2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben Halkalı sling aldım canım çok memnunum diğer bağlama şeklinde olan slingler belimi agritti benim bir de bebeğim bu halkalı slingde daha rahat etti biraz bebeğe de bağlı sanırım
Peki hani daha çok minikler ya içinde rahat ediyormu bebişin cnm.

Canım doktorum sab simplex damla alın demıs sımdı bunu kullanan varmı? 6saatte 8damla verın demiş ama hiç anlamadım. Rezene demliyor annem ben içicekmişim bebek de ıkı kasık içicekmiş bunu kullanan varmı

Ben kullanıyorum sab ama günde 2 defa 5 er damla veriyorum bir sabah birde akşamları.
Çağdaşınızda gördük diyebilirim cnm.

Tek elle kapanmiyo ama iki elinde mandali cektigin anda katlaniyo. Kuzenimle arkadaşım yoyko kullaniyo onlarda memnun baya. Wellgroyla aynilar zaten marka farki var sadece

Ben huggies kullanıyorum sızıntı yapıyor maalesef. Günde 3 kere kıyafet değiştiriyoruz. Paket bitsin prima ya geçeceğiz.

Evet cnim bnde öyle yapiyorum bezi

Bugün bebeklere bir şey oldu benimki de sabahtan beri hiç uyumadı :/ çok yoruldum. Şimdi banyo yaptırıp uyutmayı denicem bakalım inşallah uyur. Kayısı kompostosunu ben de içiyorum süt yapar diye biliyorum gaz yapar mı bi fikrim yok.

Canim ben her sabah ve aksam iciyorum. Gaz yaptigini da sanmiyorum. Ben de erken uyaninca emzigini veriyorum cok hoslanmiuor ama kimi zaman tekrar dalmasina yardimci oluyor. Emzik resmen kurtarici :)

Cerdil ben casual quantum travel sistem bebek arabasi aldım çok memnunum sürüşü çok güzel rahat.
Kızlar internetten bebek bezi aldiginiz bi site var mı marketlerde 1 numara bulmak zor oluyo hem net daha hesaplı olabiliyor

Cnim eptt çoo uygun ve çok kapsamlı. Biz fairy falan da hep ordan alıyoruz :)) bezide aldık 2 gün önce gayet sorunsuz bi site

Yetiyor demekki sutun . Sagdinmi hic sutunu . Tamamen bisaltmiyorsa sagsan bi ne kadar diye . Tek memeyi mi veriyorsun

Birkac gunluhune anneme geldim pompam evde kaldi genellikle emzirdigim icinde yanimda getrme geregi duymdim pazarteai eve gectigim gibi ilk.is sagmak olucak benimde iki memeyide veriyorum cnm gecen hafta emzirdim geriye ne kaldi die sagdigimda sagdan 10 soldan 30 cc cikti zaten solu cok az emiyor inatla ilk onu vermeme ragmen ama suna eminimki artik emdikten sonra aranmasi aglanmasi uyumamasi ac oldugindan deil cunko mama verdikten sonra da ayni seyi yapiyor benimkinin doyma hissi yok sanirim bi sure sonra agiz dolusu kusuyor cunki fazlaligini

Banyo yaptırdık emzirdik gozu kapanıyo ama yatagına yatınca gozunu acıyor karnı tok ama halen aranıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…