- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.641
Bende 8 kilo aldım canım başta çok aldım son aylar hiç kilo almıyorum bende şaşırdım karnım da kücülüyor sanki dün hastaneye gitmesem korkucam suyu yok diyeKız toplamda 8kılo mu aldın? Bravo valla ben 12 kılodayım suan
Evde de oturulmuyo canım bende 10 yıl sonra ılk kez ayrıldım evde ıslerımı yapıyorum kendıme ıs cıkarıyorum dısarıdakı ıslerı hallediyorum. Aksama kadar yatıp dınleneyım olmadı hıc bos durulmuo gercektenherkese günaydın..
Bugun işte son günüm..15 yıldır o kadar alışmışım ki hergün işe gitmeye..bakalım evde nasıl geçecek vakit..
yok cnm doktor önerdi zatencanm dr sormdn mi aliyosnz
Hayırlı olsun bebegın canım saglıkla büyüsünMerhaba kızlar bende cumartesi günü saat 8.40 da epidural sezeryan ile 2700 gram Ece bebeğimi aldım kucağıma . Bebeğim gayet sağlıklı görünüyor şükür doktorlar bir sıkıntı görünmüyor diyorlar. Sadece maalesef bebeğimin ayak orta parmağı biraz kısa ve tırnak yok. Galiba kesemdeki o gariplikten dolayı oluştu .Doktorlarda neden olduğunu net söyleyemiyor ama kese içinde yüzen yapılardan olabilir dediler,doktor çok önemsiz kozmetik bir durum dedi ilk çok canım sıkıldı ağladım doğumdan sonra öğrenince ama şimdi alıştım hatta minik parmaklım diye seviyorum . Buna şükür diyorum .O kadar güzelki Rabbime şükürler olsun pembe beyaz minicik bir prenses. Kucağıma alınca sanki dünya duruyor bırakmak istemiyorum .Allahım bebeklerimizi korusun. Doğurmayan arkadaşları da Rabbim sağlıkla bebeklerine kavuştursun.
bir sekiz de benden:)Bende 8 kilo aldım canım başta çok aldım son aylar hiç kilo almıyorum bende şaşırdım karnım da kücülüyor sanki dün hastaneye gitmesem korkucam suyu yok diye
alıntı yapmayı unutmuşum , sana yazdım msjı tabi:)Kızlar kontrolumuz vardı bugün gecen haftaya göre ben hiç kılo almamısım aynı cıktım. Bebegım de bır haftada 170 gram almıs suan 3070 gramız. Suyumu iyiymiş sancımız da cıkmadı. Bıdaha pazartesı görüşelim dedi doktorum catı muayenesini de yaptık normal dogum için tüm sartlar uygun dedi. Catı muayenesinde doktor jel kullandı o biraz ise yaradı cok kısa süren bi işlemdi ama bi an nefes kesti. Haftaya yine acılmalara alttan bakıcaz dedi dogum esnasında da hep acılmaları ebeler bu sekılde kontrol ediyor olucak stress yapma dedi :) bebegımın bas capı bir hafta geriden cıktı bu esasen gelısımı ıcın bı sorun degıl hatta normal dogumda kafanınncok buyuk olmaması avantaj olur bebek cok zorlamamıs olur dedi. Bende hastanede dagıtılacak ıkramlıkları ve servıs malzemelerimi aldım eve geldim artık bayagı bi hazırız. Keyifleri geldiğinde bekliyoruz minnosları
İnşallah bebeğin sağ Şelim evine gelicek canım Allah büyük bence de iyi olacak her şey :)Ah canlarim benim saolun insallah. Allah büyük ne yazdiysa onu yasiyacagiz. Ama nedense bilen herkes ayni seyi söylüyor. Güçlü olucagim ki oglum da güçlü olsun. Insallah evime saglikla getirince bu sureci ani olarak rafa kaldiracagiz. Dualariniza ihtiyacimiz var teyzelerimiz
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın canım meleğine kavuştun :)Merhaba kızlar bende cumartesi günü saat 8.40 da epidural sezeryan ile 2700 gram Ece bebeğimi aldım kucağıma . Bebeğim gayet sağlıklı görünüyor şükür doktorlar bir sıkıntı görünmüyor diyorlar. Sadece maalesef bebeğimin ayak orta parmağı biraz kısa ve tırnak yok. Galiba kesemdeki o gariplikten dolayı oluştu .Doktorlarda neden olduğunu net söyleyemiyor ama kese içinde yüzen yapılardan olabilir dediler,doktor çok önemsiz kozmetik bir durum dedi ilk çok canım sıkıldı ağladım doğumdan sonra öğrenince ama şimdi alıştım hatta minik parmaklım diye seviyorum . Buna şükür diyorum .O kadar güzelki Rabbime şükürler olsun pembe beyaz minicik bir prenses. Kucağıma alınca sanki dünya duruyor bırakmak istemiyorum .Allahım bebeklerimizi korusun. Doğurmayan arkadaşları da Rabbim sağlıkla bebeklerine kavuştursun.
