- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.321
Biz prima premium care kullanıyoruz hiç sızmadı canımBen huggies kullanıyorum sızıntı yapıyor maalesef. Günde 3 kere kıyafet değiştiriyoruz. Paket bitsin prima ya geçeceğiz.
Cnim bu gece bizimkinede nazar değdiBanyo yaptırdık emzirdik gozu kapanıyo ama yatagına yatınca gozunu acıyor karnı tok ama halen aranıyo
10 cc kalmasi kotu degil. Benimde kaliyo. Cekince gelmeyince mama veriyorum.Birkac gunluhune anneme geldim pompam evde kaldi genellikle emzirdigim icinde yanimda getrme geregi duymdim pazarteai eve gectigim gibi ilk.is sagmak olucak benimde iki memeyide veriyorum cnm gecen hafta emzirdim geriye ne kaldi die sagdigimda sagdan 10 soldan 30 cc cikti zaten solu cok az emiyor inatla ilk onu vermeme ragmen ama suna eminimki artik emdikten sonra aranmasi aglanmasi uyumamasi ac oldugindan deil cunko mama verdikten sonra da ayni seyi yapiyor benimkinin doyma hissi yok sanirim bi sure sonra agiz dolusu kusuyor cunki fazlaligini
Benimkide oyle devsmli araniyor yatagina yatinca aciyor. Gozunu ortuyorum. kucakta uyutup enson yoruluyor oyle yatiriyorum. Gozunu ortuyor musun. Uykuya dalista ortu iyi oluyor. Karanlikta uyku hormonu salgilaniyor.Banyo yaptırdık emzirdik gozu kapanıyo ama yatagına yatınca gozunu acıyor karnı tok ama halen aranıyo
maasallahkızlar bugün bizim kırkımız çıkıyor
hayır canım doktor aspirayon aletını kulanma o zararlı dedi ancak cok cok mecbur kalırsan dedi. serum fizyolojık kullan ama sadece burun tıkandıgında dedi. hırıltı da normal dedi ama bana normal gelmıyor bır turluBurnunu aspire ediyormusun. Benimki emzirirken yada mama yi cok icince derin soluk aliyo.
10 cc kalmasi kotu degil. Benimde kaliyo. Cekince gelmeyince mama veriyorum.
Buyuk oglumda ilk sagi aliyordu solu almiyordu. Sagi emzirir gibi emzirdim emdi. Pozisyon nedeniymis. Sol tarafta rahat degilmis. Rahat pozisyon icin ugrastim sonunda sldi. Sende bi dene emerse Pozisyondan kaynakli, sol tarafta rahat olmasini sagla . Cok sutun birikirse emmezse sagi emer gibi pozisyon ver. Her zaman yapma aliskanlik haline getirir sola dogru yatmaz.
canım memenın ucunu elınle sagsana süt gelıyorsa vardır tabıı ki sen ne bakıyorsun patavatsız ınsnalara. böyle ınsnalar kım olursa olsun saygı duyma. ıyılıge sevgıye saygı duyulur sırf kv de diye ya da yası bılmem kac dıye saygı duyulmaz. dengesiz insanBir yanda lohusalık bir yanda yeni anne olmanın zorlukları yetmezmiş gibi kv geldi bugün tam öğle saati uyku saatimizde. Bebeğime doğumdan itibaren sadece anne sütü veriyorum ve bunun için çok mücadele ettim. Hamdolsun bebeğim sarılık dahi olmadı. Doğum günü de göğüslerin boş senin sütün olmaz demişti, bugün de yine sütün olsa çocuk ağzını çektiği zaman akardı, senin sütün yok dedi ve gitti. Saygımdan hiçbirşey demedim. Sinirlerim boşaldı bebeğim mememde çok ağladım. O da hissetti galiba her memeyi çekişimde bastı çığlığı. 2,5 saat memeyi bırakmadı. Eşimi arayıp sütüm yetmiyor annen öyle dedi haklı galiba gelirken mama al dedim. moral verdi.
Bu denli hadsiz düşüncesiz insanlara dayanamıyorum. Allah’a havale ettim.
Canım gozunu neyle örtüyosum nasıl yapıyosun benımkındenyatagangirince gozunu acıyor oglen ıkıden beri uyumadı devamlı agzı acık gaZı da war deliricem ben artık gercektenBenimkide oyle devsmli araniyor yatagina yatinca aciyor. Gozunu ortuyorum. kucakta uyutup enson yoruluyor oyle yatiriyorum. Gozunu ortuyor musun. Uykuya dalista ortu iyi oluyor. Karanlikta uyku hormonu salgilaniyor.
Bende sallanan besıgındeyım halen sallıyorum halen gozu acık kıpkırmızı oldu ama gozler kapanmıyor. Tam uyudu derken hooop acıyor gozunuCnim bu gece bizimkinede nazar değdiben reflü yastığına koyup dizlerimde hafifçe sallıyorum
Neko wrap slingKızlar bebek arabası alıp önerisi olan varmı.
Henüz almadım taşıma poşeti yeter nasıl olsa aracımız var dedim ama zor oluyormuş.Birde sling alanlar ve kullananlar varsa hangisi daha kullanışlı marka veya şekil önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Bize o damlayı 8 saatte bir aç karnına 8-10 damla diye söyledilerCanım doktorum sab simplex damla alın demıs sımdı bunu kullanan varmı? 6saatte 8damla verın demiş ama hiç anlamadım. Rezene demliyor annem ben içicekmişim bebek de ıkı kasık içicekmiş bunu kullanan varmı
Canım iyi geldi mi size? Ac karnına dediğin emZirmeden hemen önce mi kullanılacak? Ayy insallah ise yararBize o damlayı 8 saatte bir aç karnına 8-10 damla diye söylediler
Sallanan besikte uyumuyo bizimkide. Daha guven ortami istiyo anladigim kadarıyla. Bi dizine yastık koyarak elini alnına falan koyarak temas ederek denesen cnım. Inan herseyi dener oldumBende sallanan besıgındeyım halen sallıyorum halen gozu acık kıpkırmızı oldu ama gozler kapanmıyor. Tam uyudu derken hooop acıyor gozunu
Teşekkür ederim net.ten bakayım.Neko wrap sling
Cnm teşekkür ederin Kanz 'ın travel sipariş ettim sonunda bir model beğendirebildim eşimeCerdil ben casual quantum travel sistem bebek arabasi aldım çok memnunum sürüşü çok güzel rahat.
Kızlar internetten bebek bezi aldiginiz bi site var mı marketlerde 1 numara bulmak zor oluyo hem net daha hesaplı olabiliyor
Cnm bizde sab kullanıyoruz işe yaradı inanki yani en azından sağlamamız biraz azaldı ve sanki gazını daha iyi çıkartabiliyoruz.Canım iyi geldi mi size? Ac karnına dediğin emZirmeden hemen önce mi kullanılacak? Ayy insallah ise yarar
Cnm bizde sab kullanıyoruz işe yaradı inanki yani en azından sağlamamız biraz azaldı ve sanki gazını daha iyi çıkartabiliyoruz.Canım iyi geldi mi size? Ac karnına dediğin emZirmeden hemen önce mi kullanılacak? Ayy insallah ise yarar
Valla benim bebeğim çok rahat etti canım. İçine koyar koymaz uyuyor hemen :)Peki hani daha çok minikler ya içinde rahat ediyormu bebişin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?