- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.141
Kıyafetlerini iki kat giydiriyorum,üstüne de penye battaniye örtüyorum.oda sıcaklığı da 24-25 derece.Kızlar gece yatarken Bebeğinizin üstüne ne örtüyor sunuz yorgan mi battaniye mi
Ben de kalkanı kullanıyorum ama illa mememi açıkta bırakıyorum daha iyi geliyor:)canım aventin göğüs kalkanını kullanıyorum hava aldırıyot göğüslere açıkta bırakmana gerek kalmaz çok memnunum. O olmasa napardım bilmem
İnşallah canim kızımda biraz zor tutuyor ilk etapta ben biraz elimle tutuyorum emmeye başlayınca bırakıyorumAynısından almışız,uyumasına yakın vereyim bir de.inşallah emer
Sabaha karşı ev biraz soguyor o yüzden yorgan mi ortsem diye düşündüm canımKıyafetlerini iki kat giydiriyorum,üstüne de penye battaniye örtüyorum.oda sıcaklığı da 24-25 derece.
canım son süte ulaşamıyor olabilir. süt memede bekledikçe yağlı /besleyiici sğt arkaya şekerli sulu kısmı meme ucuna doğru birikiyormuş. eğee bebeğin az eöip bıraıyprsa o son süte ulaşamıyorsa ondan besleyici olmamış olabilir. bir göğsğn iyice boşaldığından emin ol bu yüzdenBenim de sütüm çok canım hatta taşıyor baya ama beslemiyor
eğer kakası yeşil ve cıvıksa /suluysa o son sütü alamıyor anlamındaymış. yani ben böyle okudum.Benim de sütüm çok canım hatta taşıyor baya ama beslemiyor
Cnim bnimkide 18 eylül erkek 38+2 ismimizde Arden :)@iiz canım senin doğum ne zamandı onu da ekliyim tabloya
Dun geceden beri aguline ve biogai kullandim ilk kez 5 saat uyudu oglumgaz olayına çözüm bulabilen oldu mu kızlar
Meme ucunu agzinin kenarinda gezdir kendi kavrasin. Ben oyle yapiyorum guzel aliyor bi ddne istersenHerkese hayırlı cumalar. Ben emzirirken memeyi tutturmakta zorlanıyorum. Bazen çok güzel hemen kavrıyor bazense benim zorlamamla kavrıyor sizin de öyle oluyor mu?
Battaniye ortuyorum besigin ustunude battaniyeyle kapatiyorum gigsune kadar . Bas tarafinada yine battaniyeyle ustten kapatiyorum yuzune dusmeyecek sekilde gece sapka takmiyorum soguk girmiyor.Kızlar gece yatarken Bebeğinizin üstüne ne örtüyor sunuz yorgan mi battaniye mi
ne güzel bi isim anlamı ne?Cnim bnimkide 18 eylül erkek 38+2 ismimizde Arden :)
Benimde sütüm cok fazla ama bi haftada hiç kilo almamis doymasa aglar diyorum ama doysa da kilo alirdi bilemiyorumBenim de sütüm çok canım hatta taşıyor baya ama beslemiyor
Ben 3 gecedir uykusuzum bir de belim ağrıyor ki ağlıyorum acımdan. Bugün gittik 4moms aldık mamaro inşallah işe yarar kılıfını yıkıyorum şimdi. Artık dinlenmek istiyorum, göğüslerime boş çünkü her ağladığında memedecanm bizmde omuzda kalmak orda uyumak istiyo ama sab gz damlsi bize ii geldi
Benim yatıp kalkarken ve eğilmede falan hala sızlıyor.estetik dikişti dün dikişlerim alındı,bugün daha iyi hissediyorum.ben evde ev işi falan yepmıyorum annem yanımda herşeye o ve eşim koşturuyor.Kızlar biz 3 haftalik olduk ama benim karnım dikiş yerlerim Afedersiniz vajinamda üstü hala ağrıyor özellikle sağ tarafmda hissizlik devam ediyor sizde de varmı bi de hangi kan ilacını kullanıyorsunuz bana dr vermedi ama kanım düşük hissediyorum çok halsizim
canım benimkide uyuyor ama çok kilo almıyor malesefYa benim bebegm dun aksmdn beri pek emmiyo ama uykusu gayet güzel uyuyosa tok mudur acaba ac olsaydi uyumazdi dimitecrubeli anneler lutfen bsy deyin ya cok üzgunm neden cok emmedigi halde saatlerce uyuyo
Bende hemen kestim canım o fena yapıyor gercekten. Memedekı ılk sut sudan zengın, son sut ıse yagdan zengınmıs ya ılk sutu pompa ıle sagınca bebegım onu hıc almamıs oluyor oyuzden de tereddut edıyorum ama mecbur bıraz sagıp oyle verıyorum yoksa kanalları acamıyorBenim de ilk zamanlar öyleydi. Aynen başta biraz sağ öyle ver. Bide ben humana çayı kesmiştim. O da çok süt yapıyordu
Cok sanslısın canım bu ck buyuk bi rhatsızlık verıo cunkuahh canım keşke öyle olsa da bi yorum yapsambenimkiler hep yumuş yumuş
valla ne biliyim iyi öi kötü müCok sanslısın canım bu ck buyuk bi rhatsızlık verıo cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?