Merhaba kızlar bende cumartesi günü saat 8.40 da epidural sezeryan ile 2700 gram Ece bebeğimi aldım kucağıma . Bebeğim gayet sağlıklı görünüyor şükür doktorlar bir sıkıntı görünmüyor diyorlar. Sadece maalesef bebeğimin ayak orta parmağı biraz kısa ve tırnak yok. Galiba kesemdeki o gariplikten dolayı oluştu .Doktorlarda neden olduğunu net söyleyemiyor ama kese içinde yüzen yapılardan olabilir dediler,doktor çok önemsiz kozmetik bir durum dedi ilk çok canım sıkıldı ağladım doğumdan sonra öğrenince ama şimdi alıştım hatta minik parmaklım diye seviyorum . Buna şükür diyorum .O kadar güzelki Rabbime şükürler olsun pembe beyaz minicik bir prenses. Kucağıma alınca sanki dünya duruyor bırakmak istemiyorum .Allahım bebeklerimizi korusun. Doğurmayan arkadaşları da Rabbim sağlıkla bebeklerine kavuştursun.
MaşaAllah Allah analı babalı büyütsün canım, hayırlı sağlıklı ömrü olsun inşaAllah.Merhaba kızlar bende cumartesi günü saat 8.40 da epidural sezeryan ile 2700 gram Ece bebeğimi aldım kucağıma . Bebeğim gayet sağlıklı görünüyor şükür doktorlar bir sıkıntı görünmüyor diyorlar. Sadece maalesef bebeğimin ayak orta parmağı biraz kısa ve tırnak yok. Galiba kesemdeki o gariplikten dolayı oluştu .Doktorlarda neden olduğunu net söyleyemiyor ama kese içinde yüzen yapılardan olabilir dediler,doktor çok önemsiz kozmetik bir durum dedi ilk çok canım sıkıldı ağladım doğumdan sonra öğrenince ama şimdi alıştım hatta minik parmaklım diye seviyorum . Buna şükür diyorum .O kadar güzelki Rabbime şükürler olsun pembe beyaz minicik bir prenses. Kucağıma alınca sanki dünya duruyor bırakmak istemiyorum .Allahım bebeklerimizi korusun. Doğurmayan arkadaşları da Rabbim sağlıkla bebeklerine kavuştursun.
Bende de dğn akşam belden başlayıp karnıma yayılan kasılma oldu. Masaya ellerimi dayadım kalçamı sallandırdım derin derin nefes aldım. Sonrada duşa girdim rahatladım. Bu zamana kadar hep karnımda oluyordu. Bakalım devamı nasıl gelecek.Ben bu sabah ilk defa çol şiddetli karın ve bel ağrısı yaşadım nefesim kesildi sanki çareyi Duşda buldum neyseki. Hemen geçti
Canım ben doğuma giderken 6 cm açılmam olmasına rağmen nts sancim cikmadiDoktor dun anlamama sasirdi cunku saglam sanci cekmis olman hissetmis olman lazim dedi ama ben hissetmedim farkinda degildim. Kanala girmis diyince ben de sasirdim. Ama karnimda belirgin bir inme yok.
