2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yok canım mama almıyor sadece anne sütü alıyor..sagol canım o zaman bende öyle yapayım...

Bnde bugun anliycm bakalim solgar fayda rttimi artis oldu ama kilo aldimi bugun ogrenicem evdeki herkes cocugun kilo aldigi kanisnda bana fark yok gibi geliyir bi boyu uzadi onun farkindayim sedece
cevap yaz canım olur mu? benim ki de az kilo alıyor 2 gündür aynı kiloda. ben eve bebek tartısı aldım hergün ölüçüyorum 2 gündür aynı kiloda aynı şekilde emiyor ama zaten sütüm azdı acaba besleyiciliği de mi yok çok üzülüyorum gaz bi yandan kilo almaması bi yandan...

Demır dr yazmıs canım ama ben telasla unutmusum daha yenı ıkı gundur kullanıyorum her goren sana ne olmus dıyor rengim yerine gelir insallah bide bazen bitmiş hissedyorum belkı ona da iyi gelir. Allah sananda yardım etsın canım en zor gunlerı yasıyoruz bence

Kızlar bebegımın beslenme saatı geldıgınde benım memeler cok sert oluyor bu sefer de bebegım tam ememıyor sankı kanallar tıkalı gıbı cok yoruluyor emmeye calısırken ve hemen uyuyor. Beslenme oncesı meme sertlesmelerınızde sızın de bebegınız sorlanıyor mu? Yoksa bı kısmını en basta pompayla sagıp bırsz bossltıp sonra mı emzırmek uygun olur?

Bnde bugun anliycm bakalim solgar fayda rttimi artis oldu ama kilo aldimi bugun ogrenicem evdeki herkes cocugun kilo aldigi kanisnda bana fark yok gibi geliyir bi boyu uzadi onun farkindayim sedece
Insallah fayda etmistir cnim. Sadece anne sutumu veriyodun sen

ahh canım keşke öyle olsa da bi yorum yapsam benimkiler hep yumuş yumuş

Benim de ilk zamanlar öyleydi. Aynen başta biraz sağ öyle ver. Bide ben humana çayı kesmiştim. O da çok süt yapıyordu

Kızlar hayırlı cuma lar hepinize yarın sezeryana giricem inşallah bebisimiz malesef normal olmuyor bol bol dularinizi bekliyorum inşallah hepiniz maşallah aldınız artık hayırlısıyla sıra bende bakallim artık üç kişi olacağız hem stresli hem heyecanlıyım

hayırlınolsun canım

Keske sayfalari okumasaydin daha bebek dogmadan butun sorunlari ogrenmis oldun sayemizde :))

Sağlıkla gelsin inşallah eski mesajlarınızi okudum cok sevindim. Bizlere de dua edin

Hic merak etme demir almaya baslayinca hersey yoluna girecek.bebegin doktoru kan alan hemsireler bile topukkani aalirken falan senin rengin iyi degil demislerdi bana da.pekmez ye.ama demir ilaci da herseyi duzene koyacak.bitkin hissetmen zaten bu kosturmanin icinde bir de kansiz kalmandandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…