2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
herkese günaydın..
Bugun işte son günüm..15 yıldır o kadar alışmışım ki hergün işe gitmeye..bakalım evde nasıl geçecek vakit..
Evde de oturulmuyo canım bende 10 yıl sonra ılk kez ayrıldım evde ıslerımı yapıyorum kendıme ıs cıkarıyorum dısarıdakı ıslerı hallediyorum. Aksama kadar yatıp dınleneyım olmadı hıc bos durulmuo gercekten

Hayırlı olsun bebegın canım saglıkla büyüsün Sütün geldi mi hemen emiyormu bebişin

Kızlar kontrolumuz vardı bugün gecen haftaya göre ben hiç kılo almamısım aynı cıktım. Bebegım de bır haftada 170 gram almıs suan 3070 gramız. Suyumu iyiymiş sancımız da cıkmadı. Bıdaha pazartesı görüşelim dedi doktorum catı muayenesini de yaptık normal dogum için tüm sartlar uygun dedi. Catı muayenesinde doktor jel kullandı o biraz ise yaradı cok kısa süren bi işlemdi ama bi an nefes kesti. Haftaya yine acılmalara alttan bakıcaz dedi dogum esnasında da hep acılmaları ebeler bu sekılde kontrol ediyor olucak stress yapma dedi :) bebegımın bas capı bir hafta geriden cıktı bu esasen gelısımı ıcın bı sorun degıl hatta normal dogumda kafanınncok buyuk olmaması avantaj olur bebek cok zorlamamıs olur dedi. Bende hastanede dagıtılacak ıkramlıkları ve servıs malzemelerimi aldım eve geldim artık bayagı bi hazırız. Keyifleri geldiğinde bekliyoruz minnosları

alıntı yapmayı unutmuşum , sana yazdım msjı tabi:)

İnşallah bebeğin sağ Şelim evine gelicek canım Allah büyük bence de iyi olacak her şey :)

Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın canım meleğine kavuştun :)

Canım tebrikler maşallah. Sağlıcakla bğyüsün bebişin inşallah. Bu kadarla geçmiş olsun bilemiyoruz ama daha büyük nelerden korumuştur Rabbim bebeğini. Zamanla düzelir pembe beyaz prenses :)

MaşaAllah Allah analı babalı büyütsün canım, hayırlı sağlıklı ömrü olsun inşaAllah.
Sezaryenin neden bu kadar erken oldu. Sanırım 37bitimi yapılmış

Ben bu sabah ilk defa çol şiddetli karın ve bel ağrısı yaşadım nefesim kesildi sanki çareyi Duşda buldum neyseki. Hemen geçti
Bende de dğn akşam belden başlayıp karnıma yayılan kasılma oldu. Masaya ellerimi dayadım kalçamı sallandırdım derin derin nefes aldım. Sonrada duşa girdim rahatladım. Bu zamana kadar hep karnımda oluyordu. Bakalım devamı nasıl gelecek.

Doktor dun anlamama sasirdi cunku saglam sanci cekmis olman hissetmis olman lazim dedi ama ben hissetmedim farkinda degildim. Kanala girmis diyince ben de sasirdim. Ama karnimda belirgin bir inme yok.
Canım ben doğuma giderken 6 cm açılmam olmasına rağmen nts sancim cikmadi

Oh kilosu da guzel bebisin. Benim biraz az geldi 2850 ama dogana kadar 3u bulur. Bir de iki doktor ve 2 ultrason insanin kafasini karıştırıyor. En son onceki doktorda 6sinda 3 cikmisti. Bunda 2850 diyince 5 gun sonra biraz moralim bozuldu qma her halükarda iyi.

Canım ben doğuma giderken 6 cm açılmam olmasına rağmen nts sancim cikmadi
Seninkide guzelmis canim. Normal dogum icin ne guzel bir durum

Gözünaydın canım..Allah analı bablı sağklıla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin

Gozunuz aydin cnm allah anali babali buyutsun allah bet3rinden saklasin daha onemli birseyi yokya varsin bi parmagi kisa.oluversin cani sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…