- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.221
1 ay daha kullanacaksın dedi dr. Çok düzenli kullanamadım maalesef. İhmal etmemek gerek aslındaKızlar clexane tarzı kan sulandırıcı kullananlar doğumdan sonra da kullanıyor musunuz kaç gün daha kullanacaksınız
Bak cok sevındımncunku 3gundur gece cok zor uyanıyor ve ıkı damla zorla emip uyuyor. Biz senle aynıydık adini canım seninki kac gunluk oldu şimdiCnim bnim doktorum dediki gece kesinlikle uyandırıp sinir etme bebegi dinlenmesi lazım gece uykusu önemli aç olduğunda kendisi uyanıcak ve gun icinde nekadar aglarsa aglasin 3 saatten once emzirme sindirim sistemi anca 3 saatte boşalıyo dedi.
Suanda 18 gunluk oldu canım hipoglisrmi riski nezamana kadar oluyor acaba? Bende geceleri cocugu rahatsız etmek istemiyorum oyle güzel uyuyorkı ac olsa uyuyamaz dıyorumcanım bizimkide 7,5-11 arası akşam uyumuyor sürekli aranıyor ya emecek ya kucakta gezecek. ben de 11 e doğru emziriyorum yatırıyorum bazen 4 saat uyuyor hiç ellemiyofum bazen 1 saat sonra uyanıyor emziriyorum. bebiş kaç günlük bilmiyorum ama bizim için artık hipoglisemi riski bitti o yüzden rahatım. gece hiç ellemiyorum ama gündüz çok uzun uyumasına izin vermiyorum
Canım allah yardımcın olsun bu durumda yenı bebişle ilgili yardımcıdan destek alırsın belki ?hastsneden beri hergün 4 bardak içiyorum canım su da çok içiyorum tek sıkıntı uyku. benim diğer bebiş sayesinde hiç uyuyamıyorum. sürekli beni istiyor. eskiden altını açmayı ve yemeğini yedirmeyi yardımcımız yapardı şimdi herşeyi benim yapmamı istiyo. parka bilr illa benimle gidecek
Evet cnim 1 gun var aramizda 19 Günlük olduk bugün. Gece uykulari duzene giriyo olabilir. Benimki gaz ilacindan sonra 2 gecedir 5 saat gece uykusu uyuyo tam 5 saatin sonunda uyaniyoBak cok sevındımncunku 3gundur gece cok zor uyanıyor ve ıkı damla zorla emip uyuyor. Biz senle aynıydık adini canım seninki kac gunluk oldu şimdi
Kızlar büyüme atakları diye bir şey duydunuz mu? Ben yeni duydum. 2 5 6 12 15 23 34 42 54 haftalarda olabilirmiş. O haftalarda çok hızlı büyüme gösterirken gereken enerjiyi karşılamak için huyları da değişiyormuş. Çok emmek istiyormuş, çok uyumak bazıları da az uyurmuş. Huysuzlukları olabilirmiş. Siz böyle bir şey farkettiniz mi
cnö biz 4,5 kilo olduk dr artık korkmana gerek yok dediSuanda 18 gunluk oldu canım hipoglisrmi riski nezamana kadar oluyor acaba? Bende geceleri cocugu rahatsız etmek istemiyorum oyle güzel uyuyorkı ac olsa uyuyamaz dıyorum
Ben de hamilelikte kullandım dogumdan sonra bıraktımKızlar clexane tarzı kan sulandırıcı kullananlar doğumdan sonra da kullanıyor musunuz kaç gün daha kullanacaksınız
Benim dr 40 gün kullan dedi ama heryerim mosmor vurulacak yer kalmadı 1 ayda yarın oluyo bende biraksam mi acaba1 ay daha kullanacaksın dedi dr. Çok düzenli kullanamadım maalesef. İhmal etmemek gerek aslında
Canim dr mu bırak dedi genelde kullanılıyor diye biliyorumBen de hamilelikte kullandım dogumdan sonra bıraktım
Elini tuttugunda cok hareketli degilse uyumadan kes. Benim buyuk oglum hareketliydi onun turnaklarini uyurken kesiyorum hala daha oyle . Bunu uyumadanda kesiyorum. Biraz ust kes derin kesmiyorsun zaten. İnstagam da gormustum yine bir ucunu kesip eliyle aliyor yumusak zatenBebeginizin tirnaklarini neyle kesiyorsunuz? Ben makas seklinde olanlardan almistim ama cok tediginim ya etini kesersem diye
Var mi oneriniz ? Uyurken mi kesmeliyim? Nasil yapmaliyim?
Insallah işe yarar canımm boll boll sütün olsunnSolgar bira mayasi aldim bende bakalim artacakmi. Recolac bitti. Ondanda fayda gordum. Motiliuma devam edecegim yine bebegin gazinida biraz azaltiyor . O yuzden ikisinide icecem.
canım işe yararsa haber verir misin? ona göre alayım bende.bir de motilium şurup olur mu acaba?Solgar bira mayasi aldim bende bakalim artacakmi. Recolac bitti. Ondanda fayda gordum. Motiliuma devam edecegim yine bebegin gazinida biraz azaltiyor . O yuzden ikisinide icecem.
Ayaklarını çok cekiyorsa gazı vardır. Birde ağlama tonuna dikkat et acikmasiyla gazının oluşunda farklı ağlıyor canimArada bir veriyorum, genelde geceleri bir kere. Biraz uzun tok tutsun diye ama pek ise yaramiyorun,. Bugun hem oglen ahem aksam mama verdim ve biraz daha sakin, belki cocuk aclikdan agliyordu. Ben pek ayiramiyorum, ikisindede ayakarini cekip duruyor
Bilmiyorum ki canim olurmu. Tek bira mayasi da olur. Yan etkilerinde gaz yapabilir diyo. Bende kararsiz kaldim motiliuma devam ediyorum o yuzden . Bira mayasi 2. Gun ise yariyormus .canım işe yararsa haber verir misin? ona göre alayım bende.bir de motilium şurup olur mu acaba?
ben de alacağım galibaaBugün de biz mamaroo almaya gittik ama indirim bitmiş almadık. İnternetten sipariş vereceğiz. Mağazada bebeği içine koyduk 15 dk sonra uyudu :) inşallah evde bizi rahat ettirecek diye düşünüyorum. Sizin bebiş memnun kaldı mı ?
Doktorun 40 dediyse bırakma canım. Hamileyken bi heves vurulmuştum ben de. Bebeğime faydası olacak diye. Doğumdan sonra o motivasyon olmuyor ama kendi sağlığın için biraz daha katlan artıkBenim dr 40 gün kullan dedi ama heryerim mosmor vurulacak yer kalmadı 1 ayda yarın oluyo bende biraksam mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?