2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
1 saate yakın emiyor canım göğsüm tam boşalıyor ondan da eminim. O son sütü de alıyor yani. Amaktor da söyledi besleyici değil diye. Zaten sadece anne sütü verdiğim zaman çişini de çok yapmıyor

Yok canım kakası yeşil ve cıvık değil gayet normal
Sarı yeşil kivamliysa fazla beslenmistir. Eğer normalde Sarı iken sonradan koyu yeşil olmuşsa yedigin demir icerikli bir yiyecekten olmuştur ama 3 veya 4 seferdir arka arkaya oyu yeşil oluyorsa enfeksiyon kapmış olabilir doktora danisirsin

Canim sen çocuğa mama veriyor musun?
Arada bir veriyorum, genelde geceleri bir kere. Biraz uzun tok tutsun diye ama pek ise yaramiyorun,. Bugun hem oglen ahem aksam mama verdim ve biraz daha sakin, belki cocuk aclikdan agliyordu. Ben pek ayiramiyorum, ikisindede ayakarini cekip duruyor

Acaba sadece gazmı sorunu bebişin belki başka bir sıkıntısı vardır yada aglıyorsa çok fazla uyanıkken kolik olabilir.kaç günlük bebiş
Bir aylik oldu, benimde aklima geliyor acaba baska bir sikintisimi var,. Aclik ve gaz aglamalarini ayirt edemiyorum ben. Bugun biraz dolasalim dedik, ikimizede iyi gelir diye. Ben resmen perisan oldum, arabasidir aglamasidir, evden cikmasidir. Ne zaman duzelicek, yedigim ictigimi bilmiyorum artk.

Bende bazen açlıkla gaz sancısını ayırt edemiyordum zamanla öğrendim.Benim kızımda 22 günlük çok az kilo almış diye dr.muz mama vermemi istedi zaten 1 ay erken doğdügü için zayıf doğmuştu.Bende mama veriyorum dedim artır o zaman dedi. Ama aklında olsun belki senin sütünle doymuyordur ondan ağlıyor olabilir.Benimki gaz sancısı falansa ağlamayı uzatmıyor ama doymamışsa bildiğin aranıyor ve ağlıyor.
Tabi her bebek farklı. Rabbim hepimize kolaylıklar versin.

Canım bizim doktorumuz çok fazla çiş yapmiyorsa ve çişin rengi turuncuya yakın koyuysa doymuyordur demişti

Merhaba ben Aralık annesi olacağım inşallah bebeğimde arada titreme oluyor karnımda hissediyorum saniyelik hiç böyle bişey yaşadınızmı normalmi

Az emiyor benimkide ebede sutun sulu kismini ciyor yorulup birakiuor.o zmn o yuzden az aliyor dedi ilk once bi on cc kadar sag goguslerini sonra ver memeni emsin o zmn yaglo kismida icer dedi sende dene isyersen cnm

Merhaba ben Aralık annesi olacağım inşallah bebeğimde arada titreme oluyor karnımda hissediyorum saniyelik hiç böyle bişey yaşadınızmı normalmi
uzun zamndr burda hamile takvimi gormuyodk seninkini gorunce bi tuaf oldm cok hosuma gitti :) canm oncelikle insallah bebisine sag salim kavusrsn anne babasina ve vatanina hayirli bi evlat olur insallh o dedign bebegin hareket ettignde yaşadgn titresm degl mi

valla ne biliyim iyi öi kötü mü ben de sağıyorum en fazla 50-60 cc çıkıyor bi türlü artıramadım miktarı
Canım humana still tea aldın mı bende ınanılmaz etkılı olmustu bı gun kullanıl hemen bıraktım tasırdı sutlerı. Bı de encok su ıcmek ve uyumak dınlenmek lazım demıstı doktorum canım sutun bebegıne yeter merak etme bebıs emdıkce sen sagdıkca kanallar acılır oksıtosındır hormonlardır tetıklenır

eğer kakası yeşil ve cıvıksa /suluysa o son sütü alamıyor anlamındaymış. yani ben böyle okudum.
buna bi dikkat et canım. yoksa sütün emin ol besleyicidir.stres yapmamaya çalış birde
benımkınınde kakası yeşil ve gıvık ama doktor cok ıyı beslenmıs aynen böyle devam dedi

missdincer cnımm Allah senden gani gani razı olsun solgar oyle fayda sağladı ki ćok şükür 3. Gün baya gelmeye başladı umarim dahada iyi olucak
Ayyy kendi sütüm artmış gibi sevindim canım Allah hepimize bol bol süt nasip etsin inşallah. Bebeğinin kilo alımı da iyiymiş çok şükür. Bak her şey yoluna giriyor inşallah daha da iyi olacak.

Bugün Joker de Lansinoh un göğüs kompresini gördüm çok beğendim ama evde mikrodalga fırın olmadığı için alamadım. Mikrodalga ısıtılması gerekiyormuş. Yuvarlak olduğu için memenin üzerinde güzel durur ve tüm memeyi ısıtır. Bir de ortası delik olduğundan süt sağarken ve belki emzirirken de kullanılabilir. Hani sıcak süt kanallarını açıyor ya belki işine yarayabilir canım.

Ya benim bebegm dun aksmdn beri pek emmiyo ama uykusu gayet güzel uyuyosa tok mudur acaba ac olsaydi uyumazdi dimi tecrubeli anneler lutfen bsy deyin ya cok üzgunm neden cok emmedigi halde saatlerce uyuyo
sağdıgın sütü de kaşıkla versene canım ben öyle yapmıstım asırı tıkandıgında gögüs ayrıca gögse fön makınası tut zeytın yag sür ve yogurur gıbı rastgele masajlar yap hemen açılıyor hemen. gögsün içine sıcak tutacak bez falan koy ben polar mendıl koyuyrum

Canım bızım de 5. Gun sarılık degerımız 14 cıkmıstı sonra doktor 7. Gun kontrole cagırdı bana da engec ıkı saatte bır emsın annesı demıstı. Sarılık bızımkının yuzunde vardı ama doktorun dedıgıne gore korkurştan sarılık yuzdebaslar vucuda dogru yayılır dedı benımkının ayakları pembıstı 7. Gunku kontrolde buna bakıo doktorum atlatıcak tehlıke yok merak etme dedı emskrmeye devan ettım. Buarada 5 ve 7 gunler arası hıc kılo da almamıstı bebegım meme yaralarım ıde bebegımın emmeyı tam ogrenememesı nedenıyle sutu cekememıs. Ama gecıyor merak etme bırde ayse oner sey yazmıstı kıtabında bebegınız ıkı saat ıcınde acıkıp emmek ısterse sız yıne aynı memeyı verın yazmıstı bıde bunu dene canım olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…