- 27 Mart 2017
- 75
- 78
- 88
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.161
Ya benim bebegm dun aksmdn beri pek emmiyo ama uykusu gayet güzel uyuyosa tok mudur acaba ac olsaydi uyumazdi dimitecrubeli anneler lutfen bsy deyin ya cok üzgunm neden cok emmedigi halde saatlerce uyuyo
valla ne biliyim iyi öi kötü müben de sağıyorum en fazla 50-60 cc çıkıyor bi türlü artıramadım miktarı
Kızlar bebeği emziğe alıştırmak için emziğe gaz ilacı döküp verin o zaman alıyor ve uzun uzun emiyor emziği . Bana da doktor söyledi böyle yap diye . Çünkü 7/24 göğsümde bırakamıyorum emzik olarak kullanıyor seni dedi doktor . Biz bu şekilde emziğe alıştırdık. Her emziği attığında bir kaç damla gaz ilacı döktük verdik, bir müddet sonra alıştı . Ayrıca youtube da beyaz gürültü diye bir şey var onu açıp emZiği verince kendinden geçiyor uyuyor hemen :) rahatladım biraz şükür.
Tesekkurler cnımm. Allahın tarlası, bolluk bereket adalet prensi :)ne güzel bi isim anlamı ne?
cevap yaz canım olur mu? benim ki de az kilo alıyor 2 gündür aynı kiloda. ben eve bebek tartısı aldım hergün ölüçüyorum 2 gündür aynı kiloda aynı şekilde emiyor ama zaten sütüm azdı acaba besleyiciliği de mi yok çok üzülüyorumgaz bi yandan kilo almaması bi yandan...
Biz de sab simplex kullanıyoruz. Fayda ediyor. Yani yine oluyor ama en azından eskiye göre daha iyiAguline verdi bide biogia. Inanirmisin ilk defa dun gece 5 saat uyudu yavrumun nasil sancısı varmış
Cnim bana doktor üzüm kavun karpuz mandalina erik cok fazla gaz yaptigini soylediBol bol üzüm ye.Nerdeyse günde 1 kilo üzüm yiyorum.Ve sütüm artti.Humana falan hic kullanmadimda.Insallah sendede ise yarar. :)
Evet cnim o yuzden olabilir. Gucsuz olduklari icin hemen yoruluyolar. Devamlı cenesini burnunu ayaklarinin altını uyarman lazım. Bnim oglumda sarılıktı uykulu oluyolar bide oyuzden hep uyarıyodum anca oyle emiyoduMerhaba benim kızım 9 günlük sarılığı oldugu için sürekli emziriyorum. Salı günü sarilik degeri 16.3 tu ve bugün yine ölçtürdük 12 ye düşmüş allaha şükür. Ancak bu sure zarfında saat basi ya da yarim saatte bir sürekli emzirdim. Sadece 5 dk emiyor bizim ufaklik. Ancak bu durum beni bitiriyor. Cok yoruluyorum hic uyuyamiyorum. Sütüm de var. Hatta akiyor ama kızım sadece 5 dk maksimum 10 dk emiyor. Ayrica 2800 dogdu kızım dün baktık 2890kg olmuş. Sadece 5 dk emdiği için sütün yağlı kısmını alamiyor olabilir mi? Ne yapmam gerekiyor cok endişeleniyorum.
Cnim bana doktor üzüm kavun karpuz mandalina erik cok fazla gaz yaptigini soyledi
Bu 5 dk lik sureler uzar mi peki? Emme suresi az olduğu için maksimum 1 bucuk saat uyutuyorum. Korkuyorum cunku sarılığı artar diye.Evet cnim o yuzden olabilir. Gucsuz olduklari icin hemen yoruluyolar. Devamlı cenesini burnunu ayaklarinin altını uyarman lazım. Bnim oglumda sarılıktı uykulu oluyolar bide oyuzden hep uyarıyodum anca oyle emiyodu
canım doğumdan sonra ilk 10 günde bebeğin doğum kilosuna gelmesi beklenir. seninki ykalamış bence sıkıntı yok. biraz daha kilo kontrolü yap bence. bi de emerken uyandırmaya çalışMerhaba benim kızım 9 günlük sarılığı oldugu için sürekli emziriyorum. Salı günü sarilik degeri 16.3 tu ve bugün yine ölçtürdük 12 ye düşmüş allaha şükür. Ancak bu sure zarfında saat basi ya da yarim saatte bir sürekli emzirdim. Sadece 5 dk emiyor bizim ufaklik. Ancak bu durum beni bitiriyor. Cok yoruluyorum hic uyuyamiyorum. Sütüm de var. Hatta akiyor ama kızım sadece 5 dk maksimum 10 dk emiyor. Ayrica 2800 dogdu kızım dün baktık 2890kg olmuş. Sadece 5 dk emdiği için sütün yağlı kısmını alamiyor olabilir mi? Ne yapmam gerekiyor cok endişeleniyorum.
Keske sayfalari okumasaydin daha bebek dogmadan butun sorunlari ogrenmis oldun sayemizde :))
Canim ben yaklastirmiyorum yanina. Yanina geliyor tutma diyorum acikliyorum biraz bozuluyor sanki ama seveyim derken ya ezmeye calisiyor ya vuruyor. Oyuncaklarini firlatiyor. Oyle gel sev demekle olmuyor.Kızlar benım büyük kız küçüğün elini öpme bahanesıyle ısır sen ağlayacaktım nerdeyse yetısemıyoum iki çocuklular siz de durum ne çok üzülüyorum ıkısınede kendımede
Uzar tabi cnim. Cunku bizim sariligimiz gecti ama hala gıdığıyla burnuyla oynamasam hemencik uyuyo. Diger türlü 2 meme 1 saati buluyo cnim dene istersenBu 5 dk lik sureler uzar mi peki? Emme suresi az olduğu için maksimum 1 bucuk saat uyutuyorum. Korkuyorum cunku sarılığı artar diye.
Ya bende anlattım güzel güzel ama o da bebek anlamıyor ki sagolsun eşimle kayınvalıdem güya sevdiriyorlar kucağına veriyorlar falan çocukta ilk fırsatta kucağına almaya çalışıyor ne anlar çocuk seveyim derken eziyor sıkıyor ıkısınıde laf anlatamadım cıldırcamCanim ben yaklastirmiyorum yanina. Yanina geliyor tutma diyorum acikliyorum biraz bozuluyor sanki ama seveyim derken ya ezmeye calisiyor ya vuruyor. Oyuncaklarini firlatiyor. Oyle gel sev demekle olmuyor.
Sarılık olduğu zaman ben de çok sık emziriyordum. Dr bırakın çocuk biraz dinlensin uyusun 2 saat dedi. Emmesi için dinlenmesi de gerekiyor senin de dinlenmen gerekiyor. Ama 2 saati geçirmeMerhaba benim kızım 9 günlük sarılığı oldugu için sürekli emziriyorum. Salı günü sarilik degeri 16.3 tu ve bugün yine ölçtürdük 12 ye düşmüş allaha şükür. Ancak bu sure zarfında saat basi ya da yarim saatte bir sürekli emzirdim. Sadece 5 dk emiyor bizim ufaklik. Ancak bu durum beni bitiriyor. Cok yoruluyorum hic uyuyamiyorum. Sütüm de var. Hatta akiyor ama kızım sadece 5 dk maksimum 10 dk emiyor. Ayrica 2800 dogdu kızım dün baktık 2890kg olmuş. Sadece 5 dk emdiği için sütün yağlı kısmını alamiyor olabilir mi? Ne yapmam gerekiyor cok endişeleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?