2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ben az giydiriyorum sanırım. atlet üstüne tulum giydiriyorum üstüne de penye battaniye çrtüyorum

Benim de sütüm çok canım hatta taşıyor baya ama beslemiyor
canım son süte ulaşamıyor olabilir. süt memede bekledikçe yağlı /besleyiici sğt arkaya şekerli sulu kısmı meme ucuna doğru birikiyormuş. eğee bebeğin az eöip bıraıyprsa o son süte ulaşamıyorsa ondan besleyici olmamış olabilir. bir göğsğn iyice boşaldığından emin ol bu yüzden

Benim de sütüm çok canım hatta taşıyor baya ama beslemiyor
eğer kakası yeşil ve cıvıksa /suluysa o son sütü alamıyor anlamındaymış. yani ben böyle okudum.
buna bi dikkat et canım. yoksa sütün emin ol besleyicidir.stres yapmamaya çalış birde

canm bizmde omuzda kalmak orda uyumak istiyo ama sab gz damlsi bize ii geldi
Ben 3 gecedir uykusuzum bir de belim ağrıyor ki ağlıyorum acımdan. Bugün gittik 4moms aldık mamaro inşallah işe yarar kılıfını yıkıyorum şimdi. Artık dinlenmek istiyorum, göğüslerime boş çünkü her ağladığında memede

Benim yatıp kalkarken ve eğilmede falan hala sızlıyor.estetik dikişti dün dikişlerim alındı,bugün daha iyi hissediyorum.ben evde ev işi falan yepmıyorum annem yanımda herşeye o ve eşim koşturuyor.
yengem de sezeryan olmuştu,lohusalığım geçince tüm şikayetlerin geçer diyor.

Ya benim bebegm dun aksmdn beri pek emmiyo ama uykusu gayet güzel uyuyosa tok mudur acaba ac olsaydi uyumazdi dimi tecrubeli anneler lutfen bsy deyin ya cok üzgunm neden cok emmedigi halde saatlerce uyuyo

Ya benim bebegm dun aksmdn beri pek emmiyo ama uykusu gayet güzel uyuyosa tok mudur acaba ac olsaydi uyumazdi dimi tecrubeli anneler lutfen bsy deyin ya cok üzgunm neden cok emmedigi halde saatlerce uyuyo
canım benimkide uyuyor ama çok kilo almıyor malesef kontrolde anlaşılır ama çok aç kalsa ağlar bence. doyuylrdur mutlaka ama kilo olarak nişey diyemiyorum

Benim de ilk zamanlar öyleydi. Aynen başta biraz sağ öyle ver. Bide ben humana çayı kesmiştim. O da çok süt yapıyordu
Bende hemen kestim canım o fena yapıyor gercekten. Memedekı ılk sut sudan zengın, son sut ıse yagdan zengınmıs ya ılk sutu pompa ıle sagınca bebegım onu hıc almamıs oluyor oyuzden de tereddut edıyorum ama mecbur bıraz sagıp oyle verıyorum yoksa kanalları acamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…