- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.301
sağol canımooh gözün aydın :)
Peki hani daha çok minikler ya içinde rahat ediyormu bebişin cnm.Ben Halkalı sling aldım canım çok memnunum diğer bağlama şeklinde olan slingler belimi agritti benim bir de bebeğim bu halkalı slingde daha rahat etti biraz bebeğe de bağlı sanırım
Birde benim taşıma pusetim var var yani taşıma koltuğu olmayandan alsam benimki içine olurmu acaba.ben concord neo kullanıyorum çok memnunum
Canım doktorum sab simplex damla alın demıs sımdı bunu kullanan varmı? 6saatte 8damla verın demiş ama hiç anlamadım. Rezene demliyor annem ben içicekmişim bebek de ıkı kasık içicekmiş bunu kullanan varmıCanım aguline günde 3 defa 1 çay kaşığı genelde 1 memeyi emdikten sonra veriyorum sonra diger memeyi veriyorum, biogia günde 1 defa 5 damla veriyorum. Avent sothie bizimkinede agir geldi birsuru emzik denedik nuk marka kauçuk damaklı olanı tuttu bi tek. Oda çok keyif alarak emmiyo ama yine baya idare ediyoruz. Bu ilaçla4 çok iyi geldi ama sebebi nedir bilmiyorum 2 saattir krizimiz geldi susmuyogerci ara sıra olmasi normal biblo bebek degiller sonuçta. Insallah faydasini gorursun cnimm haber ver banada olurmu. Bide biz gece 11 de hastaneden gelmistik hemen kullanmistim o gece 5 saat uyudu. Bi gözlemle bakalım
Ben kullanıyorum sab ama günde 2 defa 5 er damla veriyorum bir sabah birde akşamları.Canım doktorum sab simplex damla alın demıs sımdı bunu kullanan varmı? 6saatte 8damla verın demiş ama hiç anlamadım. Rezene demliyor annem ben içicekmişim bebek de ıkı kasık içicekmiş bunu kullanan varmı
Ben aldım bugün tıpış tıpış diye bir siteden. 1459 tl ye satılıyor. Jokerde 1799 tl galibaben de alacağım galibaa
Tek elle kapanmiyo ama iki elinde mandali cektigin anda katlaniyo. Kuzenimle arkadaşım yoyko kullaniyo onlarda memnun baya. Wellgroyla aynilar zaten marka farki var sadeceBende net.ten bakıyorum şimdi baktım n11 e.Daha önce eşim bunu demişti bakayım hangisini alıcaz.
Tek elle kapanması ve sürüşü benim için çok onemli diğer kızlarımda aldıklarımin sürüşü o kadar zorladıki beni o yüzden kolay olsun istiyorum.
Kızlar psikolojim bozulmak üzere. Oğlum meme bağımlısı oldu resmen. Sarılık olmasın diye gak dese verdim, uykusundan uyandırıp verdim, şimdi tuvalete bile gidemiyorum. Meme sırasında altı pisleniyor, memeden bıraktıramıyorum, çok sıkı tutuyor.
Sinirlerimi bozan bu değil tabi, bebek bezi. Erkek anneleri siz hangi bezi kullanıyorsunuz , memnun musunuz???? saat başı kontrol edip değiştirmeme rağmen sızıntı yapıyor. Dün 5defa kıyafetini değiştim tamamen. Bu sabah eşimin yanına yatırıp duşa girdim. Altı temiz karnı toktu. O sırada üstündekiler ıslanmış, polar battaniyesi ıslanmış üstelik bizim yatak da ıslanmış
Evet cnim bnde öyle yapiyorum beziEvet hamileyken lek bir gezdim ama çok pahalı gelmişti.Birde senin dediğine bakayım.
Of ya al al bitmiyor minnakların ihtiyaçları.Canları sağolsun..
Ben bez,ıslak mendil,mamayı bile net.ten alıyorum çok daha uygun oluyor tavsiye ederim.
Anladim cnm teşekkür ederim.Tek elle kapanmiyo ama iki elinde mandali cektigin anda katlaniyo. Kuzenimle arkadaşım yoyko kullaniyo onlarda memnun baya. Wellgroyla aynilar zaten marka farki var sadece
Bugün bebeklere bir şey oldu benimki de sabahtan beri hiç uyumadı :/ çok yoruldum. Şimdi banyo yaptırıp uyutmayı denicem bakalım inşallah uyur. Kayısı kompostosunu ben de içiyorum süt yapar diye biliyorum gaz yapar mı bi fikrim yok.Kızlar kayısı komposto içiyorum ben hergun gaz yaparmı bebekte? Gaz için siz neler yapıyorsunuz rutinleriniz varmı? Vallahı bugun cok frna basladı sabahtan berı hıc uyumadı delirmek üzereyim. Uykuya devam etsin siye emzik verdim ama dogru mu yaptım bılmıyorum
Hadi bakalim gözünüz aydınBugun 40 imiz cikti..en uzun uykuyu dun gece uyudum dogumdan beri masallah diyeyim.belki 40 cikmasiyla ilgilidir.
Gözünüz aydın cnm darısı başımızabugün kırkımız çıktı canım
Canim ben her sabah ve aksam iciyorum. Gaz yaptigini da sanmiyorum. Ben de erken uyaninca emzigini veriyorum cok hoslanmiuor ama kimi zaman tekrar dalmasina yardimci oluyor. Emzik resmen kurtarici :)Kızlar kayısı komposto içiyorum ben hergun gaz yaparmı bebekte? Gaz için siz neler yapıyorsunuz rutinleriniz varmı? Vallahı bugun cok frna basladı sabahtan berı hıc uyumadı delirmek üzereyim. Uykuya devam etsin siye emzik verdim ama dogru mu yaptım bılmıyorum
Dr dediyse sıkıntı olmaz insallah canım sağolasınEvet canım doktorum dedi şuana kadar sıkıntı yaşamadım ama 21 gün oldu
Cnim eptt çoo uygun ve çok kapsamlı. Biz fairy falan da hep ordan alıyoruz :)) bezide aldık 2 gün önce gayet sorunsuz bi siteCerdil ben casual quantum travel sistem bebek arabasi aldım çok memnunum sürüşü çok güzel rahat.
Kızlar internetten bebek bezi aldiginiz bi site var mı marketlerde 1 numara bulmak zor oluyo hem net daha hesaplı olabiliyor
Yetiyor demekki sutun . Sagdinmi hic sutunu . Tamamen bisaltmiyorsa sagsan bi ne kadar diye . Tek memeyi mi veriyorsun
Banyo yaptırdık emzirdik gozu kapanıyo ama yatagına yatınca gozunu acıyor karnı tok ama halen aranıyoBugün bebeklere bir şey oldu benimki de sabahtan beri hiç uyumadı :/ çok yoruldum. Şimdi banyo yaptırıp uyutmayı denicem bakalım inşallah uyur. Kayısı kompostosunu ben de içiyorum süt yapar diye biliyorum gaz yapar mı bi fikrim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?