2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ya benim bebegm dun aksmdn beri pek emmiyo ama uykusu gayet güzel uyuyosa tok mudur acaba ac olsaydi uyumazdi dimi tecrubeli anneler lutfen bsy deyin ya cok üzgunm neden cok emmedigi halde saatlerce uyuyo

Canım çok sıcaksa ev ondanda fazla uyuyo olabilir.3 saatten fazla uyursa ayaklarinin altina hafiften vur uykusu aralaninca emzir toksa cikartir zaten fazlasini sonra uyumaya devam eder.

Kızlar bebeği emziğe alıştırmak için emziğe gaz ilacı döküp verin o zaman alıyor ve uzun uzun emiyor emziği . Bana da doktor söyledi böyle yap diye . Çünkü 7/24 göğsümde bırakamıyorum emzik olarak kullanıyor seni dedi doktor . Biz bu şekilde emziğe alıştırdık. Her emziği attığında bir kaç damla gaz ilacı döktük verdik, bir müddet sonra alıştı . Ayrıca youtube da beyaz gürültü diye bir şey var onu açıp emZiği verince kendinden geçiyor uyuyor hemen :) rahatladım biraz şükür.

Bende cok az pudra sekerine batirip verdim.Bi kere oyle verdim sadece yetti.Emzik emdikce gaz sancilarida cidden cok siddetli olmamaya basladi.Emzik kurtariciymis gercektenn. :)

Benim bebeğimde 2 haftadır çok az kilo almış .Ultaason kan idrar tüm tetkikler yapıldı sebep yok . Halbuki beslenmesi iyi, sürekli emiyor . Sadecd çok kusuyor . Doktor şiddetli Reflü olabilir dedi . Sütü koyulaştırıcı bir mama verdi . Kusmayı engelleyici .

Anca girebildim cnm solgardan once iki gun sirf emzirdim kilo vermisti solgara gecen hafta persembe basladm yani tam bi hafta oldu 150 gr almis artis var yani senin anliycagin ama genede yeterli olmamis en az 210.almasi lazmdi dedi ebe 3 gun daha dene diyor ama bilmiyorm uc gun daha cocuk tam doymadan oyalayabilecekmiyim pes ettim edicem her emzirmeden sonra 30 cc versem.yeter die dusunuyorum ama daha tam kararimi vermedim

Kızlar benım büyük kız küçüğün elini öpme bahanesıyle ısır sen ağlayacaktım nerdeyse yetısemıyoum iki çocuklular siz de durum ne çok üzülüyorum ıkısınede kendımede

Merhaba benim kızım 9 günlük sarılığı oldugu için sürekli emziriyorum. Salı günü sarilik degeri 16.3 tu ve bugün yine ölçtürdük 12 ye düşmüş allaha şükür. Ancak bu sure zarfında saat basi ya da yarim saatte bir sürekli emzirdim. Sadece 5 dk emiyor bizim ufaklik. Ancak bu durum beni bitiriyor. Cok yoruluyorum hic uyuyamiyorum. Sütüm de var. Hatta akiyor ama kızım sadece 5 dk maksimum 10 dk emiyor. Ayrica 2800 dogdu kızım dün baktık 2890kg olmuş. Sadece 5 dk emdiği için sütün yağlı kısmını alamiyor olabilir mi? Ne yapmam gerekiyor cok endişeleniyorum.

Evet cnim o yuzden olabilir. Gucsuz olduklari icin hemen yoruluyolar. Devamlı cenesini burnunu ayaklarinin altını uyarman lazım. Bnim oglumda sarılıktı uykulu oluyolar bide oyuzden hep uyarıyodum anca oyle emiyodu

Evet cnim o yuzden olabilir. Gucsuz olduklari icin hemen yoruluyolar. Devamlı cenesini burnunu ayaklarinin altını uyarman lazım. Bnim oglumda sarılıktı uykulu oluyolar bide oyuzden hep uyarıyodum anca oyle emiyodu
Bu 5 dk lik sureler uzar mi peki? Emme suresi az olduğu için maksimum 1 bucuk saat uyutuyorum. Korkuyorum cunku sarılığı artar diye.

canım doğumdan sonra ilk 10 günde bebeğin doğum kilosuna gelmesi beklenir. seninki ykalamış bence sıkıntı yok. biraz daha kilo kontrolü yap bence. bi de emerken uyandırmaya çalış

Kızlar benım büyük kız küçüğün elini öpme bahanesıyle ısır sen ağlayacaktım nerdeyse yetısemıyoum iki çocuklular siz de durum ne çok üzülüyorum ıkısınede kendımede
Canim ben yaklastirmiyorum yanina. Yanina geliyor tutma diyorum acikliyorum biraz bozuluyor sanki ama seveyim derken ya ezmeye calisiyor ya vuruyor. Oyuncaklarini firlatiyor. Oyle gel sev demekle olmuyor.

Bu 5 dk lik sureler uzar mi peki? Emme suresi az olduğu için maksimum 1 bucuk saat uyutuyorum. Korkuyorum cunku sarılığı artar diye.
Uzar tabi cnim. Cunku bizim sariligimiz gecti ama hala gıdığıyla burnuyla oynamasam hemencik uyuyo. Diger türlü 2 meme 1 saati buluyo cnim dene istersen

Canim ben yaklastirmiyorum yanina. Yanina geliyor tutma diyorum acikliyorum biraz bozuluyor sanki ama seveyim derken ya ezmeye calisiyor ya vuruyor. Oyuncaklarini firlatiyor. Oyle gel sev demekle olmuyor.
Ya bende anlattım güzel güzel ama o da bebek anlamıyor ki sagolsun eşimle kayınvalıdem güya sevdiriyorlar kucağına veriyorlar falan çocukta ilk fırsatta kucağına almaya çalışıyor ne anlar çocuk seveyim derken eziyor sıkıyor ıkısınıde laf anlatamadım cıldırcam

Sarılık olduğu zaman ben de çok sık emziriyordum. Dr bırakın çocuk biraz dinlensin uyusun 2 saat dedi. Emmesi için dinlenmesi de gerekiyor senin de dinlenmen gerekiyor. Ama 2 saati geçirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…