- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.241
valla duyduğum herşeyi aldım epey de pahalılar bu da biraz pahalı işe yaramazsa hiç almıyım diyorum. bi de bizde zaten gaz çokBilmiyorum ki canim olurmu. Tek bira mayasi da olur. Yan etkilerinde gaz yapabilir diyo. Bende kararsiz kaldim motiliuma devam ediyorum o yuzden . Bira mayasi 2. Gun ise yariyormus .
Ben uyurken kesiyor um tırnak maaşının kutusunun arkasında da uyurken kesilmesi tavsiye edilmiş tırnak makasindan da çok memnunum tavsiye ederimBebeginizin tirnaklarini neyle kesiyorsunuz? Ben makas seklinde olanlardan almistim ama cok tediginim ya etini kesersem diye
Var mi oneriniz ? Uyurken mi kesmeliyim? Nasil yapmaliyim?
Pampers prima kullaniyorum cnim. Acaba biraz bol bagliyo olabilirmisin cnim bezi. Çünkü suan sızıntı yapmasi icin erken sankiKızlar psikolojim bozulmak üzere. Oğlum meme bağımlısı oldu resmen. Sarılık olmasın diye gak dese verdim, uykusundan uyandırıp verdim, şimdi tuvalete bile gidemiyorum. Meme sırasında altı pisleniyor, memeden bıraktıramıyorum, çok sıkı tutuyor.
Sinirlerimi bozan bu değil tabi, bebek bezi. Erkek anneleri siz hangi bezi kullanıyorsunuz , memnun musunuz???? saat başı kontrol edip değiştirmeme rağmen sızıntı yapıyor. Dün 5defa kıyafetini değiştim tamamen. Bu sabah eşimin yanına yatırıp duşa girdim. Altı temiz karnı toktu. O sırada üstündekiler ıslanmış, polar battaniyesi ıslanmış üstelik bizim yatak da ıslanmış
Evet canım doktorum dedi şuana kadar sıkıntı yaşamadım ama 21 gün olduCanim dr mu bırak dedi genelde kullanılıyor diye biliyorum
Prima premium care kullanıyorum canım gayet memnunumKızlar psikolojim bozulmak üzere. Oğlum meme bağımlısı oldu resmen. Sarılık olmasın diye gak dese verdim, uykusundan uyandırıp verdim, şimdi tuvalete bile gidemiyorum. Meme sırasında altı pisleniyor, memeden bıraktıramıyorum, çok sıkı tutuyor.
Sinirlerimi bozan bu değil tabi, bebek bezi. Erkek anneleri siz hangi bezi kullanıyorsunuz , memnun musunuz???? saat başı kontrol edip değiştirmeme rağmen sızıntı yapıyor. Dün 5defa kıyafetini değiştim tamamen. Bu sabah eşimin yanına yatırıp duşa girdim. Altı temiz karnı toktu. O sırada üstündekiler ıslanmış, polar battaniyesi ıslanmış üstelik bizim yatak da ıslanmış
Cnm benimkide oyle memede uyuyor bide az az cekip uyor sonra tekrar crkip uyuyor. Bayaga cis kaka doluyor bezi. mavi prima pampers sizdirdi. Ust bas degistiriyordum bende cok. Simdi beyaz pampers prima premium care gectim. 2 no kullaniyorum . 3-6 kilo arasinda yaziyor. Sizdirma yok suana kadar. Ben her kaka da ciste degistirmiyorum. Oisik yok. Her emmede yapiyor birseyler altini degistirirken uyaniyor yada usutuyor. Cok yapmamissa bir sonraki emzirmede degistiriyorum. En fazla 4 saat olmus oluyor. uykusunu aliyor. Alt acma can bebe kullaniyirum. Cis kaka yapiyor tam degistirirken. Emzik veriyorum bazen aliyor bazen almiyor. Emzige alustirmak gerekiyorKızlar psikolojim bozulmak üzere. Oğlum meme bağımlısı oldu resmen. Sarılık olmasın diye gak dese verdim, uykusundan uyandırıp verdim, şimdi tuvalete bile gidemiyorum. Meme sırasında altı pisleniyor, memeden bıraktıramıyorum, çok sıkı tutuyor.
Ben on gün daha devam ettim.Kızlar clexane tarzı kan sulandırıcı kullananlar doğumdan sonra da kullanıyor musunuz kaç gün daha kullanacaksınız
Evet pahali . Bende cok sey karistirmiyorum. Karistirmamak lazim. Maya tableti 83 tl. 250 tane tablet var icinde 40 gin yetiyor. Arttirirsa sutu deger yani bide mama baslarsan zaten mama da pahali. Burda iki kisi kullandi arttirdi. Hbr veririm artinca. Motiliumda arttirdi benim sutuvalla duyduğum herşeyi aldım epey de pahalılar bu da biraz pahalı işe yaramazsa hiç almıyım diyorum. bi de bizde zaten gaz çok
Cok hareketli bizimki, uyurken keselim bari. Bir de banyodan sonra daha yumusak oluyormus. Banyodan sonraki uykusunda keseyim.Elini tuttugunda cok hareketli degilse uyumadan kes. Benim buyuk oglum hareketliydi onun turnaklarini uyurken kesiyorum hala daha oyle . Bunu uyumadanda kesiyorum. Biraz ust kes derin kesmiyorsun zaten. İnstagam da gormustum yine bir ucunu kesip eliyle aliyor yumusak zaten
Alayim bundan ben de, tesekkurler canimBen uyurken kesiyor um tırnak maaşının kutusunun arkasında da uyurken kesilmesi tavsiye edilmiş tırnak makasindan da çok memnunum tavsiye ederimEki Görüntüle 2052812
Evet yumusuyor oylede kesebilirsin. Alismak icin o zaman kes istersen. Banyo yapmadigi gunde yapabilirsin. İlk bebeginde bende cekinmistim bir kere yapinca tecrube oluyor. Alisiyorsun. Yaparsin . Ben normal bebek makasi ile kesiyorum. Kimisi torpuleyin diyor torpu icin sert batagi olmuyor.Cok hareketli bizimki, uyurken keselim bari. Bir de banyodan sonra daha yumusak oluyormus. Banyodan sonraki uykusunda keseyim.