Canım ben bide normal doğum çok istiyorum ama bu arada bir gelen ağrılar beni çok korkutuyo. Napcam bilmiyorum cuma randevum var konuşcam biartık vakit de geçmiyor sürekli kendimi dinlemekten bakalım hangimiz önce gidicez doğuma
Oh kilosu da guzel bebisin. Benim biraz az geldi 2850 ama dogana kadar 3u bulur. Bir de iki doktor ve 2 ultrason insanin kafasini karıştırıyor. En son onceki doktorda 6sinda 3 cikmisti. Bunda 2850 diyince 5 gun sonra biraz moralim bozuldu qma her halükarda iyi.Kızlar kontrolumuz vardı bugün gecen haftaya göre ben hiç kılo almamısım aynı cıktım. Bebegım de bır haftada 170 gram almıs suan 3070 gramız. Suyumu iyiymiş sancımız da cıkmadı. Bıdaha pazartesı görüşelim dedi doktorum catı muayenesini de yaptık normal dogum için tüm sartlar uygun dedi. Catı muayenesinde doktor jel kullandı o biraz ise yaradı cok kısa süren bi işlemdi ama bi an nefes kesti. Haftaya yine acılmalara alttan bakıcaz dedi dogum esnasında da hep acılmaları ebeler bu sekılde kontrol ediyor olucak stress yapma dedi :) bebegımın bas capı bir hafta geriden cıktı bu esasen gelısımı ıcın bı sorun degıl hatta normal dogumda kafanınncok buyuk olmaması avantaj olur bebek cok zorlamamıs olur dedi. Bende hastanede dagıtılacak ıkramlıkları ve servıs malzemelerimi aldım eve geldim artık bayagı bi hazırız. Keyifleri geldiğinde bekliyoruz minnosları
Seninkide guzelmis canim. Normal dogum icin ne guzel bir durumCanım ben doğuma giderken 6 cm açılmam olmasına rağmen nts sancim cikmadi
Gözün aydın canım,evde vakit nasıl geçiyor ben anlamıyorum bile.hiç merak etmeherkese günaydın..
Bugun işte son günüm..15 yıldır o kadar alışmışım ki hergün işe gitmeye..bakalım evde nasıl geçecek vakit..
Canım doktora gittinmi seninde bi günün kalmış. Son günler gerçekten hiç zaman geçmiyobenım 2 gunum kaldı belırtı yok kaygılanmaya başladım neyse ki bugun randevum var görecegız ne dıyecek doktor
Gözünaydın canım..Allah analı bablı sağklıla sıhhatle büyütmeyi nasip etsinMerhaba kızlar bende cumartesi günü saat 8.40 da epidural sezeryan ile 2700 gram Ece bebeğimi aldım kucağıma . Bebeğim gayet sağlıklı görünüyor şükür doktorlar bir sıkıntı görünmüyor diyorlar. Sadece maalesef bebeğimin ayak orta parmağı biraz kısa ve tırnak yok. Galiba kesemdeki o gariplikten dolayı oluştu .Doktorlarda neden olduğunu net söyleyemiyor ama kese içinde yüzen yapılardan olabilir dediler,doktor çok önemsiz kozmetik bir durum dedi ilk çok canım sıkıldı ağladım doğumdan sonra öğrenince ama şimdi alıştım hatta minik parmaklım diye seviyorum . Buna şükür diyorum .O kadar güzelki Rabbime şükürler olsun pembe beyaz minicik bir prenses. Kucağıma alınca sanki dünya duruyor bırakmak istemiyorum .Allahım bebeklerimizi korusun. Doğurmayan arkadaşları da Rabbim sağlıkla bebeklerine kavuştursun.
Merhaba kızlar bende cumartesi günü saat 8.40 da epidural sezeryan ile 2700 gram Ece bebeğimi aldım kucağıma . Bebeğim gayet sağlıklı görünüyor şükür doktorlar bir sıkıntı görünmüyor diyorlar. Sadece maalesef bebeğimin ayak orta parmağı biraz kısa ve tırnak yok. Galiba kesemdeki o gariplikten dolayı oluştu .Doktorlarda neden olduğunu net söyleyemiyor ama kese içinde yüzen yapılardan olabilir dediler,doktor çok önemsiz kozmetik bir durum dedi ilk çok canım sıkıldı ağladım doğumdan sonra öğrenince ama şimdi alıştım hatta minik parmaklım diye seviyorum . Buna şükür diyorum .O kadar güzelki Rabbime şükürler olsun pembe beyaz minicik bir prenses. Kucağıma alınca sanki dünya duruyor bırakmak istemiyorum .Allahım bebeklerimizi korusun. Doğurmayan arkadaşları da Rabbim sağlıkla bebeklerine kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?