- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.281
Canım büyümeye başladıkça gündüz uykulari azalıyor. Benimki de gündüz çok az uyuyor daha çok konuşmak istiyor ya da kendi kendine yatıyor gece daha düzenli uyuyorAyyy sorma canım normalde benımkı de gunduz daha duzenlıydı saat 2de emzirdim halen uyumadı ara ara emmek istiyor az önce de memedeyken aglamaya basladı gazı mı var acaba hıc anlam veremedim
Yetiyor demekki sutun . Sagdinmi hic sutunu . Tamamen bisaltmiyorsa sagsan bi ne kadar diye . Tek memeyi mi veriyorsunEbe bana ozellike ikisini bir kuallan kesme dedi artis var en azindan kilo vermemis kaldigi yerdede deil bi haftada 150 gr almis ama genede yeterli deil aslinda sonuna kadar icse yeticek ama benimki sonuna kadar emmiyor yani birak5iginda tekrar tekrar veriyorum ama birakiyor sonra sikiyorum gogsumu fiskiriyor ama nie sut yokmus gibi birkiyor anlamiyorum kisacasi evet pahali ama kesinlikle denemeye deger bunu denemeden mamaya baslasaydim tekrar asla icim rahat etmiycekti
bugün kırkımız çıktı canımAyy ne guzel canım masallah size kac gunluk oldu suan minikçiğin
aman canım hakikaten öyle boş konuşuyolarki bende de var bi tane. hiiç duymuyorum artık alışkanlık yaptı bende :)Bir yanda lohusalık bir yanda yeni anne olmanın zorlukları yetmezmiş gibi kv geldi bugün tam öğle saati uyku saatimizde. Bebeğime doğumdan itibaren sadece anne sütü veriyorum ve bunun için çok mücadele ettim. Hamdolsun bebeğim sarılık dahi olmadı. Doğum günü de göğüslerin boş senin sütün olmaz demişti, bugün de yine sütün olsa çocuk ağzını çektiği zaman akardı, senin sütün yok dedi ve gitti. Saygımdan hiçbirşey demedim. Sinirlerim boşaldı bebeğim mememde çok ağladım. O da hissetti galiba her memeyi çekişimde bastı çığlığı. 2,5 saat memeyi bırakmadı. Eşimi arayıp sütüm yetmiyor annen öyle dedi haklı galiba gelirken mama al dedim. moral verdi.
Bu denli hadsiz düşüncesiz insanlara dayanamıyorum. Allah’a havale ettim.
Canım aguline günde 3 defa 1 çay kaşığı genelde 1 memeyi emdikten sonra veriyorum sonra diger memeyi veriyorum, biogia günde 1 defa 5 damla veriyorum. Avent sothie bizimkinede agir geldi birsuru emzik denedik nuk marka kauçuk damaklı olanı tuttu bi tek. Oda çok keyif alarak emmiyo ama yine baya idare ediyoruz. Bu ilaçla4 çok iyi geldi ama sebebi nedir bilmiyorum 2 saattir krizimiz geldi susmuyoAyy canım allah askına ilacın adını yaZarmısın bide nasıl nezaman kullanılıyor? Benımkı gunlerdir uykusunda mızıklanıyor miyavlıyordu bugun de uykusundan aglayarak uyanıyor sabahtan berı karnı tok altı temız ama yarım saat sonra aglayarak uyanıyor karnını cekıyor aranıyor. Emzk verdim şimdilik uyutmaya calısıyorum ama napıcam ınan bılmıyorum bide avent sothie emziği bizimkine agır geldi sanırım simdi avent delikli hava alan emzikleri varya onu verdım gaz yapmaz yazıyor ama hava delıklerınden bebek gaz almazmı? Gaz sancısında siz emzik veriyor musunuz , hangi emziği neZaman verıyorsunuz? Insallah benımkının de bi duzenj olur canım ya
Sadece kayısı değilde ayva hoşafı denersen hem tadı güzel hemde gerçekten güzel süt yapıyor.Tek başına hep kayısı içersen bebekte sancı yapabilir bizde öyle oldu yani.Kızlar kayısı komposto içiyorum ben hergun gaz yaparmı bebekte? Gaz için siz neler yapıyorsunuz rutinleriniz varmı? Vallahı bugun cok frna basladı sabahtan berı hıc uyumadı delirmek üzereyim. Uykuya devam etsin siye emzik verdim ama dogru mu yaptım bılmıyorum
Cnim ben n11 den wellgro travel sistem.aldım. ve kendi başıma çıktım dışarıya sürüşü falan çpk hafif. Arabanin kendisi ağır ama sonucta daha cok babalar tasiyo merdivenlerden falan :)Kızlar bebek arabası alıp önerisi olan varmı.
Henüz almadım taşıma poşeti yeter nasıl olsa aracımız var dedim ama zor oluyormuş.Birde sling alanlar ve kullananlar varsa hangisi daha kullanışlı marka veya şekil önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Bakayım şimdi bende kraft ta beğendim hem hafif hem tek elle kapanıyor ama bilemedim araştırayım dedim.Kullananlar tecrübe edenlere sorayım diye yazdım buraya .Cnim ben n11 den wellgro travel sistem.aldım. ve kendi başıma çıktım dışarıya sürüşü falan çpk hafif. Arabanin kendisi ağır ama sonucta daha cok babalar tasiyo merdivenlerden falan :)
ben concord neo kullanıyorum çok memnunumKızlar bebek arabası alıp önerisi olan varmı.
Henüz almadım taşıma poşeti yeter nasıl olsa aracımız var dedim ama zor oluyormuş.Birde sling alanlar ve kullananlar varsa hangisi daha kullanışlı marka veya şekil önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Travel sistemler magazalarda cok pahaliBakayım şimdi bende kraft ta beğendim hem hafif hem tek elle kapanıyor ama bilemedim araştırayım dedim.Kullananlar tecrübe edenlere sorayım diye yazdım buraya .
Şimdi bakıyorum bakalım teşekkür ederim cnm.
Bende net.ten bakıyorum şimdi baktım n11 e.Daha önce eşim bunu demişti bakayım hangisini alıcaz.Travel sistemler magazalarda cok pahali
Evet hamileyken lek bir gezdim ama çok pahalı gelmişti.Birde senin dediğine bakayım.Travel sistemler magazalarda cok pahali
canım concord neonun sürüşü çok güzel süspansiyonu çok iyi. tek elle kullanabiliyosun. bebek acayip rahat ediyo.ben çok memnunumBende net.ten bakıyorum şimdi baktım n11 e.Daha önce eşim bunu demişti bakayım hangisini alıcaz.
Tek elle kapanması ve sürüşü benim için çok onemli diğer kızlarımda aldıklarımin sürüşü o kadar zorladıki beni o yüzden kolay olsun istiyorum.
Ben Halkalı sling aldım canım çok memnunum diğer bağlama şeklinde olan slingler belimi agritti benim bir de bebeğim bu halkalı slingde daha rahat etti biraz bebeğe de bağlı sanırımKızlar bebek arabası alıp önerisi olan varmı.
Evet ya işte hani bir kullanan olup tavsiye edince daha rahat alıyorsun sonuçta hem bizim hem bebeğin rahat etmesi gerekiyor.Şimdi eşimle sitelere bakıyoruz bakalım nerde daha uygun.canım concord neonun sürüşü çok güzel süspansiyonu çok iyi. tek elle kullanabiliyosun. bebek acayip rahat ediyo.ben çok memnunum
bugün kırkımız çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?