- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.101
Canım bende öyleyim kansızlıktan dır..ben doğumda çok kan kaybettim bana bi ünite kan verdiler..Ya benmde yüzüm bembeyaz ablamında olmuştu hatta neden oluyo kansızlıktanmıı
Yok canım mama almıyor sadece anne sütü alıyor..sagol canım o zaman bende öyle yapayım...Mama aliyirmu seninki. Artik bir aylik oldular . Benimki bazen 4-4.5 saat uyuyor. Cok nadirde olsa. Kendi kalkiyor . Uyandirmiyorum artik. Doyup uyuyor. Doymayinca agliyor artik eski uykulu halleri yok. Az emip uyuyunca ona gore erken kalkiyor. Buyuyorlar kendi belirlesin aclugini. Ac daha cok emiyor daha cok uyuyor. Buyudukce emme yada mama icme arasi uzayacak
benim düştükten sonra kanadı canım k vitamini iğnesi yapıldı geçti çok şükürAnladim canim ben dustukten sonra kanama oldu sandim.
canım ben ordan mommy bliss gripe water night getirttim ama üstünde 1 çay kaşığı diyor ama 5 ml diyor. nasıl vericez biliyor musun acaba? bu ilacı çok övdüler çünkü gaz içinBen varim canim
cevap yaz canım olur mu? benim ki de az kilo alıyor 2 gündür aynı kiloda. ben eve bebek tartısı aldım hergün ölüçüyorum 2 gündür aynı kiloda aynı şekilde emiyor ama zaten sütüm azdı acaba besleyiciliği de mi yok çok üzülüyorumBnde bugun anliycm bakalim solgar fayda rttimi artis oldu ama kilo aldimi bugun ogrenicem evdeki herkes cocugun kilo aldigi kanisnda bana fark yok gibi geliyir bi boyu uzadi onun farkindayim sedece
Demır dr yazmıs canım ama ben telasla unutmusum daha yenı ıkı gundur kullanıyorum her goren sana ne olmus dıyor rengim yerine gelir insallah bide bazen bitmiş hissedyorum belkı ona da iyi gelir. Allah sananda yardım etsın canım en zor gunlerı yasıyoruz benceDemir hapi aliyor musun?almiyorsan mutlaka al ve bir tamnkan degerleribe baktir.biz bugun 39 gunluguz dogumdan sonraki 10 gun bembeyazdim.meger demir kullanmam gerekiyormus benim dr lutfedip 10.gun kontrolde rengimi gorunxe demir al dedi.kan degerlerim alt ust cikti.gecen haftaya kadar 3 defa kan verdim nihayet duzeldi degerlerim.
Benim kayin valide hayatya degil.ailem mersinde.yalnizim allah yardim ediyor yine.ins 40 i ciksin dahabda duzene girer hersey
Aguline verdi bide biogia. Inanirmisin ilk defa dun gece 5 saat uyudu yavrumun nasil sancısı varmışHangi ilacı verdi
Insallah fayda etmistir cnim. Sadece anne sutumu veriyodun senBnde bugun anliycm bakalim solgar fayda rttimi artis oldu ama kilo aldimi bugun ogrenicem evdeki herkes cocugun kilo aldigi kanisnda bana fark yok gibi geliyir bi boyu uzadi onun farkindayim sedece
Dogdugunda yapilan k vitamini ignesi disinda 2. Oldu yanibenim düştükten sonra kanadı canım k vitamini iğnesi yapıldı geçti çok şükür
evet canım doğduğunda iğne değil ağızdan verildi ama o yeterli olmadı sonra iğne oldu bacaktanDogdugunda yapilan k vitamini ignesi disinda 2. Oldu yani
ahh canım keşke öyle olsa da bi yorum yapsamKızlar bebegımın beslenme saatı geldıgınde benım memeler cok sert oluyor bu sefer de bebegım tam ememıyor sankı kanallar tıkalı gıbı cok yoruluyor emmeye calısırken ve hemen uyuyor. Beslenme oncesı meme sertlesmelerınızde sızın de bebegınız sorlanıyor mu? Yoksa bı kısmını en basta pompayla sagıp bırsz bossltıp sonra mı emzırmek uygun olur?
Benim de ilk zamanlar öyleydi. Aynen başta biraz sağ öyle ver. Bide ben humana çayı kesmiştim. O da çok süt yapıyorduKızlar bebegımın beslenme saatı geldıgınde benım memeler cok sert oluyor bu sefer de bebegım tam ememıyor sankı kanallar tıkalı gıbı cok yoruluyor emmeye calısırken ve hemen uyuyor. Beslenme oncesı meme sertlesmelerınızde sızın de bebegınız sorlanıyor mu? Yoksa bı kısmını en basta pompayla sagıp bırsz bossltıp sonra mı emzırmek uygun olur?
hayırlınolsun canımKızlar hayırlı cuma lar hepinize yarın sezeryana giricem inşallah bebisimiz malesef normal olmuyor bol bol dularinizi bekliyorum inşallah hepiniz maşallah aldınız artık hayırlısıyla sıra bende bakallim artık üç kişi olacağız hem stresli hem heyecanlıyım
Keske sayfalari okumasaydin daha bebek dogmadan butun sorunlari ogrenmis oldun sayemizde :))Kızlar hayırlı cuma lar hepinize yarın sezeryana giricem inşallah bebisimiz malesef normal olmuyor bol bol dularinizi bekliyorum inşallah hepiniz maşallah aldınız artık hayırlısıyla sıra bende bakallim artık üç kişi olacağız hem stresli hem heyecanlıyım
Sağlıkla gelsin inşallah eski mesajlarınızi okudum cok sevindim. Bizlere de dua edinKızlar hayırlı cuma lar hepinize yarın sezeryana giricem inşallah bebisimiz malesef normal olmuyor bol bol dularinizi bekliyorum inşallah hepiniz maşallah aldınız artık hayırlısıyla sıra bende bakallim artık üç kişi olacağız hem stresli hem heyecanlıyım
Hic merak etme demir almaya baslayinca hersey yoluna girecek.bebegin doktoru kan alan hemsireler bile topukkani aalirken falan senin rengin iyi degil demislerdi bana da.pekmez ye.ama demir ilaci da herseyi duzene koyacak.bitkin hissetmen zaten bu kosturmanin icinde bir de kansiz kalmandandirDemır dr yazmıs canım ama ben telasla unutmusum daha yenı ıkı gundur kullanıyorum her goren sana ne olmus dıyor rengim yerine gelir insallah bide bazen bitmiş hissedyorum belkı ona da iyi gelir. Allah sananda yardım etsın canım en zor gunlerı yasıyoruz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?