2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
10 cc kalmasi kotu degil. Benimde kaliyo. Cekince gelmeyince mama veriyorum.

Buyuk oglumda ilk sagi aliyordu solu almiyordu. Sagi emzirir gibi emzirdim emdi. Pozisyon nedeniymis. Sol tarafta rahat degilmis. Rahat pozisyon icin ugrastim sonunda sldi. Sende bi dene emerse Pozisyondan kaynakli, sol tarafta rahat olmasini sagla . Cok sutun birikirse emmezse sagi emer gibi pozisyon ver. Her zaman yapma aliskanlik haline getirir sola dogru yatmaz.

Banyo yaptırdık emzirdik gozu kapanıyo ama yatagına yatınca gozunu acıyor karnı tok ama halen aranıyo
Benimkide oyle devsmli araniyor yatagina yatinca aciyor. Gozunu ortuyorum. kucakta uyutup enson yoruluyor oyle yatiriyorum. Gozunu ortuyor musun. Uykuya dalista ortu iyi oluyor. Karanlikta uyku hormonu salgilaniyor.

Burnunu aspire ediyormusun. Benimki emzirirken yada mama yi cok icince derin soluk aliyo.
hayır canım doktor aspirayon aletını kulanma o zararlı dedi ancak cok cok mecbur kalırsan dedi. serum fizyolojık kullan ama sadece burun tıkandıgında dedi. hırıltı da normal dedi ama bana normal gelmıyor bır turlu

Cnm ucu kesik gibi benim.mememinn ilk oglumida saga yatirir gibi yatirarak emzirdim hep bunida oyle o sekolde daha rahat aliyor mememin ucinu yani koltukaltimdan uzatiyorum cocugu sol memee

canım memenın ucunu elınle sagsana süt gelıyorsa vardır tabıı ki sen ne bakıyorsun patavatsız ınsnalara. böyle ınsnalar kım olursa olsun saygı duyma. ıyılıge sevgıye saygı duyulur sırf kv de diye ya da yası bılmem kac dıye saygı duyulmaz. dengesiz insan

Benimkide oyle devsmli araniyor yatagina yatinca aciyor. Gozunu ortuyorum. kucakta uyutup enson yoruluyor oyle yatiriyorum. Gozunu ortuyor musun. Uykuya dalista ortu iyi oluyor. Karanlikta uyku hormonu salgilaniyor.
Canım gozunu neyle örtüyosum nasıl yapıyosun benımkındenyatagangirince gozunu acıyor oglen ıkıden beri uyumadı devamlı agzı acık gaZı da war deliricem ben artık gercekten

Kızlar benım mastitim tekrarladı bugun sizde mastit tekrqrlayan varmı? Devamlı emZirip sagıyorum ama yıne tekrarlıyor mememın bı kısmı tas gibi

Neko wrap sling

Bize o damlayı 8 saatte bir aç karnına 8-10 damla diye söylediler

Bende sallanan besıgındeyım halen sallıyorum halen gozu acık kıpkırmızı oldu ama gozler kapanmıyor. Tam uyudu derken hooop acıyor gozunu
Sallanan besikte uyumuyo bizimkide. Daha guven ortami istiyo anladigim kadarıyla. Bi dizine yastık koyarak elini alnına falan koyarak temas ederek denesen cnım. Inan herseyi dener oldum

Cnm teşekkür ederin Kanz 'ın travel sipariş ettim sonunda bir model beğendirebildim eşime
Bu arada en son gitti gidiyor dan yeni sipariş verdim prima premium care 1 numara,ve prima ıslak mendil çok uygun geldi fiyatı.Hatta siparişim sorunsuz geldi.Daha öncede ordan vermiştim siparişi .
Temassız ateş ölçer ve mamamızınsa ordan aldım çok çabuk geldi ve uygun fiyatlı.
Tavsiye ederim

Canım iyi geldi mi size? Ac karnına dediğin emZirmeden hemen önce mi kullanılacak? Ayy insallah ise yarar
Cnm bizde sab kullanıyoruz işe yaradı inanki yani en azından sağlamamız biraz azaldı ve sanki gazını daha iyi çıkartabiliyoruz.

Canım iyi geldi mi size? Ac karnına dediğin emZirmeden hemen önce mi kullanılacak? Ayy insallah ise yarar
Cnm bizde sab kullanıyoruz işe yaradı inanki yani en azından sağlamamız biraz azaldı ve sanki gazını daha iyi çıkartabiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…