- 6 Mart 2017
- 608
- 914
- 103
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.621
Ben bu sabah ilk defa çol şiddetli karın ve bel ağrısı yaşadım nefesim kesildi sanki çareyi Duşda buldum neyseki. Hemen geçti@missdincer doğum belirtisi varmı canım. Bende tık yok sanki hiç doğmayacakmış gibi geliyo benim kız
gözünaydın..allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin işalah!Merhaba kızlar bende cumartesi günü saat 8.40 da epidural sezeryan ile 2700 gram Ece bebeğimi aldım kucağıma . Bebeğim gayet sağlıklı görünüyor şükür doktorlar bir sıkıntı görünmüyor diyorlar. Sadece maalesef bebeğimin ayak orta parmağı biraz kısa ve tırnak yok. Galiba kesemdeki o gariplikten dolayı oluştu .Doktorlarda neden olduğunu net söyleyemiyor ama kese içinde yüzen yapılardan olabilir dediler,doktor çok önemsiz kozmetik bir durum dedi ilk çok canım sıkıldı ağladım doğumdan sonra öğrenince ama şimdi alıştım hatta minik parmaklım diye seviyorum . Buna şükür diyorum .O kadar güzelki Rabbime şükürler olsun pembe beyaz minicik bir prenses. Kucağıma alınca sanki dünya duruyor bırakmak istemiyorum .Allahım bebeklerimizi korusun. Doğurmayan arkadaşları da Rabbim sağlıkla bebeklerine kavuştursun.
Hayırlısı olsun canım doktor ne kadar bekleme süresi verdiBende kontrolden geliyorum simdi 4 kilo olmus kizim kanala bile girmemis acilma yok canim cok sıkıldı sezeyandan korkuyorum kesin sezeryan olucam bu gidisle
evet canm benim de oglan kiraz cekirdekli kemer nasil yapiliyo kiGünaydın canım. Tecrübe ile ne ilgisi var. Popoyu silmek için ayakları kaldırdın mı tamam olanlar oluyor.Biogaia damla bizde baya işe yaradı. Tavsiye ederim. Sancı geldiğinde kiraz çekirdekli gaz kemeri uyguluyorum sancısı biraz geçince de karnına ayak tabanına zeytinyağı ile masaj. Hergün aynı saatlerde de damlası. Ben de kimyon çayı içiyorum. Senin oğlun vardı değil mi? Oğlanlar daha gazlı oluyormuş.
Bende kontrolden geliyorum simdi 4 kilo olmus kizim kanala bile girmemis acilma yok canim cok sıkıldı sezeyandan korkuyorum kesin sezeryan olucam bu gidisle
canm dr sormdn mi aliyosnzyeni damla işe yararsa adını veririm size de
Evet ilk cocuk doguramazsin demedi simdilik beklemedeyiz kasilma var bu kasilmalarla belki kanala girer dediMaşallah canım ilk çocuk mu, normal doğuma engel mi bu durum ne dedi çatı muayenende
Persembe tekrar bakicak net bisi demediHayırlısı olsun canım doktor ne kadar bekleme süresi verdi
Alas Benim de günde ortalama 10 kez oluyor kasılmalar bilmiyorum kanala girdi mi? Sen de durumlar nasıl ? Ben de özellikle akşam saatlerinde kasılma artıyor
Benim kasilmalarim hep vardi zaten 100lerde hemde ama ise yaramiyo sanirim
Alas Benim de günde ortalama 10 kez oluyor kasılmalar bilmiyorum kanala girdi mi? Sen de durumlar nasıl ? Ben de özellikle akşam saatlerinde kasılma artıyor
Aynen 100 çıkıyor bi bakayim sağolasın.Nst sancısı mı 100 çıkıyorAllah allah bi tane video var doğumu kolaylastırmak için egezersizler diye
burda işte kanala girmesi için yapılması gereken egzersiz vs var sabah yaptım ben akşam da yapacağım. Bi denesen belki işe yarar
Canım merdiven in çık sürekliBende kontrolden geliyorum simdi 4 kilo olmus kizim kanala bile girmemis acilma yok canim cok sıkıldı sezeyandan korkuyorum kesin sezeryan olucam bu gidisle
Bendi sancı falanda çıkmıyor canım. Bakalım bana he dicek yazarım buraya diğer yandanda kilolar artıyor dogum zorlaşıyorEvet ilk cocuk doguramazsin demedi simdilik beklemedeyiz kasilma var bu kasilmalarla belki kanala girer dedi
Persembe tekrar bakicak net bisi demedi
Bendi sancı falanda çıkmıyor canım. Bakalım bana he dicek yazarım buraya diğer yandanda kilolar artıyor dogum zorlaşıyor
artık vakit de geçmiyor sürekli kendimi dinlemekten bakalım hangimiz önce gidicez doğumaBen bu sabah ilk defa çol şiddetli karın ve bel ağrısı yaşadım nefesim kesildi sanki çareyi Duşda buldum neyseki. Hemen geçti
Dun benim sancilar nstde 15-20lerdeydi ama bebek kanala girmis canim.Sancı olması için kaç çıkması gerekiyor ? En son 10 gün önce girmiştim 20 lerdeydi
Dun benim sancilar nstde 15-20lerdeydi ama bebek kanala girmis canim.
Doktor dun anlamama sasirdi cunku saglam sanci cekmis olman hissetmis olman lazim dedi ama ben hissetmedim farkinda degildim. Kanala girmis diyince ben de sasirdim. Ama karnimda belirgin bir inme yok.O zaman çok da sancıyla ilgili değil bebeğin kana girmesi, peki göbeğin çok aşağıda mı? Sen anlamış mıydın girdiğini kanala.
Doktor dun anlamama sasirdi cunku saglam sanci cekmis olman hissetmis olman lazim dedi ama ben hissetmedim farkinda degildim. Kanala girmis diyince ben de sasirdim. Ama karnimda belirgin bir inme yok.
Kız toplamda 8kılo mu aldın? Bravo valla ben 12 kılodayım suanbenim 2 ile 4.5 arası çıkıyo. Tam olarak aö kalmadığım için anlayamıyorum. 8 kg almıstm. Ama ksrnım 4 gün içinde çok büyük oranda indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?