2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
F Forass Denizatidenizyildizi insallah bidaha yasamayız o agrıyı kızlar normal dogum isteyip duran ben o agrıdan sonra esime dedim ki dogum agrısı boyle birseyse ben normal yapamam anladım dedim aklım cıktı bebegımmde bi tekmeler bi bolgesel kasılmalar o da gerildi beni de gerdi

Nasil sevinndim iyi olmana canimm siz iyi olunda girmesende olurr

Ay evet ya aynısını dedim bnde eşime. Oda doktor sezeryan diyo sen ısrar ediyosun normal diye diyo :)

Cnm annesutu sariligi die bisey varmis benim bebgimdede cikti ama deger cok degil die doktor onemsemedi bi haftaya normal rengine dommezse tekrar getir dedi neyseki gerek kalmadi gecmeye basladi cok.az kaldi gozlerinde ont baktim anne sutu sariligi bi zman sonra tavan yapiyormus seninde oyle olabilirmi ozellikle anne sutundeki billirium mu ne oyle bi madde yapiyormus cozumu ya isik tedavisi yada birgun komple anne sutu kesiliyormus mama veriliyormus deger birden dusuyormus ve birdaha cikmiyormus ertesi gun sute devammis bi oylemi denesen yada kac ml veriyirsun sutunu ne kadarlik oldu bebegin benimki 16 gunluk oldu 70 cc iciyor anca doyuyor verdigin sutun miktarimi yetmiyor acaba

Ben osmaniye/bahce de oturuyorum canim ilcedeyim. Osmaniyedeki tum ozelleri aradim yok cocuk doktoru yok. Hic mi dogum olmuyor anlamiyorum ki. Acile gelin onemli birsey olursa cagiririz dediler boyle sacma sapan bi durumun icindeyim yani anlayacaginiz

Canim cok sagol ilgilenip yazdign icin oncelikle bugun 7.gunumuz her saat basi 25 ml sut veriyorum bazen de 50 ml veriyorum. Cikani veriyorum valla dun geceden beri uyumadik biraz emzirmeyi denedik. Gozleri hala sari ve sutun az oldugu zaman mama da veriyorum yeter ki ac kalmasin biraz da iri bebek cabuk sekeri duser diye dikkat etmeye calisiyorum

canım sarılık 7-8. günde pik yapıyor yani en yüksek değer. 25 ml çok az bence arada mama takviyesi yap. ne kadar sovı alıp çişini yaparsa o kadar çabuk düşer. mama vermekten korkma bi sürelik sonuçta

Her saat basi vericegine birlestirip iki saatte bir ver canim.en azindan tam.doymus olur birkerede 50 iciyorsa demekki iki saatte bir oyle beslenmesi lazm bende cikani veriyorum iki saatte bi anca 30 40 cc cikiyor bir mama bir anne sutu seklinde gidiyorum ugrastiriyor ama hersey onlar icin cokta aglama olan sutundr gider soyle dusun bi gece isin tedavisiyle gecicek bisey allah dermansiz dert vermesin

Strestende ağrılar gider tabi zamanı geldiğinde kimse tutamaz gününü kendi belirliyor bebiş inşallah en yakın zamanda kavuşursun beklemek çok zor artık
Artık üstüne düşürmemeye çalışıyorum ama gece sancıdan uyuyamıyorum sabaha bişi kalmıyor

Çocuk hastanesi yok mu canım orada nöbetçi çocuk doktoru hatta yenidoğan doktoru oluyor. Sık sık emzirme dışında yapabileceğin bir şey yok. Bir an önce geçer inşallah

Aynen yusufseyma sen ve ben arka arkaya gunlerimiz. Her gece uyurken sabah sancilarim olsun diye uyuyorum her lavaboya gittiğimde nişan gelmismidir diye bakıyorum yok yok. Sadece agrilarim var kemiklerim kırılıyor.
Canım valla benim dün düzenli giren sancılar bile var ama tık yok yani kontrolün ne zaman saglıkla hepimiz kucagımıza alınız inşallah

Ben doğum yaptığım gün acayip halsizdim ve soğuk soğuk ter döküyordum. Hiç sancım olmamıştı. Sonra kanamam oldu. Ama herkesin farklı gelişiyor burada okuduğumuz kadarıyla.

Mesajları hiç

seyyav o lekelenmeler sümüksü jelle karısmaya baslamıstı bnm

ağrıya dayanamadım 10 dk da.bir şiddetli ağrı girdi adet gibi cnm o ağrı gelirse mutlaka anlarsın
Canım benimde ölle geldi sümaksü jel akıntı ile birlikte gece Ağrı'mda çoktu ama artık yavaş yavaş normal doğum yapacağıma dair inancım gidiyor. Kafesini kanala sokar inşallah

Canım valla benim dün düzenli giren sancılar bile var ama tık yok yani kontrolün ne zaman saglıkla hepimiz kucagımıza alınız inşallah
Canım salı günü kontrolum. Günüm doluyor hem. Nerdeyse sezeryan isticem. Bebegimin boynunda 2 tur kordon var korkuyorum bisi olcak diye. Doktorum kordon konusunda sadece doğum anında bi sorun olursa müdahale ederiz dedi şimdilik kan akışı iyi dedi suyu da iyi.

Benim kızçe de aynı :) sürekli emmek istiyor iki göğsüm de yara olmuştu emzirmeyi bırakmadım ona rağmen yeni yeni geçiyor

Kızlar ya dudağımda uçuk çıkmış doğuma kadar geçer heralde ama ani doğum olursa da oğlumu öpemezsem diye korkuyorum. Uçuk kremi kullanabilir miyim acaba bilgisi olan var mı yada başına gelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…