- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.201
Canım ben de ağızdan verilsin istedim K vitamini. Ağızdan verilince 5 doz verilmesi gerekiyor dedi doktorum. 1. Doz Doğumda, ikincisi 1 haftalıkken, diğer dozlar birer ay arayla toplam 5 doz verilecek. Senin bebişe sadece 1 doz verdilerse yeterli olmamış olabilir.evet canım doğduğunda iğne değil ağızdan verildi ama o yeterli olmadı sonra iğne oldu bacaktan
Canım sagol bende de yokki mikrodalga saglıksız dıye almamıstıkBugün Joker de Lansinoh un göğüs kompresini gördüm çok beğendim ama evde mikrodalga fırın olmadığı için alamadım. Mikrodalga ısıtılması gerekiyormuş. Yuvarlak olduğu için memenin üzerinde güzel durur ve tüm memeyi ısıtır. Bir de ortası delik olduğundan süt sağarken ve belki emzirirken de kullanılabilir. Hani sıcak süt kanallarını açıyor ya belki işine yarayabilir canım.
Benim bebeğim avent in soothie modelini almadı suavinex marka emziği aldı cokur cokur emiyor :)Hangi marka emziği kullanıyorsun canım?ben aventin 0-6 ay olanı almıştım onu kavrayamadı ve öğürdü.gece eşim eczaneden weebaby markası aldı onu da öğürüyor ve emzikten sonra memede daha uzun kalıp daha çok kusuyor
Bugün de biz mamaroo almaya gittik ama indirim bitmiş almadık. İnternetten sipariş vereceğiz. Mağazada bebeği içine koyduk 15 dk sonra uyudu :) inşallah evde bizi rahat ettirecek diye düşünüyorum. Sizin bebiş memnun kaldı mı ?Ben 3 gecedir uykusuzum bir de belim ağrıyor ki ağlıyorum acımdan. Bugün gittik 4moms aldık mamaro inşallah işe yarar kılıfını yıkıyorum şimdi. Artık dinlenmek istiyorum, göğüslerime boş çünkü her ağladığında memede
Benim de göğüslerimden akıyordu ama bebek emmiyordu sonra mastit oldum memelerim şişti ateşlendim falan çok kötüydü. Önceliğiniz bebeği emzirmek olsun tabi ama emmiyorsa göğüslerinizi mutlaka sağın ki şişmesinler.Merhaba benim kızım 9 günlük sarılığı oldugu için sürekli emziriyorum. Salı günü sarilik degeri 16.3 tu ve bugün yine ölçtürdük 12 ye düşmüş allaha şükür. Ancak bu sure zarfında saat basi ya da yarim saatte bir sürekli emzirdim. Sadece 5 dk emiyor bizim ufaklik. Ancak bu durum beni bitiriyor. Cok yoruluyorum hic uyuyamiyorum. Sütüm de var. Hatta akiyor ama kızım sadece 5 dk maksimum 10 dk emiyor. Ayrica 2800 dogdu kızım dün baktık 2890kg olmuş. Sadece 5 dk emdiği için sütün yağlı kısmını alamiyor olabilir mi? Ne yapmam gerekiyor cok endişeleniyorum.
Canim ilaci bilmiyordum arastirdim evet burada cok populermis amazonda falanda satiliyor, aciklmaasinda 1 ay ve 6 ay arasi bebekler icin 5 ml diyor canim benim.. seninde okudugun gibi..ama onun disinda bi bilgim yok. Cay kasigi olcusu aldatici olabilir.. ml olarak daha dogru olur cnmcanım ben ordan mommy bliss gripe water night getirttim ama üstünde 1 çay kaşığı diyor ama 5 ml diyor. nasıl vericez biliyor musun acaba? bu ilacı çok övdüler çünkü gaz için
Insallah cnimm hepimize boll sütlü günlerrr :))Ayyy kendi sütüm artmış gibi sevindim canımAllah hepimize bol bol süt nasip etsin inşallah. Bebeğinin kilo alımı da iyiymiş çok şükür. Bak her şey yoluna giriyor inşallah daha da iyi olacak.
Cnm benimki sari kaka yapiyor demir hapida kullaniyorum kilo alimida iyi. Usuttugu zaman yesil yapiyor. Sicak koyuyorumKizlar selam, bebegim son 4 kakasini sivi ve yesil yapti. Yesil olmasi ne anlama geliyor?