Alayim bundan ben de, tesekkurler canim
Canım ben şuan molfix kullanıyorum çok memnunum 5. Bez bu bizim ama pampers de çok iyi sızıntı olmadıKızlar psikolojim bozulmak üzere. Oğlum meme bağımlısı oldu resmen. Sarılık olmasın diye gak dese verdim, uykusundan uyandırıp verdim, şimdi tuvalete bile gidemiyorum. Meme sırasında altı pisleniyor, memeden bıraktıramıyorum, çok sıkı tutuyor.
benım ki hep yeşil yapıyor iyi doydugunu gösterir diye okumuştum ama bilemem tabi ben normla diye biliyorum. değilse farklı bir şeyse bana da yaz canımKizlar selam, bebegim son 4 kakasini sivi ve yesil yapti. Yesil olmasi ne anlama geliyor?
Ayrica yaparken cok ikinip tazyikli bi sekilde atiyor normal mi ?
Canım benm bebeğimde öyle aynı tarifindeki gibi saatine kadar aynısı bende gece zorla meme vermeye çalışıyorum. . Gündüz de iyiydi ama bugun hiç uyumuyo çok yordu beni : ((Kızlar bızım bebıs yenı bı huy edındı. Aksam 7den 12 ye kadar uyumuyor huysuzlanıyor saatlerce benı emıyor memeyı bırskmak ıstemıyor. Sonra 12 gıbı uyutuyorum emzırme saatınde uyandırmaya calısıyorum ama uyanmıyor. 3 saatte bı kaldırmam lazım gozunu acıyor ıkı emıyor ama okadwr sonra hemen uyuyor yıne. Aksam uyumadıgı ııcn gece uykuya dusuyor. Busefer de gece bebek beslenmezse kan sekerı duser dıye bırsey varya onu nasıl anlarız? Bı yandan da dıyorum kı ac olsa aglar uyanır dıyorum yyuyabıldıgıne gore toktur dıyorum komaya fln gırmez ınsallah
Benim minnak erkek değil ama yinede yazayım dedim.Ben prima yeni doğan kullanıyorum çişi dolunca göstergesi var sarı çizgi yeşil oluyor.Ben çok memnunum diğer çocuklarımda da prima kullanmıştımKızlar psikolojim bozulmak üzere. Oğlum meme bağımlısı oldu resmen. Sarılık olmasın diye gak dese verdim, uykusundan uyandırıp verdim, şimdi tuvalete bile gidemiyorum. Meme sırasında altı pisleniyor, memeden bıraktıramıyorum, çok sıkı tutuyor.
Ben 1 ay erken ve çok zayıf doğduğu için dr.muzun tavsiyesi üzerine Evolvia mama kullanıyorum.Anne sütüne en yakın olan bi mamaymış.Anne sütü aldığı gibi gaz yapıyor fazlası yok yani.Kizlar selam bebegine meme disinda mama takviyesi yapan var mi ? Bnmki doymuyor da birde her an emzirmek cok zor oluyir bazen cok uykusuz kaliyrm gunde 1/2 kere mama vermek zorunda kaliyrm uzulerek ;( veren varsa mama hangi markayi veriyorsunuz?aptamil gaz yapiyor diyorlar dogrumu sizde yapti mi
Benim minnak erkek değil ama yinede yazayım dedim.Ben prima premium care yeni doğan kullanıyorum çişi dolunca göstergesi var sarı çizgi yeşil oluyor.Ben çok memnunum diğer çocuklarımda da prima kullanmıştım
Birde fazla emince çok çabuk çiş doluyor bezleri. Seninki de memeyi bırakmıyormuş ondandır.
Benim kızımda gece çok emip yapışık kaldıysak çabuk doluyor bezi.Seni emzik olarak kullanmaması için emzik vermeyi dene derim alırsa tabi.
Kolaylıklar dilerim.
doktorum bana uyandıkca emızr cunku sütün var ve bebek beslenıyor zaten dedi. özellikle uyandırma dedi sadece 4 saati geçerse uyandırabilirisn ama bebekler acıkırsa zaten kendi uyanır dedi .Kızlar bızım bebıs yenı bı huy edındı. Aksam 7den 12 ye kadar uyumuyor huysuzlanıyor saatlerce benı emıyor memeyı bırskmak ıstemıyor. Sonra 12 gıbı uyutuyorum emzırme saatınde uyandırmaya calısıyorum ama uyanmıyor. 3 saatte bı kaldırmam lazım gozunu acıyor ıkı emıyor ama okadwr sonra hemen uyuyor yıne. Aksam uyumadıgı ııcn gece uykuya dusuyor. Busefer de gece bebek beslenmezse kan sekerı duser dıye bırsey varya onu nasıl anlarız? Bı yandan da dıyorum kı ac olsa aglar uyanır dıyorum yyuyabıldıgıne gore toktur dıyorum komaya fln gırmez ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?