranda geçer diş ağrın ve doğumunda kolayca geçerhem de cok zor ayakta uyuyacagım artık. acı yorgunluk üst üste yatamıyorum. kaygılıyımda dgumu beklıyorum. şu an da bu halımle dogum gelse hangı enerjıyle dayanaıırm ki diyorum
Aminnn canımm tüm bebeklere inşallahO anları yaşadım resmen. Canım Doğumun en güzel kısmı sonunda mucizenin geliyor olması galiba. Ve çektiğin sıkıntıların geride kalıyor olması. Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı bir ömür nasip etsin kuzucuğa :)
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiç korkmaa iyi düşğn iyi olsun her şeyiiz gecmiş olsun canım son günler iyice cekılmez olmustur artık birde diş sgrısı uzerine... markayonetmeni canım gozunaydın Rabbim sağlıkla sevgıyle buyutmeyı nasıp etsin darısı basımıza ınsallah bende Pazartesi sabah gırıyorum sezeryan a ama çok heyecanlı ve korkuluyum kızlar ılkınde böyle degıldı uyuyamıyorum kafam da deli sorular bebegımle tek bedende ıkı kalp gecırdigimiz son 1 gün Rabbım hepınıze sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsin
Hayırısıyla doguma girip hayırlısıyla gel canım hersey yolunda gıdıcek merak etme. Ozamana kadar son gunde dınlenmene enerjı toplamana bak derım eksıgın dekalmamıstır zaten sadece bebegıne odaklan kucagına alacagın ana odaklan hersey daha kolay oluriiz gecmiş olsun canım son günler iyice cekılmez olmustur artık birde diş sgrısı uzerine... markayonetmeni canım gozunaydın Rabbim sağlıkla sevgıyle buyutmeyı nasıp etsin darısı basımıza ınsallah bende Pazartesi sabah gırıyorum sezeryan a ama çok heyecanlı ve korkuluyum kızlar ılkınde böyle degıldı uyuyamıyorum kafam da deli sorular bebegımle tek bedende ıkı kalp gecırdigimiz son 1 gün Rabbım hepınıze sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsin
iiz canm cok gecms olsn bende hamilelik boyunca dis agrisi cektim hala da cekiyom randevu aldm diş dr gidicem ama bilmiym süt verdgm icn çekme yada dolgu falan yaoar mi sana da cok cok gecms olsn
Aman canım mayallah sen ve Bebek iyisin ya biz çok merak ettik daha kontrollü kullanıp hep aramızda ol inşallah. Squat bende yapayım deniyimDefalarca etiketleyip sormuşsunz, endişenlenmişsiniz,merak etmişsiniz.. çok ama çok duygulandım.. çok mahcubum.çok teşekkür ediyorum.. buranın çok farklı bir sıcaklığı var... ne desem kifayetsiz.
Tekrardan teşekkür ediyorum.
Biraz kendimden bahsedecek olursam
1)hazırlıklarım hala bitmedi. Hastanr çantamı bile daha koymadım bebeğin eşyalarını katlayıp dolabına yerleştirmedim desem hepiniz bana kızarsınız. Zamanı var zamanı var derken 37.hafta dolunca beni telaş aldı . Dğn bugğn yıkadım pakladım. Yarı n hepsini kuracağım.
2)deli gibi temizlik yapıyorum. Evin her yerini döküyorum. Eşim çıdırmak üzere ona dayaptırıyprum çünkü.
3)ina may gasgin in doğuma hazırlık rehberi kitabı geçti elime. Okuduğum en güzel kitap bu konuda. Dönüp dönüp okuyorum.keşke daha önce geçseymiş elime.
4)günlük rutin olarak yürüyüş, perine masajı, sıcak duş, biraz squat, biraz bacak açma hareketi, nefes egzersizleri ve aklıma geldikçe gevşeme yapmaya çalışıyorum. Bakalım nasıl etki edecek.
Benden haberler böyle. Umarıö her şey herkes için umduğundan daha güzel olur selam ediyorum.
Gerçekten merak ettik canım uzun süre artık umudu kesmiştik ki sen yazdın insan merak ediyor kötü bişey olmasında eşleride üzmemek lazım :) bende 37 haftaya girdim herşeyi hazır ama çantaya yerleştirmedim evde detaylı temizlik yapılmadı gerçi benim sezeryan olcak pztrsi duruma göre hızlanır ım Çoğu arkadaş bebeğine kavuştu Allah inşallah bizlerede nasip eder kucağımıza almayı baya azaldık :)Defalarca etiketleyip sormuşsunz, endişenlenmişsiniz,merak etmişsiniz.. çok ama çok duygulandım.. çok mahcubum.çok teşekkür ediyorum.. buranın çok farklı bir sıcaklığı var... ne desem kifayetsiz.
Tekrardan teşekkür ediyorum.
Biraz kendimden bahsedecek olursam
1)hazırlıklarım hala bitmedi. Hastanr çantamı bile daha koymadım bebeğin eşyalarını katlayıp dolabına yerleştirmedim desem hepiniz bana kızarsınız. Zamanı var zamanı var derken 37.hafta dolunca beni telaş aldı . Dğn bugğn yıkadım pakladım. Yarı n hepsini kuracağım.
2)deli gibi temizlik yapıyorum. Evin her yerini döküyorum. Eşim çıdırmak üzere ona dayaptırıyprum çünkü.
3)ina may gasgin in doğuma hazırlık rehberi kitabı geçti elime. Okuduğum en güzel kitap bu konuda. Dönüp dönüp okuyorum.keşke daha önce geçseymiş elime.
4)günlük rutin olarak yürüyüş, perine masajı, sıcak duş, biraz squat, biraz bacak açma hareketi, nefes egzersizleri ve aklıma geldikçe gevşeme yapmaya çalışıyorum. Bakalım nasıl etki edecek.
Benden haberler böyle. Umarıö her şey herkes için umduğundan daha güzel olur selam ediyorum.
Her an yazıcaksın diye bekliyorum doguma gitmeni her girmemde bi bakıyorum normal burdasın canım:))Aman canım mayallah sen ve Bebek iyisin ya biz çok merak ettik daha kontrollü kullanıp hep aramızda ol inşallah. Squat bende yapayım deniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?