2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
gözünaydın..allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin işalah!

evet canm benim de oglan kiraz cekirdekli kemer nasil yapiliyo ki

Alas Benim de günde ortalama 10 kez oluyor kasılmalar bilmiyorum kanala girdi mi? Sen de durumlar nasıl ? Ben de özellikle akşam saatlerinde kasılma artıyor

Benim kasilmalarim hep vardi zaten 100lerde hemde ama ise yaramiyo sanirim

Nst sancısı mı 100 çıkıyor Allah allah bi tane video var doğumu kolaylastırmak için egezersizler diye
burda işte kanala girmesi için yapılması gereken egzersiz vs var sabah yaptım ben akşam da yapacağım. Bi denesen belki işe yarar

Alas Benim de günde ortalama 10 kez oluyor kasılmalar bilmiyorum kanala girdi mi? Sen de durumlar nasıl ? Ben de özellikle akşam saatlerinde kasılma artıyor
Aynen 100 çıkıyor bi bakayim sağolasın.

Evet ilk cocuk doguramazsin demedi simdilik beklemedeyiz kasilma var bu kasilmalarla belki kanala girer dedi

Persembe tekrar bakicak net bisi demedi
Bendi sancı falanda çıkmıyor canım. Bakalım bana he dicek yazarım buraya diğer yandanda kilolar artıyor dogum zorlaşıyor

O zaman çok da sancıyla ilgili değil bebeğin kana girmesi, peki göbeğin çok aşağıda mı? Sen anlamış mıydın girdiğini kanala.
Doktor dun anlamama sasirdi cunku saglam sanci cekmis olman hissetmis olman lazim dedi ama ben hissetmedim farkinda degildim. Kanala girmis diyince ben de sasirdim. Ama karnimda belirgin bir inme yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…