- 9 Temmuz 2008
- 1.876
- 2.539
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.781
Teşekkür ederiz teyzesiGözün aydın canım. Minik parmağından öperim kızını.Güle güle büyüt bebeğini
benım kasılmalarım da ortalama 20 dakika ama düzensiz bazen 19 bazen 23...vs bu şekildeBende sanki hiç sancılar gelmicek gibi. Sadece bi haftadır arada adet agrıları oluyo hatta kasılmada ama devamlılığı yok(
kızlar doktoruma deneyimlerinize göre doğumum kolay olacak mı fikriniz ne diye sordum bakmam lazım muayene edeceğim dedi . çatı muayenesi ni kastetti değil mi ?
açıklık var mı diye parmakla bakıyor ya çatı muayenesi de aynısı mı ?
Evet catı muaynesini bana o şekilde yapmışlardır. Açıklık var mı hiç sende.
Birde Kasılma karnının ortada toplanması şeklinde oluyor dimi. Benm gün içinde cok fazla oluyor ama dayanılmaz degil yalancı sanırım bunlar bayadır oluyor cunku
Evet canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Evet hemen farkedilmesi iyi oldu, anne karnında gelişimi duran Bebek kakasını yapabiliyormuş bu da çok tehlikeli bir şey sonuçta. İnşallah sağ Salim kavuşurum kızıma.
Evet benim doktorum da bebeği ve seni tehlikeye atma riskimiz yok dedi. Yine de Bebeğin ve senin rahatın için elimden geleni yapacağım dedi. Hemen kucağına verip emzirmeni sağlayacağım, kordonunu kan atımı bitince klempleyeceğim, karnından çıkarır çıkarmaz kucağına yatıracağım vs dedi.
Normal doğumu Ne kadar çok istesem de önemli olan bebeğimin sağlığı. Doktordan çıkınca doğru Hakan Çoker in muayenehanesine gittik Keşkesiz Doğum merkezine, ama Hakan bey doğumdaymış. Sonra düşündüm kendi Doktoruma da güveniyorum. Zaten o da doğal Doğum yanlısı birisi. Ben de onun kararını uygulamaya karar verdim. İnşallah bebeğime sağlıkla kavuşurum.
Makat geliş olsa yine iyi dedi doktor, benim rahim ağzında bebeğin kordonu ve ayakları duruyor. Suyum gelse kordon da su ile birlikte rahim ağzından dışarı çıkıp sıkışabilir ve Bebeğe oksijen gitmeyebilir dedi. Allah korusun kalıcı hasara sebep olabilir dedi. 39 haftam da dolduğu için daha fazla beklemek istemiyor ve sezaryen ile almak istiyor. Dediğin gibi önemli olan bebeğime sağ Salim kavuşmak.
ilk bebek olunca sonra ki duygular henüz yabancı ya o yüzdenİnan benim de ayni..9 aydir bic gecmeyen mide sikintisi ve hergun igne..cok agladigim gun oldu ama yine de bitecegine yakn huzunleniyorum...sanki dogunca ayiracaklar gibi benden..tum zorluguna ragmen icimde oldugunu bilmek,onu hissetmek hosuma gidiyor..sonra gobegime elimi atinca bos gelicek gibi..tabi ki sonrasi daha muhtesem bir duygudur da ..iste hamilelik psikolojisi..sona yaklastikca duygular iyice karisik..heyecan,korku,ozlem,endise..:)
ben geceleri hep sırt üstü yatıyorum başka şekilde yatmak imkansız benim için. saga dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor. bebek rahat etmıyor ve tekmelıyor uykuda biile olsa uyanıyor.Merhaba, doktordan geldim. Nst de 30a cikiyor sancim. Sirt ustu 1 dk bile kalsam bebege giden kan akisi bozuluyormus
Dr once sezeryan gibi konustu. Cati muayanesi yapti catin iyiymis firt diye dogurursun sen dedi. Sana suni sanci veremeyiz dogumun kendiliginden baslamasi gerek. Sanci ve acilma olduktan sonra son dk da catala aliriz. normal olur dedi. Açılmam yokmus kanala da girmemis, kizim 3300 olmus. Bol hareket dedi
maaşallah canım minnoşunaMerhaba, doktordan geldim. Nst de 30a cikiyor sancim. Sirt ustu 1 dk bile kalsam bebege giden kan akisi bozuluyormus
Dr once sezeryan gibi konustu. Cati muayanesi yapti catin iyiymis firt diye dogurursun sen dedi. Sana suni sanci veremeyiz dogumun kendiliginden baslamasi gerek. Sanci ve acilma olduktan sonra son dk da catala aliriz. normal olur dedi. Açılmam yokmus kanala da girmemis, kizim 3300 olmus. Bol hareket dedi
bel sırt karın ve bacaklara doğru yayılıyor diyordu kızlarKızlar doğum sancısında karın komple ağrır mi? Yani ayaklarininin bulundugu yer mesela?
rahimde incelmemi başladı acaba. ben de de öyle oldu doktor incelme başlamış dediKizlar gunaydin. Dun gece baya agrim oldu ama ne ağrısı çözemedim. Sertlesme kasilma gibi gelmedi. Sanki genital bolgeme bicak saplaniyor gibi. Pes pese agrilar girdi. Dogurcam diye korkuyorum. Sonra gecmis uyumusum. Bu kasilma mi acaba?
ben geceleri hep sırt üstü yatıyorum başka şekilde yatmak imkansız benim için. saga dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor. bebek rahat etmıyor ve tekmelıyor uykuda biile olsa uyanıyor.
Ya benim yaklaşık 1 saattir ağrım var. Belim karnım arasında. Ve nereye vurduğunu hissedemiyorum. Hep var ağrı ama bazen siddetli oluyobel sırt karın ve bacaklara doğru yayılıyor diyordu kızlar
maaşallah canım minnoşuna
çatı muayenesi nasıl yapıldı ?
olmaz canım sıkıntı kontro altında olacaksın ya korkma o riskler hepimiz için var belli mi olurBen sirt ustu yatinca 3 dk icinde bayılırım muhtemelen tansiyon 1 dk da 6ya 3e dusuyor zaten yatamiyorum. Ins dogumumda skinti olusturmaz
Ayy hadi inşallah bari sen doğur.Ya benim yaklaşık 1 saattir ağrım var. Belim karnım arasında. Ve nereye vurduğunu hissedemiyorum. Hep var ağrı ama bazen siddetli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?