2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
benim doktorum da uyandırma acıkınca uyanır zaten dedi . bebek uyuya uyuya buyurmuş ya uykuda buyuk ıhtıyac sonucta . 6-7 saatte aç kalacak değil uyanıyor zaten ama duzenlı olarak her 2 saate uyandırırsak stress olurlar bence. düşünsenize bize yapsalar ne olur. başlarım yemeğine derim ben .

eskiden eşim uykumu bölerdi kalk yemek ye diye çok sinirlenirdim yemek kalkınca yenilir ölmedik ya açlıktan ama uykuyla günün stresi atılır beyin rahatlar sakinleşir. psikolojık denge için şart bence bebekte de aynısı

Canım benm bebeğimde öyle aynı tarifindeki gibi saatine kadar aynısı bende gece zorla meme vermeye çalışıyorum. . Gündüz de iyiydi ama bugun hiç uyumuyo çok yordu beni : ((
Ayyy sorma canım normalde benımkı de gunduz daha duzenlıydı saat 2de emzirdim halen uyumadı ara ara emmek istiyor az önce de memedeyken aglamaya basladı gazı mı var acaba hıc anlam veremedim

Evet cnim 1 gun var aramizda 19 Günlük olduk bugün. Gece uykulari duzene giriyo olabilir. Benimki gaz ilacindan sonra 2 gecedir 5 saat gece uykusu uyuyo tam 5 saatin sonunda uyaniyo
Aa doktor gaz ilacı mı verdı canım? Benımkının de bu hafta gaz sancıları basayacakmıs doktorumuz ole demişti ama ilac vermemişti gazının oldugunu uyku uyumamasından mı anlıyoruz? Benımkının karnı tok ama uyumadı da 3 saattir perişan oldum devamlı mememde

benım ki hep yeşil yapıyor iyi doydugunu gösterir diye okumuştum ama bilemem tabi ben normla diye biliyorum. değilse farklı bir şeyse bana da yaz canım
Canim doktora yazdim o da doymadiginda olabilir normal de olabilir yesil olmasi.kontrolde tartisina bakip anlariz.kakada kan ya da sumuksuluk olursa test gerekir demis. Bizde sumuksulukte var. Fotosunu cekip yolladim henuz gormedi bakalim ona ne dicek

Benim de ilk denemem simdi o minik makas seklindeki tirnak makasi olacak. Bebek torpusu varmis gormemistim bulursam onu da alacagim

bebeğim hırıltılı soluk alıp veriyor hastaneden cıktıgımızdan beri böyle doktor normla çunku burnu zamanla açılacak dedi ama benim içim hiçç rahat etmedi sanki üşütmüş gibi
Canim bizim doktorumuz burnu tikali olmamasina ragmen hastaneden cikarken serum fizyolojik verdi. Tikali olmasa bile hergun birer damla sık dedi. Cunku burnunda hafif tikaniklik olsa bole emmeyi etkiliyormus.

Canim bizim doktorumuz burnu tikali olmamasina ragmen hastaneden cikarken serum fizyolojik verdi. Tikali olmasa bile hergun birer damla sık dedi. Cunku burnunda hafif tikaniklik olsa bole emmeyi etkiliyormus.
iiz canım bızde de aynen serum fizyolojik kullanıyoruz ben tıkalı olmasa da hrr gun damlatıyorum

bebeğim hırıltılı soluk alıp veriyor hastaneden cıktıgımızdan beri böyle doktor normla çunku burnu zamanla açılacak dedi ama benim içim hiçç rahat etmedi sanki üşütmüş gibi
Burnunu aspire ediyormusun. Benimki emzirirken yada mama yi cok icince derin soluk aliyo.

İlk bebegimde kullanmistim. Hem cok gaz yapiyor hem gazi cok zor cikiyordu

Bncede cnim. Ilk 10 gün uyandirilabilir belki ama sonrası bncede stres sebebi

Evet cnim bnde memeden koparamıyordum ve emerken bi anda çığlık çığlığa kalıyodu. Bide ayaklarını kendine çekerek ağlıyodu. Evet gaz ilacı verdi ve 3 saatten önce kesinlikle emzirmiyosun sindirim sistemi anca boşalıyo dedi. Ve gaz ilacından sonra 3 saat düzeni oturdu en azindan simdilik. Gecede 5 saat uyuyo 2 gündür. Insallah boyle devam eder cnim ama inan nefes aldım

Ebe bana ozellike ikisini bir kuallan kesme dedi artis var en azindan kilo vermemis kaldigi yerdede deil bi haftada 150 gr almis ama genede yeterli deil aslinda sonuna kadar icse yeticek ama benimki sonuna kadar emmiyor yani birak5iginda tekrar tekrar veriyorum ama birakiyor sonra sikiyorum gogsumu fiskiriyor ama nie sut yokmus gibi birkiyor anlamiyorum kisacasi evet pahali ama kesinlikle denemeye deger bunu denemeden mamaya baslasaydim tekrar asla icim rahat etmiycekti

Canim bende pampers kullaniyorum gostergeli olmasida cok hosuma gidiyor 1 numarasini kullaniyorum suanda.. ilk zmanlar bizdede ayni sorun oldu farkettimki gevsek bezliyoruz kenarlarini yapistirmadan once bezin ön kismini arkaya dogru iyice cek oyle yapistir canim, gevsek olursa mutlaka sizdiriyor erkek bebeklerde.. suan sizdirma sorunumuz kalmadi bizim

Canım ben sütüm az diye emzirme den sonra mama takviyesi yapıyorum. Evolvia kullanıyorum dr um tavsiye etti. Memnunum ben.

canm bende iki gun boyunca 10 kere degistrdm hep siziyodu sorun bezde degl biraz bolca bagladgm icn simdi hic sizmiuo bezi iyice bagladgndn emin ol bakalm yine siznti yapiyo mu

Kızlar clexane tarzı kan sulandırıcı kullananlar doğumdan sonra da kullanıyor musunuz kaç gün daha kullanacaksınız

ben 3 ay kullandım gebelikte. Ama sonrasında kullan demedi doktorum ben de sormadım açıkçası. Bebeğe giden kan akışını artırmk için kullanmıştım.

canım ben duydum ama birebir öyle birşey.gözlemlemedim belki sonraki haftalarda.denk gelir

Bebeginizin tirnaklarini neyle kesiyorsunuz? Ben makas seklinde olanlardan almistim ama cok tediginim ya etini kesersem diye
Var mi oneriniz ? Uyurken mi kesmeliyim? Nasil yapmaliyim?

ben emzirdikten sonra sakinken kestim makasla

Ben evolvia veriyorum canım şükür gaz problemimiz hiç olmadı bize iyi geldi yani

Ayy canım allah askına ilacın adını yaZarmısın bide nasıl nezaman kullanılıyor? Benımkı gunlerdir uykusunda mızıklanıyor miyavlıyordu bugun de uykusundan aglayarak uyanıyor sabahtan berı karnı tok altı temız ama yarım saat sonra aglayarak uyanıyor karnını cekıyor aranıyor. Emzk verdim şimdilik uyutmaya calısıyorum ama napıcam ınan bılmıyorum bide avent sothie emziği bizimkine agır geldi sanırım simdi avent delikli hava alan emzikleri varya onu verdım gaz yapmaz yazıyor ama hava delıklerınden bebek gaz almazmı? Gaz sancısında siz emzik veriyor musunuz , hangi emziği neZaman verıyorsunuz? Insallah benımkının de bi duzenj olur canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…