2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canım ben ordan mommy bliss gripe water night getirttim ama üstünde 1 çay kaşığı diyor ama 5 ml diyor. nasıl vericez biliyor musun acaba? bu ilacı çok övdüler çünkü gaz için
Canim instagramda gormustim bu ilaci. İnstagramdan siparis edende var. Orda yazar bi bak istersen. Gazimiz oluyor. Cok inatci gaz sancimiz yok sukur kaydetmistim onceden ne olur ne olmaz diye

Canım ben uyandiriyorum kızım 2 3 uyuyorsa onu uyandırıp veriyorum.
ben alt değiştiriken bagırmaya çözüm buldum kucagımdayken çıt çıtları acıyorum gözlerıne bakıp sakin sakin konusyorum bütün dikkatiye beni dinliyor. o ne kadar bagırısa bagırsın ben sesimi sakin tutuyorum ilk 1-2 denememde bağırdı ama dündne beri 5-6 kere alt değiştiridm hepsinde işe yaradı

saraçoğlu bebeğe kesinlikle su verin diyor ama kesinlikleee

ben vereceğim valla doktorlar ne derse desin bencede öyle süt yetmez kii

Herkese hayırlı cumalar. Ben emzirirken memeyi tutturmakta zorlanıyorum. Bazen çok güzel hemen kavrıyor bazense benim zorlamamla kavrıyor sizin de öyle oluyor mu?

Herkese hayırlı cumalar. Ben emzirirken memeyi tutturmakta zorlanıyorum. Bazen çok güzel hemen kavrıyor bazense benim zorlamamla kavrıyor sizin de öyle oluyor mu?
Benimde ilk doğduğunda hiç tutamiyordu kızım dr emzik verin dedi tutmayı ogreninceye kadar. Emzik cok işe yaradı bizde. Tutmayı öğrendi

İlk günlerde memeyi yanlış tutturmadan ve zorlamadan dolayı göğüs ucum yara oldu. Lansinoh krem bana pek iyi gelmedi.Ucuna devamlı sızma zeytinyağı sürdüm ve bir gün boyunca memem açıkta gezdim. Şimdi iyi . Hala ucuna emzirme sonrası zeytinyağı sürüyorum ve biraZ açık bırakıyorum.tavsiye ederim

Kızlar biz 3 haftalik olduk ama benim karnım dikiş yerlerim Afedersiniz vajinamda üstü hala ağrıyor özellikle sağ tarafmda hissizlik devam ediyor sizde de varmı bi de hangi kan ilacını kullanıyorsunuz bana dr vermedi ama kanım düşük hissediyorum çok halsizim

Benimde ilk doğduğunda hiç tutamiyordu kızım dr emzik verin dedi tutmayı ogreninceye kadar. Emzik cok işe yaradı bizde. Tutmayı öğrendi
Hangi marka emziği kullanıyorsun canım?ben aventin 0-6 ay olanı almıştım onu kavrayamadı ve öğürdü.gece eşim eczaneden weebaby markası aldı onu da öğürüyor ve emzikten sonra memede daha uzun kalıp daha çok kusuyor

Canim bende avent soothie emzik almıştım büyük geldi burnuna değdi kullanamadik eşim eczaneden wee baby almış bunu alırken alt tarafının yuvarlak değil içe kavisli olmasına dikkat ettik bi arkadaşım öyle almamizi tavsiye etmişti bunu tuttu

Kızlar gece yatarken Bebeğinizin üstüne ne örtüyor sunuz yorgan mi battaniye mi

canım aventin göğüs kalkanını kullanıyorum hava aldırıyot göğüslere açıkta bırakmana gerek kalmaz çok memnunum. O olmasa napardım bilmem

Benim de sütüm çok canım hatta taşıyor baya ama beslemiyor

saraçoğlu bebeğe kesinlikle su verin diyor ama kesinlikleee

ben vereceğim valla doktorlar ne derse desin bencede öyle süt yetmez kii
Bende veriyorum canım su günde 3 çay kaşığı vererek başlamıştım. Bu arada gaz için ben kesin bir çözüm bulamadım canım ama kendim kayısı çayı içiyorum o emzirdikten sonra 1 saat içinde falan bebisi de baya rahatlatıyor

Reactions: iiz
Canim instagramda gormustim bu ilaci. İnstagramdan siparis edende var. Orda yazar bi bak istersen. Gazimiz oluyor. Cok inatci gaz sancimiz yok sukur kaydetmistim onceden ne olur ne olmaz diye
canım benim hiç bi sosyal medya hesabım yok baktım şimdi üye olmadan çok sayfa göstermiylr sadece resimleri gösterdi

Aynısından almışız,uyumasına yakın vereyim bir de.inşallah emer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…