2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar büyüme atakları diye bir şey duydunuz mu? Ben yeni duydum. 2 5 6 12 15 23 34 42 54 haftalarda olabilirmiş. O haftalarda çok hızlı büyüme gösterirken gereken enerjiyi karşılamak için huyları da değişiyormuş. Çok emmek istiyormuş, çok uyumak bazıları da az uyurmuş. Huysuzlukları olabilirmiş. Siz böyle bir şey farkettiniz mi

Bak cok sevındımncunku 3gundur gece cok zor uyanıyor ve ıkı damla zorla emip uyuyor. Biz senle aynıydık adini canım seninki kac gunluk oldu şimdi

Suanda 18 gunluk oldu canım hipoglisrmi riski nezamana kadar oluyor acaba? Bende geceleri cocugu rahatsız etmek istemiyorum oyle güzel uyuyorkı ac olsa uyuyamaz dıyorum

Canım allah yardımcın olsun bu durumda yenı bebişle ilgili yardımcıdan destek alırsın belki ?

Bak cok sevındımncunku 3gundur gece cok zor uyanıyor ve ıkı damla zorla emip uyuyor. Biz senle aynıydık adini canım seninki kac gunluk oldu şimdi
Evet cnim 1 gun var aramizda 19 Günlük olduk bugün. Gece uykulari duzene giriyo olabilir. Benimki gaz ilacindan sonra 2 gecedir 5 saat gece uykusu uyuyo tam 5 saatin sonunda uyaniyo

Bana ebe soylemisti cnm bktin cocuk doymuyor ver verebildigin kadar korkma atak geciriyordr dedi gelisimi icin onemli dedi ilk oglmda faretmistim bnda daha farkedemedim

Bebeginizin tirnaklarini neyle kesiyorsunuz? Ben makas seklinde olanlardan almistim ama cok tediginim ya etini kesersem diye
Var mi oneriniz ? Uyurken mi kesmeliyim? Nasil yapmaliyim?

Bebeginizin tirnaklarini neyle kesiyorsunuz? Ben makas seklinde olanlardan almistim ama cok tediginim ya etini kesersem diye
Var mi oneriniz ? Uyurken mi kesmeliyim? Nasil yapmaliyim?
Elini tuttugunda cok hareketli degilse uyumadan kes. Benim buyuk oglum hareketliydi onun turnaklarini uyurken kesiyorum hala daha oyle . Bunu uyumadanda kesiyorum. Biraz ust kes derin kesmiyorsun zaten. İnstagam da gormustum yine bir ucunu kesip eliyle aliyor yumusak zaten

Solgar bira mayasi aldim bende bakalim artacakmi. Recolac bitti. Ondanda fayda gordum. Motiliuma devam edecegim yine bebegin gazinida biraz azaltiyor . O yuzden ikisinide icecem.
canım işe yararsa haber verir misin? ona göre alayım bende.bir de motilium şurup olur mu acaba?

Arada bir veriyorum, genelde geceleri bir kere. Biraz uzun tok tutsun diye ama pek ise yaramiyorun,. Bugun hem oglen ahem aksam mama verdim ve biraz daha sakin, belki cocuk aclikdan agliyordu. Ben pek ayiramiyorum, ikisindede ayakarini cekip duruyor
Ayaklarını çok cekiyorsa gazı vardır. Birde ağlama tonuna dikkat et acikmasiyla gazının oluşunda farklı ağlıyor canim

canım işe yararsa haber verir misin? ona göre alayım bende.bir de motilium şurup olur mu acaba?
Bilmiyorum ki canim olurmu. Tek bira mayasi da olur. Yan etkilerinde gaz yapabilir diyo. Bende kararsiz kaldim motiliuma devam ediyorum o yuzden . Bira mayasi 2. Gun ise yariyormus .

ben de alacağım galibaa

Benim dr 40 gün kullan dedi ama heryerim mosmor vurulacak yer kalmadı 1 ayda yarın oluyo bende biraksam mi acaba
Doktorun 40 dediyse bırakma canım. Hamileyken bi heves vurulmuştum ben de. Bebeğime faydası olacak diye. Doğumdan sonra o motivasyon olmuyor ama kendi sağlığın için biraz daha katlan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…