Ayrica yaparken cok ikinip tazyikli bi sekilde atiyor normal mi ?
hastsneden beri hergün 4 bardak içiyorum canım su da çok içiyorum tek sıkıntı uyku. benim diğer bebiş sayesinde hiç uyuyamıyorum. sürekli beni istiyor. eskiden altını açmayı ve yemeğini yedirmeyi yardımcımız yapardı şimdi herşeyi benim yapmamı istiyo. parka bilr illa benimle gidecekCanım humana still tea aldın mı bende ınanılmaz etkılı olmustu bı gun kullanıl hemen bıraktım tasırdı sutlerı. Bı de encok su ıcmek ve uyumak dınlenmek lazım demıstı doktorum canım sutun bebegıne yeter merak etme bebıs emdıkce sen sagdıkca kanallar acılır oksıtosındır hormonlardır tetıklenır
canım bizimkide 7,5-11 arası akşam uyumuyor sürekli aranıyor ya emecek ya kucakta gezecek. ben de 11 e doğru emziriyorum yatırıyorum bazen 4 saat uyuyor hiç ellemiyofum bazen 1 saat sonra uyanıyor emziriyorum. bebiş kaç günlük bilmiyorum ama bizim için artık hipoglisemi riski bitti o yüzden rahatım. gece hiç ellemiyorum ama gündüz çok uzun uyumasına izin vermiyorumKızlar bızım bebıs yenı bı huy edındı. Aksam 7den 12 ye kadar uyumuyor huysuzlanıyor saatlerce benı emıyor memeyı bırskmak ıstemıyor. Sonra 12 gıbı uyutuyorum emzırme saatınde uyandırmaya calısıyorum ama uyanmıyor. 3 saatte bı kaldırmam lazım gozunu acıyor ıkı emıyor ama okadwr sonra hemen uyuyor yıne. Aksam uyumadıgı ııcn gece uykuya dusuyor. Busefer de gece bebek beslenmezse kan sekerı duser dıye bırsey varya onu nasıl anlarız? Bı yandan da dıyorum kı ac olsa aglar uyanır dıyorum yyuyabıldıgıne gore toktur dıyorum komaya fln gırmez ınsallah
canım zaten fırsat omadı 8. gün sabsh düştü göbeğimizCanım ben de ağızdan verilsin istedim K vitamini. Ağızdan verilince 5 doz verilmesi gerekiyor dedi doktorum. 1. Doz Doğumda, ikincisi 1 haftalıkken, diğer dozlar birer ay arayla toplam 5 doz verilecek. Senin bebişe sadece 1 doz verdilerse yeterli olmamış olabilir.
çok sağol canımCanim ilaci bilmiyordum arastirdim evet burada cok populermis amazonda falanda satiliyor, aciklmaasinda 1 ay ve 6 ay arasi bebekler icin 5 ml diyor canim benim.. seninde okudugun gibi..ama onun disinda bi bilgim yok. Cay kasigi olcusu aldatici olabilir.. ml olarak daha dogru olur cnm
Canim yorgunluktan yanlış yazmışım 3 hafta değil 4 haftalık olduk hala böyle agrimasi beni korkutuyor açaba geçmeyecek mi diyeBenim yatıp kalkarken ve eğilmede falan hala sızlıyor.estetik dikişti dün dikişlerim alındı,bugün daha iyi hissediyorum.ben evde ev işi falan yepmıyorum annem yanımda herşeye o ve eşim koşturuyor.
yengem de sezeryan olmuştu,lohusalığım geçince tüm şikayetlerin geçer diyor.
Kızlar bızım bebıs yenı bı huy edındı. Aksam 7den 12 ye kadar uyumuyor huysuzlanıyor saatlerce benı emıyor memeyı bırskmak ıstemıyor. Sonra 12 gıbı uyutuyorum emzırme saatınde uyandırmaya calısıyorum ama uyanmıyor. 3 saatte bı kaldırmam lazım gozunu acıyor ıkı emıyor ama okadwr sonra hemen uyuyor yıne. Aksam uyumadıgı ııcn gece uykuya dusuyor. Busefer de gece bebek beslenmezse kan sekerı duser dıye bırsey varya onu nasıl anlarız? Bı yandan da dıyorum kı ac olsa aglar uyanır dıyorum yyuyabıldıgıne gore toktur dıyorum komaya fln gırmez ınsallah
Evet titriyor resmenuzun zamndr burda hamile takvimi gormuyodk seninkini gorunce bi tuaf oldm cok hosuma gitti :) canm oncelikle insallah bebisine sag salim kavusrsn anne babasina ve vatanina hayirli bi evlat olur insallh o dedign bebegin hareket ettignde yaşadgn titresm degl mi
Cnim bnim doktorum dediki gece kesinlikle uyandırıp sinir etme bebegi dinlenmesi lazım gece uykusu önemli aç olduğunda kendisi uyanıcak ve gun icinde nekadar aglarsa aglasin 3 saatten once emzirme sindirim sistemi anca 3 saatte boşalıyo dedi.Kızlar bızım bebıs yenı bı huy edındı. Aksam 7den 12 ye kadar uyumuyor huysuzlanıyor saatlerce benı emıyor memeyı bırskmak ıstemıyor. Sonra 12 gıbı uyutuyorum emzırme saatınde uyandırmaya calısıyorum ama uyanmıyor. 3 saatte bı kaldırmam lazım gozunu acıyor ıkı emıyor ama okadwr sonra hemen uyuyor yıne. Aksam uyumadıgı ııcn gece uykuya dusuyor. Busefer de gece bebek beslenmezse kan sekerı duser dıye bırsey varya onu nasıl anlarız? Bı yandan da dıyorum kı ac olsa aglar uyanır dıyorum yyuyabıldıgıne gore toktur dıyorum komaya fln gırmez ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?